• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax OmniPage Standaard | Windows

€ 74,90 * € 140,90 * (46,84% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 26 keer verkocht
  • BS-10856
  • DE | EN | FR
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax OmniPage Standaard | Windows"

Koop de praktische Kofax OmniPage Standard software hier bij BestSoftware

Zet je teksten en documenten gemakkelijk om in een digitale versie en neem voor deze gewoonlijk moeizame werkstap gewoon je toevlucht tot de talrijke hulpmiddelen van Kofax OmniPage Standaard gereedschap. Het programma helpt de productiviteit aanzienlijk te verhogen en de werkstroom te verbeteren, zodat je als kantoorgebruiker uiteindelijk kostbare tijd bespaart. De uitgebreide ervaring van de fabrikant Kofax komt je natuurlijk direct ten goede en garandeert, bijvoorbeeld, nauwkeurige herkenning, talrijke technieken en intuïtieve bediening van de gereedschappen. Begin onmiddellijk met het gebruik van de software en koop de licentie voor Kofax OmniPage Standard nu in onze winkel.

Profiteer van een zeer goede herkenning van alle inhoud

De software Kofax OmniPage Standaard is een oplossing met zogenaamde OCR technologie. De afkorting staat voor "Optical Character Recognition" en maakt de omzetting van gescande documenten in het gewenste digitale formaat mogelijk met behulp van overeenkomstige technieken. De duidelijke sterke punten van het programma, die ook gebaseerd zijn op de vele jaren ervaring van de fabrikant, worden duidelijk zodra het voor het eerst gebruikt wordt. Binnen een paar seconden herkent Kofax OmniPage Standard de hele inhoud van de gescande pagina's en zet ze ook om in het gewenste formaat in slechts enkele stappen en seconden.

Je kunt altijd vertrouwen op de algoritmen en de exacte herkenning van alle inhoud. Niet alleen eenvoudige teksten worden snel in digitaal formaat omgezet met de OCR software van Kofax oCR software in het digitale formaat, zijn zelfs ingewikkelde constructies geen grote uitdaging. Of het nu gaat om een paginagrote tekst of een contract met veel alinea's en bijzondere voorwaarden, dankzij Kofax OmniPage Standard kun je je kantoorwerk in een handomdraai digitaliseren. Voor de meest effectieve conversie en bescherming van je documenten zorgt Kofax OmniPage Standard niet alleen voor de weergegeven tekst, de mogelijkheden strekken zich zelfs uit tot de lay-out. Dus ook hier hoef je later geen veranderingen of aanpassingen te doen, alles staat op de juiste en gewenste plaats.

Niet alleen documenten en teksten in de Duitse taal kunnen gemakkelijk gedigitaliseerd worden dankzij Kofax OmniPage Standard, want de huidige versie van de software wordt zelfs geleverd met een geïntegreerde spraakherkenning. De keuze is immens, met meer dan 120 talen op de lijst van ondersteunde varianten. Met deze praktische functie staat niets het gebruik van de software in de weg om buitenlandse documenten te digitaliseren. Natuurlijk kun je ook in andere talen rekenen op een zeer hoge graad van nauwkeurigheid, zowel wat de inhoud zelf betreft als de algemene opmaak.

Je kunt dan de gescande en geconverteerde bestanden opslaan wanneer je ze nodig hebt. Kofax OmniPage Standard ondersteunt een breed scala aan bestanden en programmatypes. Behalve de gewone soorten uit Microsoft Word, Excel of ook PowerPoint je kunt ook een beroep doen op de formaten HTML, PDF of ePub.

