• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Abbyy Finereader PDF voor Mac 1 jaar

€ 59,90 * € 85,90 * (30,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 27 keer verkocht
  • BS-10837
  • DE | EN | IT | FR | RU
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Abbyy Finereader PDF voor Mac"

Werk efficiënter met Abbyy Finereader PDF voor Mac

De laatste jaren hebben PDF bestanden zich gevestigd als een vaste standaard op verschillende gebieden. De hoge mate van beveiliging en de gelijktijdige schone weergave van alle inhoud in alle omgevingen overtuigen over de hele linie. De software Abbyy Finereader PDF voor Mac ondersteunt je bij het gebruik van de talrijke voordelen in het dagelijks leven en bij het profiteren van de mogelijkheden van een krachtige software. Natuurlijk geeft de software je talrijke hulpmiddelen voor een verbeterde werkstroom en overtuigt tegelijk door een gemakkelijke bediening. Koop je licentie nu bij BestSoftware, het is beslist de moeite waard.

De software biedt veel mogelijkheden voor PDF werk

Hoewel er veel gratis software oplossingen beschikbaar zijn om PDF bestanden te openen of eenvoudig in te vullen, gaan de mogelijkheden om met het populaire formaat te werken veel verder, dankzij Abbyy Finereader PDF voor Mac. Gebruik bijvoorbeeld de mogelijkheden om je documentprocessen te optimaliseren. Met eenvoudig beheer heb je enerzijds altijd het nodige overzicht, maar kun je anderzijds ook veel tijd besparen.

In het algemeen is Abbyy Finereader PDF voor Mac een zogenaamde OCR software waarmee je gemakkelijk teksten uit gescande documenten en bestanden kunt verwerken. Heb je bijvoorbeeld afgedrukte PDF documenten of afbeeldingen, dan kun je ze met de software scannen en ze dan laten omzetten in doorzoekbare en bewerkbare formaten. De beloften die de fabrikant doet Abbyy gaan in dit geval erg ver. Niet alleen kun je de eenvoudige tekst naderhand bewerken of aanpassen, ook de lay-out hoort erbij. Hetzelfde geldt met Abbyy Finereader PDF voor Mac voor de functionaliteiten voor automatisering of voor veel verschillende talen, ook deze worden door het programma uitgebreid ondersteund.

Bij het gebruik van de software staat echter ook de beveiliging van je gevoelige gegevens centraal. Wil je effectief voorkomen dat onbevoegde gebruikers je digitale documenten kunnen inzien, dan kun je ze eenvoudig een wachtwoord toekennen. Pas na het invoeren van het wachtwoord kunnen de gegevens en informatie uit het document bekeken worden.

Abbyy Finereader PDF voor Mac is bijzonder geschikt voor langdurige back-up en archivering. Je kunt erop vertrouwen dat de gescande en geconverteerde PDF bestanden gemakkelijk te doorzoeken zijn. Bijgevolg kun je ze ook na enkele jaren zonder problemen terugvinden en doorzoeken. Vooral met het oog op professioneel gebruik blijkt praktische archivering erg nuttig, want je kunt er kostbare tijd mee besparen en tegelijk voldoen aan de behoeften aan langetermijn-reservekopieën.

Technische voordelen en mogelijkheden ronden het totaalpakket van de Abbyy Finereader PDF voor Mac software succesvol af. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op MRC compressie. Hiermee verklein je de grootte van je bestanden, maar profiteer je toch van de zeer goede kwaliteit en bespaar je tegelijk veel opslagruimte op je computer.

Ook ondersteuning voor mobiele toestellen

Werk in het professionele segment vindt al lang niet meer alleen plaats op de klassieke desktop PC en aan het bureau. Meer en meer komen mobiele toestellen in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dankzij passende oplossingen en technologieën kunnen veel taken ook heel efficiënt op een smartphone of tablet worden uitgevoerd.

De Abbyy Finereader PDF voor Mac software volgt ook deze aanpak. De bekende fabrikant richt zich op werk met mobiele toestellen. Je kunt bijvoorbeeld met weinig moeite geschikte kopieën van documenten maken, die dan beschikbaar zijn voor mobiel leesplezier. Dit lukt even goed voor klassieke documenten als voor gescande bestanden. Deze schitteren dan op mobiele toestellen in een aantrekkelijke verschijning en maken gemakkelijk en comfortabel lezen mogelijk, zelfs onderweg.

Maar er zijn ook andere manieren om met mobiele apparaten te werken als je Abbyy Finereader PDF voor Mac kiest. Zo kun je bijvoorbeeld de camera-overdracht gebruiken om je bestaande documenten nog gemakkelijker om te zetten. Gebruik de camera, maak eenvoudig een foto en stuur het bestand dan naar de software om verder te werken. Dit betekent dat je niet langer uitgebreid en tijdrovend hoeft te scannen, maar dat je de iPhone of iPad van Apple kunt gebruiken. Je kunt de foto's dan gemakkelijk converteren, verder verwerken, archiveren of zelfs hergebruiken. Vooral als je regelmatig scant, zul je kostbare tijd besparen en nog efficiënter werken met de cameratransfer van Abbyy Finereader PDF voor Mac.

Vertrouw op eenvoudige en intuïtieve bediening

Hoewel het programma Abbyy Finereader PDF voor Mac vooral geschikt is voor professionele gebruikers en zelfs in veel grote bedrijven wordt gebruikt, profiteer je als gebruiker van een zeer eenvoudige bediening. Dit maakt het aan de slag gaan met de talrijke hulpmiddelen heel efficiënt. Intuïtieve menunavigatie leidt je stap voor stap door het hele proces. Indien gewenst, of als je vragen hebt, is er ook een praktische hulpruimte voor je beschikbaar, waarin verdere informatie over het gebruik te vinden is. Als je vragen hebt, neem dan ook contact op met de ondersteuning van de fabrikant Abbyy en profiteer van de vele voordelen die een grote en bekende softwarefabrikant biedt.

Koop Abbyy Finereader PDF voor Mac goedkoop bij BestSoftware

Koop de praktische software Abbyy Finereader PDF voor Mac voor je verbeterde en intuïtieve werk met PDF documenten gemakkelijk in onze online winkel. Bij BestSoftware is de huidige versie van de software van Abbyy gratis verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er ook andere producten te koop, waar je gemakkelijk van thuis uit je voordeel mee kunt doen. Bestel tijdens je bezoek onder andere Abbyy Finereader PDF voor Windows, om efficiënt te werken. Behalve de huidige versie 15 kan het ook de moeite waard zijn om een oudere versie te kopen. Je kunt bijvoorbeeld Abbyy Finereader PDF 14 voor Windows krijgen voor een nog lagere prijs. Met onze snelle levering van de sleutel voor permanente activering en deskundig advies bij alle vragen en wensen, blijft er vrijwel geen wens onvervuld. Bel ons gerust of laat een berichtje achter, we helpen je graag. Als alternatief is er ook een gratis live chat beschikbaar.

Systeemvereisten - Abbyy Finereader PDF voor Mac
Processor Een Mac® computer met een Intel® of Apple M1 processor (met Rosetta 2 technologie)
Besturingssystemen   

MacOS® 10.15 Catalina en hoger

RAM Minstens 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  Minstens 3 GB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
Verdere links naar "Abbyy Finereader PDF voor Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Abbyy Finereader PDF voor Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Abbyy Finereader PDF voor Mac"
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 128,90 * € 159,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows
€ 14,90 * € 39,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 29,90 * € 49,99 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Laatst bekeken