• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2008 R2 gebruiker

Windows Server 2008 R2 gebruiker 1 CAL

€ 8,90 * € 15,29 * (41,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 8 keer verkocht
  • BS-10531
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2008 R2 gebruiker"

Gebruik Windows Server 2008 R2 gebruikers CAL - koop de licentie voor onbeperkte toegang

Met Windows Server 2008 R2 de fabrikant Microsoft biedt een krachtig en speciaal aangepast besturingssysteem voor server omgevingen. Het biedt diverse functies en veel voordelen voor professionele gebruikers. Om je server snel en zonder problemen te kunnen configureren, leveren we de zgn Windows Server 2008 R2 gebruikers-CAL vooral goedkoop en heel snel. Tegelijk richten we ons op een perfecte klantenservice voor jou, die we je kunnen bieden via live chat, via de hotline of ook via e-mail. Kijk nu rond en doe je aankoop, we verheugen ons op je komst.

De Windows Server 2008 R2 biedt effectieve mogelijkheden voor het dagelijkse werk

Windows Server 2008 R2 is een speciaal besturingssysteem voor serveromgevingen en verscheen als opvolger van Windows Server 2008 in 2009. Het populaire en volwassen besturingssysteem is ook nu nog in veel professionele omgevingen in gebruik. Dat komt ook door zijn aantrekkelijke voordelen en bijzondere functies. Klanten kunnen ook vertrouwen op een veilig besturingssysteem. Als basis wordt Windows 7 gebruikt, d.w.z. het klassieke bureaubladsysteem dat bij veel gebruikers populair is. Dienovereenkomstig zijn er ook overeenkomsten in de zogenaamde gebruikersinterface. Dit toont de overeenkomstige tendensen en helpt alle gebruikers om snel hun weg te vinden. In veel gevallen is zelfs geen lange inwerkperiode nodig.

Uit technisch oogpunt zijn er natuurlijk veel verschillen. Het besturingssysteem Windows Server 2008 R2, bijvoorbeeld, heeft speciale gereedschappen voor bestandsbeheer of configuratie. Speciale afdrukdiensten of ondersteuning voor krachtige hardware behoren ook tot de centrale voordelen en mogelijkheden van de Windows Server.

Wie de Windows Server 2008 R2 in het dagelijks leven met al zijn functies wil gebruiken, kan kiezen uit verschillende varianten. Deze zijn vooral van belang vanwege de verschillende toepassingsgebieden. Afhankelijk van de grootte en de herkomst van de onderneming zijn de eisen heel verschillend. De zogenaamde Foundation Edition is nieuw. Dit is vooral bedoeld voor gebruikers met beperkte hardware-eisen en voor gebruik in kleinere computernetwerken. Bovendien zijn er de versies Windows Server 2008 R2 Standard, Enterprise en Datacenter, als het gaat om de klassieke varianten van het besturingssysteem. Bovendien zijn er speciale versies, die echter zelden gebruikt worden. Dit zijn bijvoorbeeld de Windows Web Server 2008 R2 of de Windows Storage Server 2008 R2. De individuele keuze van de juiste variant speelt een centrale rol, want deze dienen verschillende gebieden en kunnen verschillende doelgroepen aanspreken. We geven je graag advies als je vragen hebt en bieden je een competente, vriendelijke klantenservice.

Alleen met de juiste licenties kun je verder met je werk

Voordat je in het dagelijks leven kunt vertrouwen op de gesofisticeerde en aantrekkelijke functies van Windows Server 2008 R2, moet je het gebruiksklaar maken met de juiste licenties. Hiervoor heb je echter niet alleen de praktische en directe serverlicentie nodig, die je bij ons kunt kopen, maar ook de bijbehorende toegangslicenties. Dit zijn de zogenaamde CAL's, een Client Access Licence. Dit moet gekocht worden zodat gebruikers vanaf overeenkomstige toestellen rechtstreeks toegang hebben tot de server, hem kunnen configureren of veranderingen kunnen aanbrengen.

