• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax PaperPort 14 Standaard | Windows

€ 59,90 * € 79,90 * (25,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 84 keer verkocht
  • BS-10850
  • DE | EN | FR
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax PaperPort 14 Standaard | Windows"

Koop nu voordelig - Kofax PaperPort 14 Standard bij BestSoftware

Beheer je dagelijkse kantoordocumenten digitaal en bespaar je lange zoektochten of vervelend sorteren met tientallen papieren pagina's door te vertrouwen op de Kofax PaperPort 14 Standard software. Het aanbod staat al vele jaren ter beschikking van de klanten en overtuigt zowel door een zeer eenvoudige bediening als door praktische hulpmiddelen voor uitgebreid gebruik. De licentie voor het gebruik van de software Kofax PaperPort 14 Standaard beschikbaar is hier bij BestSoftware, helpen we je graag met eventuele vragen of verzoeken met persoonlijke ondersteuning.

Vertrouw op meer duidelijkheid in je dagelijkse kantoorroutine

Ook nu nog bevatten veel kantoren een grote verscheidenheid aan klassieke analoge documenten. Maar contracten, lijsten en andere documenten voor communicatie vertragen je aanzienlijk in het dagelijkse leven en leggen veel onnodige middelen vast. Daarom is de software Kofax PaperPort 14 Standard van de bekende fabrikant beschikbaar en ondersteunt je bij het digitaliseren en beheren van je documenten. Door het programma te gebruiken belooft de firma Kofax je een praktisch archiefsysteem voor je documenten, vereenvoudigde organisatie en, last but not least, verhoogde efficiëntie.

Eerst en vooral heb je een scanner en de bijbehorende software van Kofax nodig om over te schakelen op digitaal beheer. Met behulp van de moderne technologie scan je je voorheen analoge documenten en zet je ze met behulp van het programma om in praktische PDF bestanden. Tijdens het omzettingsproces kun je niet alleen rekenen op zeer goede prestaties, maar ook op een zeer goede kwaliteit dankzij hoge resoluties. Tegelijk zijn de geconverteerde bestanden gemakkelijk doorzoekbaar, zodat je in een paar eenvoudige stappen alle belangrijke informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Met veel andere hulpmiddelen kun je nog doeltreffender werken, dankzij Kofax PaperPort 14 Standaard nog doeltreffender in het dagelijks leven. Scan dus niet alleen je documenten en zet ze om in PDF bestanden, maar bewerk ze ook direct daarna als dat nodig is. Verwijder inhoud, afzonderlijke pagina's uit de documenten of voeg ze samen in een paar eenvoudige stappen. Zo bewaar je alleen de gegevens en informatie die je in het dagelijks leven echt nodig hebt. Natuurlijk profiteer je met Kofax PaperPort 14 Standard van een heel eenvoudig en effectief beheer van zowel de gescande als de geconverteerde bestanden. Plaats ze daarom in de map die je wilt, op basis van je individuele behoeften. Maak nieuwe mappen, sorteer de bijbehorende documenten en bespaar veel tijd door het directe overzicht. Natuurlijk zijn de voorbereide documenten uitstekend geschikt om direct te delen, bijvoorbeeld via e-mail of via speciale software voor doeltreffende communicatie in het dagelijkse kantoorleven. Via Microsoft Teams, Skype of andere messengers kun je in een paar eenvoudige stappen de bestanden direct vanaf je bureaublad uitwisselen en ook veel effectiever werken met dit gegeven.

