• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2008 R2 Apparaat

Windows Server 2008 R2 Apparaat 1 CAL

€ 9,90 * € 15,29 * (35,25% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10530
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2008 R2 Apparaat"

Met de Windows Server 2008 R2 Device CAL kan het werk beginnen - koop je licentie nu voor een lage prijs

Met het volwassen en praktische Windows Server 2008 R2, een speciaal besturingssysteem voor servers, kan het dagelijkse werk meteen beginnen. De praktische software biedt de perfecte voorwaarden voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld met goede beveiliging en hoge stabiliteit. Om toegang te krijgen tot alle functies, kun je de benodigde Windows Server 2008 R2 Device CAL direct bij ons kopen. Open het nu, krijg deskundig advies in de live chat of via de hotline en begin onmiddellijk effectief te werken.

Vertrouw op de bewezen functies rond Windows Server 2008 R2

De Windows Server 2008 R2 werd in 2009 uitgebracht en kon vanaf dat moment door klanten gebruikt worden. De software is een speciaal besturingssysteem voor professionele gebruikers. Ondanks zijn enorme ouderdom is het besturingssysteem ook nu nog vaak in gebruik, bijvoorbeeld op oudere servers. Hoewel de officiële ondersteuningsdatum in 2020 verstreken is, is een verdere toevoer van beveiligingsupdates nog steeds verzekerd door een verlenging en staat in principe niets het gebruik van de software in de weg.

Veel klanten waarderen het aantrekkelijke en populaire aanbod dat Windows Server 2008 R2 kan laten zien en bieden. Voor het eerst heeft Microsoft gebruik gemaakt van Windows 7 als basis en dat is op alle plaatsen duidelijk merkbaar. De gebruikersinterface, vaak de gebruikersinterface genoemd, heeft een zeer moderne vormgeving en is tegelijk bijzonder overzichtelijk. Iedereen die ooit met een klassieke Windows computer gewerkt heeft, zal ook snel en gemakkelijk zijn weg vinden in Windows Server.

De hele technologie van Windows Server 2008 R2 is ontworpen voor gebruik in een professionele omgeving, dus het systeem kan nauwelijks vergeleken worden met het klassieke Windows. Het is eerder een rijpe technische oplossing voor effectieve samenwerking, voor het delen van gegevens of voor het gezamenlijk gebruik van diensten in het dagelijks leven.

Met Windows Server 2008 R2 biedt de fabrikant Microsoft veel verschillende versies en varianten aan. Hier kunnen de klanten dan gemakkelijk de gewenste en precies passende variant kiezen die past bij de respectieve behoeften in het bedrijf. De start wordt gemaakt met de Foundation variant, die bijzonder geschikt is voor kleine bedrijven en voor heel kleine netwerken. Wie daarentegen hogere eisen stelt en meer functies wil gebruiken kan beter een van de andere oplossingen kiezen. Hier zijn er de Standaard, Enterprise en Datacenter versies.

Werk effectiever met de juiste licenties - we bieden meer dan alleen de Windows Server 2008 R2 Device CAL

Alleen met de juiste licenties kun je effectief en uitgebreid met Windows Server 2008 R2 werken. Maar niet alleen de eigenlijke server licentie waarmee je de software op de server kunt activeren is belangrijk, ook de toegangslicenties spelen een centrale rol. Dit zijn de zogenaamde CAL's, die sinds versie 2008 onder deze naam door Microsoft worden aangeboden en vereist. De afkorting CAL staat voor "Client Access License". Wij zijn je aanspreekpunt als je Windows Server 2008 R2 Apparaat CAL zou willen kopen.

Deze is geschikt voor een vaste computer of voor een notebook in het bedrijf, die idealiter door meerdere medewerkers gebruikt wordt. Omdat een Windows Server 2008 R2 Apparaat CAL altijd gerelateerd is aan een vast apparaat en ermee verbonden is. Je kunt dan vanaf de computer of vanaf de notebook aan de server werken met zo veel en zo verschillende medewerkers als je wilt. In zo'n geval of met de overeenkomstige omstandigheden ter plaatse is de Windows Server 2008 R2 Device CAL beslist aan te bevelen. Je hebt echter ook een nieuwe Windows Server 2008 R2 Device CAL nodig voor elk nieuw apparaat in het bedrijf en mobiel of apparaatonafhankelijk werken wordt erg moeilijk met deze variant van toegangslicenties.

