• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker

Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker 1 CAL

€ 15,90 * € 26,57 * (40,16% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10553
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker"

Koop de Exchange Server 2010 User CAL die je nodig hebt bij BestSoftware

De vereiste Exchange Server 2010 gebruikers CAL's voor je software oplossing zijn bij ons verkrijgbaar tegen een gunstige prijs. Alleen met de juiste toegangsvergunning staat niets het gewone dagelijkse gebruik in de weg. Kies precies de juiste versie en profiteer als consument van de vele aantrekkelijke voordelen die je hier bij ons te wachten staan. We bezorgen je aankoop ook binnen korte tijd, hij is vrij beschikbaar in je e-mail inbox na maximaal 30 minuten. Koop dus nu je Exchange Server 2010 User CAL bij ons, het is het zeker waard.

De Exchange Server 2010 in gebruik - vertrouw op de aantrekkelijke mogelijkheden en functies

De Exchange Server 2010 is ook vandaag nog vaak in gebruik en overtuigt professionele gebruikers met een doordacht concept, met moderne functies en doeltreffende mogelijkheden om gemakkelijk te werken. Veel klanten kiezen ook om financiële redenen voor de beproefde versie. Door zijn ouderdom is het meestal tegen een zeer lage prijs verkrijgbaar en daarom zeer geschikt voor prijsbewuste consumenten of voor jonge, kleine bedrijven. Bovendien ben je van harte welkom om de Exchange Server te gebruiken voor een eerste test en proef op dit gebied. Als je bijvoorbeeld niet weet of het aanbod geschikt voor je is, kun je een eerste indruk krijgen met een laaggeprijsde licentie.

Natuurlijk heeft de Exchange Server 2010 veel praktische mogelijkheden en functies. Je kunt er niet alleen gemakkelijk je e-mail accounts en de bijbehorende gegevensbestanden mee beheren, maar je kunt ook onmiddellijk op berichten antwoorden of ze doorsturen met een bijbehorende bijlage. De nadruk ligt op veiligheid en functionaliteit, zodat je kunt vertrouwen op een praktisch archief of talrijke filters, bijvoorbeeld.

De mogelijkheden met Exchange Server 2010 gaan echter veel verder. Als je wilt, kun je een geïntegreerde kalender gebruiken. Hiermee kun je steeds alle belangrijke afspraken en aanstaande deadlines in de gaten houden, zodat je ze niet meer mist. Als je wilt, kun je ook verschillende meldingen instellen, zodat je altijd op de hoogte bent. Als je dagelijks effectief met verschillende projecten wilt werken, heb je ook direct toegang tot eenvoudig taakbeheer. Je kunt dit gebruiken om afzonderlijke stappen aan je medewerkers of collega's toe te wijzen, of je kunt altijd op de hoogte blijven of er aan de bijbehorende projecten verder gewerkt moet worden.

Overigens, de fabrikant Microsoft zet een grote stap in de richting van mobiel werken met Exchange Server 2010. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op verbeterde ondersteuning voor toestellen met een aanraakscherm, zodat niets het gebruik van smartphones en tablets in het dagelijks leven nog in de weg hoeft te staan.

De Exchange Server is een grote sprong voorwaarts vergeleken met zijn voorganger uit 2008

Wie de vorige versie van de server al gebruikt heeft, zal waarschijnlijk enkele verschillen opmerken als hij Exchange Server 2010 voor het eerst gebruikt. Deze zijn bijvoorbeeld ook optisch, want de nieuwere versie heeft een herziene en verbeterde gebruikersinterface gekregen. Dit biedt goede voorwaarden voor een gemakkelijke instap; je hoeft niet langer lang te zoeken naar de juiste functies en toetsen. Je kunt het meteen gaan gebruiken.

Tegelijk kun je ook rekenen op een herzien rechtenbeheer. Dit is rechtstreeks in Exchange geïntegreerd en kan dus heel gemakkelijk gebruikt worden. Als je ook regelmatig administratieve taken uitvoert, zul je met Exchange Server 2010 ook kostbare tijd besparen. Je kunt deze nu rechtstreeks vanuit Outlook Web Access starten. Met een praktische en interne archiveringsfunctie gaan bovendien geen bestanden of berichten meer verloren. Met Exchange Server 2010 worden deze veilig opgeslagen en kunnen ze worden opgehaald als dat nodig is. Wie niet alleen klassiek per e-mail wil communiceren, maar bijvoorbeeld om veiligheidsredenen tussendoor ook sms-berichten wil sturen, hoeft bovendien niet langer een omweg te maken dankzij Exchange 2010. Je kunt nu de praktische en korte berichten direct via de server versturen, wat je veel tijd en moeite bespaart.