We bieden bijvoorbeeld de praktische Windows Server 2008 R2 User CAL aan, een van de twee varianten voor de toegangslicenties. In dit geval is het de gebruikersgebonden licentie. Dit betekent dat je een medewerker of een collega toestaat met het besturingssysteem te werken en toegang te krijgen tot alle instellingen, aanpassingen of functies. De Windows Server 2008 R2 gebruikers-CAL biedt verschillende voordelen bij dagelijks gebruik. Het is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor je behoeften als je herhaaldelijk met verschillende toestellen werkt. Of het nu een notebook of een vaste computer is, welk apparaat voor het werk wordt gebruikt is uiteindelijk niet meer belangrijk met de Windows Server 2008 R2 Gebruikers-CAL. Het is echter belangrijk op te merken dat je ook een andere Windows Server 2008 R2 User CAL moet aanschaffen voor elke nieuwe of extra medewerker.

Tip: Als meerdere medewerkers of collega's de server rechtstreeks vanaf de computer in het bedrijf moeten benaderen, kan de Windows Server 2008 R2 Device CAL een aantrekkelijk alternatief zijn. Dit heeft altijd betrekking op een vast toestel, bijvoorbeeld een notebook of een desktop PC. Wie en hoeveel mensen vanaf deze computer werken doet uiteindelijk niet ter zake. Overweeg dus of de Windows Server 2008 R2 User CAL of het alternatief een goede keuze is voor je behoeften en koop dan de gewenste variant voor een redelijke prijs bij ons in de BestSoftware online winkel.

Gebruik het nu maar - deze vernieuwingen wachten op je in Windows Server 2008 R2

Een van de grootste veranderingen rond de Windows Server 2008 R2 is al genoemd, dit is de verandering van het basissysteem. Terwijl de klassieke Server 2008 nog op Windows Vista was gebaseerd, heeft de fabrikant Microsoft voor de vernieuwde versie het populaire systeem "Windows Vista" gebruikt Windows 7. Deze is ook verantwoordelijk voor het herziene en nieuwe ontwerp van de interface. De menu's zien er anders uit, hetzelfde geldt voor de vensterweergave en vele andere gebieden in het systeem.

Er zijn echter ook enkele technische veranderingen die voor veel gebruikers waarschijnlijk van groot belang zullen zijn. Dit betreft bijvoorbeeld hardware-ondersteuning. Met Windows Server 2008 R2 kunnen nu tot 256 logische processors gebruikt en ondersteund worden, wat duidelijk tot zijn recht komt in prestatieverslindende en veeleisende omgevingen. Bovendien is de Direct Access functie in het herziene besturingssysteem opgenomen. Gebruikers kunnen met deze functie rekenen op de uitbreiding van de VPN functie. Bovendien werkt het herstel van VPN verbindingen nu geheel automatisch met de nieuwe versie. Bovendien kan de geïntegreerde provisioning dienst veel beter overweg met de Windows 7 basis, wat ook de vooruitzichten op productief werk aanzienlijk vergroot. Ook de 32-bit ondersteuning is met de upgrade naar Windows Server 2008 R2 geheel achterwege gelaten en de al genoemde Foundation Edition is in het herziene systeem nieuw geïntroduceerd om klanten met kleine computernetwerken direct te kunnen aanspreken. Tenslotte komt er een heel belangrijke en grote vernieuwing in de Active Directory. Dit is een soort prullenbak. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt als verwijderde gebruikers of accounts snel ongedaan gemaakt moeten worden.

Bespaar geld met BestSoftware - bestel nu de goedkope Windows Server 2008 R2 User CAL

Bespaar veel geld door te kiezen voor een gemakkelijke en goedkope aankoop van je Windows Server 2008 R2 gebruikers-CAL software direct in de BestSoftware online winkel. Alle klanten die goedkoop en in een veilige omgeving willen kopen zijn welkom in onze winkel. Bovendien werkt de hele verwerking bijzonder snel, want vooral bij professioneel gebruik kost wachttijd harde cash. Je kunt bij ons rekenen op een zeer snelle levering, want we bezorgen de Windows Server 2008 R2 User CAL per e-mail direct in je mailbox. Een maximale wachttijd van 30 minuten garandeert dat de server onmiddellijk klaar is voor gebruik. Als je extra producten nodig hebt, bijvoorbeeld de licentie voor de Windows Server 2008 R2 zelf, dan vind je zeker wat je zoekt. Bovendien bieden we je nieuwere producten in ons assortiment, o.a. de Windows Server 2012 CAL's of zelfs licenties voor de Windows Server 2019. Neem dus de tijd om rond te kijken, we zijn er zeker van dat we precies de juiste versie voor je hebben.

Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 gebruiker"
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Laatst bekeken