Daarom kan een Windows Server 2008 R2 User CAL voor jou als gebruiker de moeite waard zijn; dit is de tweede optie voor toegangslicenties. Je kunt dit alternatief voor de Windows Server 2008 R2 Device CAL ook kopen bij BestSoftware. Gebruik het voor zelfstandig werk vanaf veel verschillende apparaten om geld en moeite te besparen. Maar ook hier moet je voor elk nieuw apparaat een nieuwe licentie kopen. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over welke variant voor jou de juiste is, voordat je je aankoop doet. We helpen je hier graag bij, en bieden je professionele hulp van onze ervaren experts en vriendelijke medewerkers. We kijken uit naar je bezoek en zijn blij dat we er voor je kunnen zijn.

Belangrijke vernieuwingen en een andere basis - voordelen en functies van het besturingssysteem

Met de release van Windows Server 2008 R2 vertrouwt de fabrikant Microsoft voor het eerst op een geheel nieuwe basis, namelijk het bekende Windows 7 systeem, dat veel aantrekkelijke voordelen biedt voor gebruik in een serveromgeving. Zo kunnen de klanten rekenen op een gemakkelijke bediening, een zeer goede stabiliteit en, last but not least, een moderne vormgeving met een passende gebruikersinterface. Het systeem biedt nieuwe springbalken in het startmenu, een nieuwe taakbalk en verbeteringen op veel andere plaatsen. In dezelfde stap breidt Microsoft de ondersteuning voor logische processors uit, tot 256 zijn mogelijk met de nieuwe servervariant uit 2009.

Vanuit technisch oogpunt brengt Windows Server 2008 R2 ook veel vernieuwingen en aantrekkelijke oplossingen. Klanten kunnen bijvoorbeeld vertrouwen op het automatische herstel van VPN verbindingen. Bovendien kan de geïntegreerde provisioning dienst veel beter werken dan zijn voorganger, omdat hij beter overweg kan met Windows 7. In Active Directory is er nu een soort prullenbak, die ook nieuw geïntroduceerd werd in Windows Server 2008 R2. Hiermee kunnen verwijderde bestanden of gebruikers snel en gemakkelijk hersteld worden als dat nodig is, wat uiteindelijk veel tijd en moeite bespaart. Microsoft liet echter in één adem de 32-bit ondersteuning vallen, iets waar gebruikers met overeenkomstige programma's beslist rekening mee moeten houden voor ze de overstap maken.

Vertrouw op ons aanbod - koop de Windows Server 2008 R2 Device CAL nu voor een redelijke prijs

Door nu de Windows Server 2008 R2 Device CAL voor een gunstige prijs te kopen, verzeker je je van permanente toegang tot het praktische besturingssysteem voor je server. Bovendien maak je bij ons altijd een heel goede keuze, nl. in de BestSoftware online winkel. Wij inspireren je met bekwame ondersteuning, aantrekkelijke voordelen bij de aankoop en vooral gunstige prijzen. Omdat je niet per se veel geld hoeft uit te geven voor een Windows Server 2008 R2 Device CAL, zijn bij ons de prijzen bijzonder laag. Verlaag je aankoopkosten nu zeer aanzienlijk en vertrouw ook op een snelle levering. Want niets is zo vervelend als lange leverings- of wachttijden in het dagelijks leven. Daarom is de levering van aankopen uit de BestSoftware online winkel altijd heel eenvoudig en snel per e-mail. Dit duurt maximaal 30 minuten en stelt je in staat de software onmiddellijk te gebruiken. We raden je ook aan snel een kijkje te nemen bij de andere aantrekkelijke producten in onze online winkel. We hebben ook nieuwere server versies in de aanbieding om je te helpen aan je individuele behoeften te voldoen. Of Windows Server 2012 met de Apparaat- of Gebruikers-KAL, de Exchange Server 2019 of de Windows Server 2008 in de klassieke versie mag bij ons vrijwel geen enkele wens onvervuld blijven.

Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2008 R2 Apparaat"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows Server 2008 Apparaat Windows Server 2008 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
TIP!
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows Server 2012 R2 Datacenter Windows Server 2012 R2 Datacenter
€ 98,99 * € 210,99 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Laatst bekeken