• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo UnInstaller 11 | Windows

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
  • BS-11065
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 11 | Windows"

Koop Ashampoo UnInstaller 11 - we verheugen ons op je komst!

Bij het gebruik van Windows 10, Windows 11 of andere besturingssystemen sluipen er vaak ongewenste installaties in. Dit geldt vooral voor programma's die je van het Internet downloadt en andere programma's op de achtergrond installeert. Zelfs met officiële apps blijven er vaak restanten achter na de-installatie. Om de ongewenste programma's en de restjes veilig te verwijderen, kun je bijvoorbeeld de Ashampoo UnInstaller 11 software gebruiken. Je kunt de bijgewerkte versie met nieuwe functies direct van ons krijgen, bij Best Software profiteer je van een gemakkelijke en efficiënte aankoop.

Veel functies voor eenvoudig gebruik met Ashampoo UnInstaller 11

De mogelijkheden die komen kijken bij het gebruik van de software van Ashampoo op Windows 10, Windows 11 en andere systemen blijken zeer uitgebreid te zijn. Eerst en vooral is het geschikt voor het veilig en volledig verwijderen van programma's op je computer of notebook. Hoewel de systemen meestal met eigen hulpmiddelen komen om de installatie ongedaan te maken, zijn de mogelijkheden daarmee zeer beperkt. In veel gevallen blijven er resten van de bestanden over. Als je in plaats daarvan het Ashampoo programma gebruikt, verwijdert dat ook de overgebleven bestanden en onderdelen. Tegelijkertijd zoekt het programma veel nauwkeuriger en uitgebreider naar bestaande installaties op je computer en vertrouwt daarvoor op een uitgebreide en bijgewerkte database. Dit heeft gedetailleerde de-installatie profielen om veilig te kunnen verwijderen. Dit blijkt heel praktisch te zijn, niet alleen voor eenvoudige installaties, maar vooral voor hardnekkige malware en ongewenste software.

De mogelijkheden met Ashampoo UnInstaller 11 gaan echter aanzienlijk verder dan de mogelijkheden van een eenvoudige de-installatie. Je kunt bijvoorbeeld ook vergrendelde bestanden verwijderen; een geïntegreerde ontgrendelaar is hiervoor aan boord. Bovendien strekt het zoeken met behulp van het programma zich zelfs uit tot browserextensies. Vaak zijn deze ongewenst en moeten ze efficiënt verwijderd worden, met de oplossing van Ashampoo is dit met gemak mogelijk. De ondersteuning strekt zich uit tot alle verschillende browser varianten en geldt natuurlijk voor de huidige versies. Je kunt ook zoeken naar dubbele gegevens op de harde schijf en ze gemakkelijk verwijderen. Per ongeluk verwijderde bestanden kunnen ook hersteld worden en met behulp van talrijke optimalisatie gereedschappen kun je de prestaties van je computer aanzienlijk verbeteren. Deactiveer diensten, ruim het register op of zelfs de Auto Start map van het besturingssysteem voor meer prestaties - de mogelijkheden zijn veelzijdig.

Ashampoo UnInstaller 11 is heel gemakkelijk te gebruiken

De bediening van de software van Ashampoo kan nauwelijks eenvoudiger zijn. Vooral voor privégebruikers en samen met Windows 10 of Windows 11 biedt het programma optimale mogelijkheden. Onmiddellijk na het starten van de software krijg je een overzicht van de installaties op je systeem. Je selecteert dan de varianten die met een enkele klik veilig verwijderd moeten worden. Zelfs het gebruik van drag-and-drop is geen enkel probleem. Als onervaren beginner doe je er goed aan de Ashampoo UnInstaller 11 software te gebruiken.

Je kunt ook rekenen op verdere voorzieningen die je in staat stellen de software van Ashampoo veilig te gebruiken. De ontwikkelaar geeft je bijvoorbeeld verdere informatie, een multifunctioneel lade-menu laat je efficiënt en direct navigeren ondanks talrijke hulpmiddelen. Wie niet erg vertrouwd is met de apps en de programma's zal met UnInstaller 11 van de ontwikkelaar Ashampoo een heel goede keus maken. Daartoe worden installaties gesorteerd en beoordeeld naar kwaliteit en gebruikswaarde.

Koop de nieuwste software bij Best Software

Als je je PC na installatie wilt bevrijden van ongewenste programma's en schadelijke resten, dan maak je met UnInstaller 11 van Ashampoo beslist een goede keus. De jarenlange ervaring van de ontwikkelaar is duidelijk merkbaar en levert je een aantrekkelijk totaalpakket op. Speciaal voor privé gebruikers thuis en in combinatie met de andere software oplossingen van de ontwikkelaar Ashampoo, ontvouwt het programma zijn volledige prestaties. Deze varianten en oudere versies van UnInstaller zijn ook gratis verkrijgbaar bij Best Software. Neem dus gerust op je gemak een kijkje in het aantrekkelijke assortiment, kies de variant die je wilt en koop tegen gunstige prijzen. Ook altijd inbegrepen is de directe beschikbaarheid van de gekochte software voor Windows 10 of Windows 11 besturingssystemen.

Systeemeisen - Ashampoo UnInstaller 11
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.

 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant
Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 11 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 11 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 11 | Windows"
Laatst bekeken