Begin nu pas - zorg ervoor dat je de juiste Exchange Server 2010 User CAL kiest

In principe staat niets in de weg om Microsoft Exchange Server 2010 direct te gaan gebruiken, maar je moet nog wel zorgen voor de juiste licenties. Gebruik onze BestSoftware online shop en bestel de juiste licenties voor je behoeften, zodat je snel functies en hulpmiddelen tot je beschikking hebt. Merk echter op dat de fabrikant Microsoft een speciaal licentiemodel voor de Exchange Server 2010 aanbiedt. Eerst en vooral heb je een zogenaamde server licentie nodig. Dit is in principe de toestemming om de software met al zijn componenten in de eerste plaats in je server omgeving te installeren. Natuurlijk kun je dit heel gemakkelijk en goedkoop bij ons kopen als je dat wilt, zodat je opnieuw geld bespaart.

Je hebt echter ook de zogenaamde Exchange Server 2010 User CAL nodig. Deze afkorting is natuurlijk een Engelse term en staat voor Client Access License. De Exchange Server 2010 User CAL is in principe gewoon een toegangslicentie, maar er zijn in totaal twee varianten. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen voor een Device CAL of een User CAL. In beide gevallen profiteer je van gunstige aankoopmogelijkheden direct bij ons, we hebben alle varianten van de Exchange Server 2010 User CAL voor je in de aanbieding.

Met een Exchange Server 2010 User CAL heeft de toegewezen gebruiker of medewerker toegang tot de Exchange Server, ongeacht het gebruikte eindtoestel. Dit is van groot belang en zeer praktisch, vooral met het oog op het steeds belangrijker wordende mobiele werk. Hier zijn vaak veel verschillende apparaten en platforms in gebruik. Toegang krijgen tot de server vanaf een tablet terwijl je onderweg bent en naadloos blijven werken op een desktop PC op kantoor is inderdaad mogelijk met een Exchange Server 2010 User CAL. Profiteer nu van ons aanbod en stel je Exchange Server 2010 gebruikers CAL tegen aantrekkelijke, lage prijzen.

Als alternatief kun je een Exchange Server 2010 Device CAL gebruiken. Dit is een goede keuze als veel gebruikers de server via dezelfde PC benaderen. Deze praktische en geschikte variant voor vele behoeften is ook verkrijgbaar bij BestSoftware.

Wij ondersteunen je met de beste service voor de aankoop van Exchange Server 2010 User CALs

Tijdens de aanschaf of ook bij het later in gebruik nemen van de gekochte software kunnen altijd vragen rijzen of problemen optreden. In dit geval staan we voor je als klant klaar met de beste service en steunen je met deskundig advies. Je kunt ook rekenen op deskundige ondersteuning als je nog niet weet welke Exchange Server 2010 User CAL geschikt is voor je behoeften. Wij bieden je niet alleen een fundamenteel goede service, maar ook verschillende contactmogelijkheden voor bijzonder handig advies. Op grond van onze dagelijkse ervaring bevelen we onze praktische live chat aan, maar je kunt ook snel hulp krijgen via de hotline of per e-mail. Bovendien kun je rekenen op de bijzonder gunstige prijzen, die je geld besparen. De licenties in de vorm van Exchange Server 2010 User CAL's zijn natuurlijk nog allemaal origineel en zijn ideaal voor uitgebreid, langdurig gebruik. Als alternatief kun je ook gebruik maken van een van de talrijke andere producten die we aanbieden met de Exchange Server 2016 gebruikers CAL's of de Exchange Server 2019 gebruikers CAL hebben ook aanzienlijk nieuwere versies voor je in ons assortiment. Elke klant moet snel en gemakkelijk kunnen vinden wat hij zoekt, dus kijk gerust op je gemak rond.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker"
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft SQL Server 2012 gebruiker Microsoft SQL Server 2012 gebruiker
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows Server 2008 R2 Apparaat Windows Server 2008 R2 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Laatst bekeken