• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Audials One 2022 | Windows

€ 69,90 * € 79,90 * (12,52% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 18 keer verkocht
  • BS-11076
  • Merhsprachig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Audials One 2022 | Windows"

Koop Audials One 2022 - je vindt hier wat je zoekt

Vooral in de huidige tijd is inhoud steeds vaker beschikbaar via streaming platforms. Hoewel dit directe toegang geeft tot talrijke muziekstukken, video's of series, beperkt het de beschikbaarheid tot individuele toestellen of vereist het een toepassing van de bijbehorende app. Wie de talrijke inhoud toch veilig en flexibel wil gebruiken, kan gewoon opnemen met Audials One 2022 op Windows 10 Pro, Windows 11 en vele andere toestellen.

Nieuwe functies en technologieën in Audials One 2022

De basisfunctionaliteit van de software van Audials is het opnemen van overeenkomstige inhoud, bijvoorbeeld van streaming platforms. De huidige versie 2022 biedt echter veel meer mogelijkheden en functies die met de Audials software gebruikt kunnen worden op Windows 10 Pro, Windows 11 en andere systemen. Zo is de ondersteuning voor de overeenkomstige streaming providers enorm. Er zijn hier geen beperkingen, want Audials One 2022 neemt de gewenste inhoud gewoon op met een druk op de knop. Welke dienst of welk platform is in eerste instantie niet van belang.

De software overtuigt ook over de hele linie wat kwaliteit betreft. Vooral bij de betaalde versie heb je de mogelijkheid om alle inhoud op te slaan in een indrukwekkende resolutie. Bovendien wordt van de opgenomen inhoud een back-up gemaakt met 15x snelheid en in de best beschikbare kwaliteit. Na de eenvoudige download en back-up op je computer, kun je de afzonderlijke bestanden gemakkelijk op een DVD branden.

In de huidige versie van de populaire Audials software heeft de ontwikkelaar flink aan de prestaties gewerkt, onder andere. Als gebruiker profiteer je van twee keer zo snel opnemen, wat tijd bespaart en de mogelijkheden bij het gebruik van de software aanzienlijk vergroot. Zelfs tientallen films tegelijk moeten met de huidige versie geen probleem zijn. Bovendien kun je je opnamen individueel bewerken en vormgeven met Audials One 2022. Zo kun je bijvoorbeeld achteraf gemakkelijk reclames, trailers of zwarte balken verwijderen. Wil je daarentegen voor meer begrip zorgen bij het bekijken van de video's, dan kun je praktische ondertitels toevoegen met behulp van de nieuwe bewerkingsfuncties. Dit kan in alle talen en met heel weinig moeite. Als je snel en gemakkelijk de juiste inhoud voor de geplande opname wilt vinden, heb je baat bij een praktische streaming zoekmachine. Je kunt streaming diensten en mediabibliotheken binnen een paar seconden doorzoeken met de bijbehorende functie.

De ontwikkelaar Audials heeft ook belangrijke verbeteringen aangebracht in de kwaliteit. Je kunt onder andere rekenen op een nieuwe, herziene encoder voor de hoogste kwaliteit. Ook belangrijk is de ondersteuning van Netflix 5.1 surround sound. Samen met de zeer hoge beeldresolutie overtuigen de opnamen van Audials One 2022 met een bijzonder goede kwaliteit. Bovendien is de ontwikkelaar nu bezig de software te optimaliseren voor de huidige besturingssystemen. Windows 10 Pro als de populaire variant voor professioneel gebruik of ook het pas uitgebrachte Windows 11 worden al volledig ondersteund door de huidige versie van Audials One.

Als je ook gemakkelijk muziek wilt opnemen van populaire streaming platforms en verschillende bronnen, is het programma ook perfect voorbereid. De zeer hoge opnamesnelheid en de zeer hoge resolutie laten vrijwel niets te wensen over. Overigens vindt de opname in veel gevallen gewoon op de achtergrond plaats, als je dat wilt. Dit vergemakkelijkt het gebruik enorm en stelt je in staat het zonder veel moeite te gebruiken. De software werkt als een webbrowser, dus is hij navenant gemakkelijk te gebruiken en is hij zelfs voor beginners een zeer goede keuze. Zelfs video's bekijken tijdens het opnemen is mogelijk.

Overtuig jezelf van het gunstige aanbod van efficiënte software

Niet alleen Audials One 2022 is gratis voor je verkrijgbaar, in de online winkel van Best Software blijven geen wensen onvervuld. Bij ons kun je gemakkelijk de gewenste programma's kopen, die je efficiënt kunt gebruiken voor verschillende taken op verschillende computers. Natuurlijk vind je in ons assortiment ook de goedkope voorgangers van de Audials software, die vooral geschikt is voor beginners en de eerste pogingen met overeenkomstige opnamen. Behalve aantrekkelijke voorwaarden voor Audials software zijn er zelfs geschikte systemen verkrijgbaar, bijvoorbeeld Windows 10 Pro of Windows 11. Bij alle varianten profiteer je van directe beschikbaarheid, zodat je de software na aankoop in een paar stappen kunt downloaden en meteen kunt gaan gebruiken.

Systeemeisen

 

Besturingssysteem : Windows 7 | Windows 8 | Windows 10 | Windows 11
Processor : Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Overige : Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd. Voor sommige diensten is een Internet verbinding nodig.

Verdere links naar "Audials One 2022 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Audials One 2022 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Audials One 2022 | Windows"
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 44,90 * € 69,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken