• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax Power PDF Advanced 4.0

€ 149,90 * € 174,29 * (13,99% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11612
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax Power PDF Advanced 4.0"

Koop Kofax Power PDF Advanced 4.0 hier voor een geweldige prijs

Wie in het dagelijks leven regelmatig met PDF bestanden moet omgaan en werken, kan veel taken alleen uitvoeren met de juiste software. Tot de bekendste producten in dit segment behoort het programma Kofax Power PDF Advanced 4.0. Dit programma overtuigt al vele jaren door zijn zeer eenvoudige bediening, vele functies en stelt steeds nieuwe maatstaven voor effectief werken. Dit programma is ook de veel uitgebreidere versie, maar de instapversie in de vorm van Kofax Power PDF Standaard 4.0 is verkrijgbaar bij BestSoftware. Je bent welkom om nu je aankoop bij ons te doen, we zijn er voor je voor alle vragen.

Meer functies om effectief te werken in een professionele omgeving

Met Kofax Power PDF Advanced 4.0 kun je al het werk doen rond PDF bestanden en documenten. Zelfs de basisbeginselen zijn geen probleem. Als je een nieuw formulier of een document voor de dagelijkse gang van zaken wilt maken, maak je met dit programma een heel goede keuze. Niet alleen eenvoudige tekstdocumenten zijn mogelijk, maar ook complexe constructies kunnen in een paar eenvoudige stappen gemaakt worden. Interactieve formulieren zijn geen probleem. Stort de gewenste informatie, voltooi het werk en stuur het formulier naar je klanten, die dan in een paar eenvoudige stappen alle vereiste gegevens kunnen invullen. Dit bespaart veel tijd, vooral bij het dagelijkse werk.

Natuurlijk gaat het werken met Kofax Power PDF Advanced 4.0 veel verder dan het maken van nieuwe bestanden. Als bestanden al in dit formaat beschikbaar zijn, kun je er ook direct wijzigingen in aanbrengen als je dat wilt. Niet alleen kun je de bestanden in een paar eenvoudige stappen openen, maar je kunt ook tekst of andere inhoud verwijderen of nieuwe functies toevoegen. Dankzij het huidige programma kun je zelfs video's in MP4 formaat integreren in een paar eenvoudige stappen. Je kunt ook afzonderlijke bladzijden wissen of de rangschikking veranderen. Als je ook bestaande bestanden in PDF formaat wilt omzetten, is de Kofax Power PDF Advanced 4.0 software ook overtuigend in dit segment. Zet met weinig moeite PDF bestanden om uit Microsoft Word, Excel of PowerPoint, dit werkt zelfs direct vanuit de respectieve programma's.

Als je nieuwe PDF bestanden moet maken, neemt het programma veel stappen en uitvoerig werk voor je over, zodat je veel geld en tijd bespaart. Want je kunt heel gemakkelijk en in een paar stappen PDF's laten maken. Dit werkt met elk document, met elke internet pagina of zelfs direct van de scanner. Als je de internet pagina's in een PDF bestand wilt omzetten, zijn niet alleen alle pagina's tegelijk mogelijk, maar ook een enkel deel is geen enkel probleem. Wil je ook bestaande formulieren in een paar stappen gemakkelijk omzetten in een interactief PDF document, dan biedt het programma Kofax Power PDF Advanced 4.0 is een heel goede keuze. Je scant er gewoon de bestaande formulieren mee en met één klik maakt de software het invulbare bestand, dat je zo nodig kunt blijven gebruiken. Interactieve invoervelden, aankruisvakjes of zelfs handtekeningvelden zijn geen probleem.

Meer veiligheid en gegevensbescherming in het dagelijks leven

Omdat de Kofax Power PDF Advanced 4.0 software een heel goede keuze is, vooral voor professionele gebruikers met hoge eisen, spelen de onderwerpen beveiliging en gegevensbescherming een centrale rol in dit segment. Je kunt bijvoorbeeld het voltooide werk en de bestanden gemakkelijk in een versleutelde vorm opslaan, zodat onbevoegden ze niet kunnen openen. Pas nadat je het wachtwoord hebt ingevoerd kun je het formulier of document bekijken. Natuurlijk is de versleuteling van Kofax Power PDF Advanced 4.0 gebaseerd op de nieuwste technologie, dankzij 256-bit beveiliging. Als gebruiker kun je ook individuele permissies voor afzonderlijke bestanden toekennen. Als je bijvoorbeeld alleen bekijken toestaat, kun je afdrukken of veranderen verbieden. Dit kan in een paar eenvoudige stappen via de bijbehorende menu's.

Als het op beveiliging aankomt, heeft Kofax Power PDF Advanced 4.0 nog meer overtuigende mogelijkheden. Voor een directe uitwisseling van het afgewerkte werk en veilige communicatie kun je gewoon de bijbehorende e-handtekeningen gebruiken. Je kunt deze gemakkelijk via de Kofax software beheren, nieuwe toevoegen of ze verwijderen. De mogelijkheid om gevoelige delen in de documenten te verduisteren verhoogt de veiligheid van je werk nog meer. Bovendien kun je als gebruiker zogenaamde pagineringstempels gebruiken.

Je kunt erop vertrouwen dat de hulpmiddelen gemakkelijk te gebruiken zijn

Zelfs als onervaren gebruiker kun je de talrijke functies en hulpmiddelen van de Kofax Power PDF Advanced 4.0 software in een paar stappen gebruiken; logische etikettering en een intuïtieve structuur spelen daarbij een grote rol. Je hebt ook de mogelijkheid om de gebruikersinterface van het programma aan je eigen behoeften en smaak aan te passen, zodat je nog beter je weg kunt vinden. Tenslotte is er ook een goed gesorteerd hulpgebied met belangrijke tips en trucs voor je beschikbaar.

Het zeer eenvoudige gebruik van de software Kofax Power PDF Advanced 4.0 onder Windows 10 of zelfs bij Windows 11 wordt echter ook gekenmerkt door verregaande automatisering. Je hoeft steeds minder stappen te zetten, bijvoorbeeld om de PDF te maken. Het is ook mogelijk de bestanden direct naar de cloud over te brengen om altijd en onafhankelijk van de plaats te kunnen werken. Natuurlijk ondersteunt Kofax Power PDF Advanced 4.0 alle gangbare diensten, zoals Google Drive, OneDrive of Box. Deze functie is ook heel belangrijk voor samenwerking met meerdere medewerkers en collega's.

Onze voordelen zullen je zeker overtuigen bij elke aankoop

Als je veel belang hecht aan aantrekkelijke voordelen bij het kopen van effectieve software voor je dagelijks leven, dan is BestSoftware de juiste plaats voor jou. Neem dus de tijd om rond te kijken als je Kofax Power PDF Advanced 4.0 en andere producten wilt bestellen. Natuurlijk profiteer je van een aantrekkelijke selectie, je vindt er bijvoorbeeld ook Kofax Power PDF Standard 4.0, Kofax Omnipage Ultimate of Kofax PaperPort 14 Standaard in ons aanbod. Voor alle varianten krijg je de licenties van ons voor een lage prijs. Dienovereenkomstig bespaar je zelfs geld met een eenvoudige aankoop. De licenties voor Kofax PaperPort 14 Professional zowel als Kofax OmniPage Standaard wordt per e-mail direct in je inbox bezorgd na maximaal 30 minuten. Samen met een directe download staat niets onmiddellijk gebruik in de weg. Bekijk nu onze aantrekkelijke aanbiedingen, profiteer van de vele voordelen en bestel Kofax Power PDF Advanced 4.0, onder andere, in slechts een paar stappen.

Systeemvereisten - Kofax Power PDF Advanced 4.0
Processor Intel® of AMD processor, 1.5 GHz of sneller
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

Geheugen Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  1 GB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax Power PDF Advanced 4.0"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax Power PDF Advanced 4.0"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax Power PDF Advanced 4.0"
Laatst bekeken