De verbeterde workflow bespaart je kostbare tijd in het dagelijks leven

De ontwikkelaar van de Kofax OmniPage Standard software biedt je optimale mogelijkheden voor uitgebreid werk en een sterk verbeterde workflow. Je kunt bijvoorbeeld afzonderlijke processen en gewone taken automatiseren om nog meer tijd te besparen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om zelf de relevante procedures te definiëren en er voordeel uit te halen dat je niet langer al het werk zelf hoeft te doen. Ook van groot belang voor het effectieve gebruik van de software in het dagelijks leven is de integratie van Amazons Kindle. De bijbehorende toestellen worden op vele manieren gebruikt om gemakkelijk en overal te kunnen lezen. Scan je bestanden hiervoor en laat ze dan direct naar het toestel sturen. Dit bespaart ook veel tijd en helpt als je je Amazon Kindle uitgebreid en regelmatig gebruikt in het dagelijks leven.

Kofax OmniPage Standard is een heel goede keuze voor beginners

Hoewel de Kofax OmniPage Standard software meestal gebruikt wordt in het professionele segment, is het ook een heel goede keuze voor beginners. Dit is vooral te danken aan de zeer eenvoudige en absoluut intuïtieve bediening. Hoewel veel gereedschap direct uit de fabriek wordt meegeleverd, zul je er zeker snel je weg in vinden. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden en gereedschappen, dan is dat geen groot probleem. In dit geval kun je rekenen op een goede en uitgebreide hulpsectie. Hier vind je goed gesorteerde onderwerpen die je op je gemak kunt bekijken en doorlezen. Dit geeft je uitgebreide tips en belangrijke informatie voor het gebruik van Kofax OmniPage Standard.

Je kunt het Kofax OmniPage Standard programma gemakkelijk installeren onder Windows besturingssystemen. Natuurlijk ondersteunt de huidige versie van de fabrikant Kofax ook Windows 10 en Windows 11verder staat niets een toepassing onder Windows server in de weg. Ook hier zijn alle mogelijkheden en functies vrij beschikbaar. Als je problemen hebt met de activering van Kofax OmniPage Standard, staan we ter beschikking met een bekwame klantendienst. Schrijf ons bijvoorbeeld een korte e-mail en we nemen binnen korte tijd contact met je op. Je kunt ook een beroep doen op onze gratis en praktische live chat en onze deskundigen zijn ook op de hotline beschikbaar om je met raad en daad bij te staan. Dus helpen we je graag en stellen je in staat de Kofax OmniPage Standard software direct en uitgebreid te gebruiken in je dagelijkse kantoorleven.

Krijg je licenties voor een zeer redelijke prijs

Om te kunnen profiteren van de talrijke voordelen van de populaire Kofax OmniPage Standard software, moet je er een bijbehorende licentie voor kopen. Kijk voor de komende aankoop eens rond hier in onze BestSoftware online winkel, want bij ons profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden, een ruime keuze aan producten en een top klantenservice. Natuurlijk heb je niet alleen toegang tot Kofax OmniPage Standard, maar ook tot andere software oplossingen voor digitaal en effectief kantoorwerk. Je kunt bijvoorbeeld je kantoorwerk afhandelen met Kofax PaperPort 14 Professional of Kofax PaperPort 14 Standaard voor een eenvoudige administratie van alle documenten of gebruik Kofax Power PDF Standard, evenals Kofax Power PDF Advanced 4.0 voor uitgebreid werk met PDF documenten. Als je meer functies en mogelijkheden wilt, bieden we je ook de professionele versie aan in de vorm van Kofax OmniPage Ultimate. Reken op de gunstige kosten en een snelle levering van de licenties direct per e-mail. Je ontvangt de sleutels binnen 30 minuten, zodat niets een directe activering en een onmiddellijke download in de weg hoeft te staan.

Systeemvereisten - Kofax Omnipage Standaard
Processor Computer met een Intel® Pentium® processor 1 GHz of gelijkwaardig of hoger
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7
Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2

Werkgeheugen 1 GB hoofdgeheugen (RAM), 2 GB aanbevolen
Harde schijf ruimte 
  • Totaal 2.7 GB harde schijfruimte voor alle onderdelen
  • 300 MB voor toepassingscomponenten
  • 100 MB tijdens de installatie
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax OmniPage Standaard | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax OmniPage Standaard | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax OmniPage Standaard | Windows"
Laatst bekeken