Overtuig jezelf van een heel gemakkelijke hanteerbaarheid in het dagelijks leven

De software Kofax PaperPort 14 Standard overtuigt vooral in het professionele segment met veel functies en praktische hulpmiddelen, maar behaagt ook op het privé bureau. Want ook hier spelen een effectief beheer van de eigen documenten voor gemakkelijke correspondentie en een direct overzicht van alle brieven, facturen en documenten een centrale rol. Met het Kofax PaperPort 14 Standaard programma kun je dus in gelijke mate veel tijd en moeite besparen. De oplossing van Kofax biedt optimale voorwaarden voor gebruik op verschillende gebieden. Overtuig jezelf als gebruiker bijvoorbeeld van de zeer eenvoudige en intuïtieve bediening. Alle noodzakelijke stappen met betrekking tot het verwerken, omzetten of bewerken van documenten worden via een praktische interface uitgevoerd. Je hoeft niet lang te zoeken naar de talrijke hulpmiddelen, maar kunt je direct op het eigenlijke werk concentreren. En mochten er problemen optreden bij het gebruik van de Kofax PaperPort 14 Standard, dan is het aanbod van de bekende fabrikant overtuigend met een goed gesorteerd en tegelijk gediversifieerd hulpgebied. Hier vind je waardevolle tips en trucs over het gebruik van het programma. Natuurlijk is ook rechtstreeks ondersteuning beschikbaar van Kofax, dat bekwame hulp biedt bij vragen of problemen.

Een ander voordeel van de Kofax PaperPort 14 Standard software is dat hij veel verschillende hardware producten ondersteunt. Om van de talrijke mogelijkheden te kunnen profiteren, heb je natuurlijk een aangesloten scanner nodig. De fabrikant Kofax zorgt ervoor dat veel verschillende producten en technologieën worden ondersteund. Dit geldt bijvoorbeeld voor de klassieke multifunctionele printers die tegenwoordig in veel omgevingen gebruikt worden. Maar je kunt met Kofax PaperPort 14 Standard ook gemakkelijk gewone desktop scanners of zelfs mobiele oplossingen gebruiken en de praktische technieken in je dagelijkse leven integreren. Zelfs nieuwe scanners, bijvoorbeeld na een upgrade van de technologie in het kantoor, kunnen intuïtief en met een paar eenvoudige stappen toegevoegd worden en je krijgt meteen toegang tot alle mogelijkheden.

Merk echter op dat Kofax PaperPort 14 Standard alleen voor Windows beschikbaar is. De compatibiliteit is niettemin zeer goed, zodat een gebruik ook onder de huidige Windows 10 en Windows 11 niets staat in de weg.  

We kijken uit naar je aankoop in onze online winkel

We verheugen ons op je gunstige en effectieve aankoop van de software Kofax PaperPort 14 Standard in onze BestSoftware online winkel. Overtuig jezelf van het aantrekkelijke assortiment en koop het gewenste programma tegen aantrekkelijke voorwaarden. Omdat de voordelen bij ons al beginnen als je naar de kosten kijkt, krijg je de licenties tegen zeer lage prijzen. Natuurlijk zijn de producten nog steeds geschikt voor onbeperkt dagelijks gebruik en bieden ze alle functies gratis. Natuurlijk voorzien we je ook van alle nodige software producten van Kofax die je nog meer productiviteit beloven. Gebruik bijvoorbeeld Kofax PaperPort 14 Pro voor effectief beheer met nog meer functies. Natuurlijk zijn ook de populaire oplossingen Kofax OmniPage Standard, Kofax OmniPage Ultimate en Kofax Power PDF Standard en Kofax Power PDF 3.1 beschikbaar als een gunstig begin voor je aankoop. Natuurlijk overtuigen we je met een snelle levering van de licentiesleutels, binnen 30 minuten na je bestelling ontvang je die per e-mail. Bekijk nu de aantrekkelijke mogelijkheden om bij ons te winkelen, je bent op de juiste plaats.

Systeemvereisten - Kofax Paperport 14 Standaard
Processor Computer met Intel Pentium 4 of nieuwere processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Geheugen 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  1.4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassing en installatiebestanden
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 7 of hoger
Firefox 3, 4 en 5.5
Chrome 4, 9 (aangepaste versiebeheer)

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
 

Wettelijk:
Met het wettelijk bindende arrest van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Standaard | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Standaard | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Standaard | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Laatst bekeken