• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows 11 Pro voor Werkstation N

Windows 11 Pro voor Werkstation N

€ 89,90 * € 184,55 * (51,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 14 keer verkocht
  • BS-11137
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 11 Pro voor Werkstation N"

Koop Windows 11 Pro voor Workstation N - gebruik het praktische systeem in het dagelijkse beroepsleven

Als je wilt vertrouwen op moderne technologieën in het professionele segment en wilt profiteren van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft , dan is Windows 11 Pro voor Workstation N de optimale keuze voor jou. Het nieuwe systeem is sinds oktober 2021 beschikbaar en kan onder andere gebruikt worden als praktische upgrade van Windows 10. Bovendien is Windows 11 Pro for Workstation N bijzonder geschikt voor regelmatig gebruik in een professionele omgeving en onder hoge eisen. Grafische vormgevers, medewerkers uit de mediasector of toch het regelmatige werk met grote, hoge-resolutie video's, dankzij de zeer hoge prestaties en de bijbehorende stabiliteit biedt Windows 11 Pro for Workstation N de optimale omstandigheden voor het dagelijkse werk. Koop je licentie nu bij ons en profiteer van aantrekkelijke voordelen bij BestSoftware.

De nieuwe Windows 11 Pro voor Workstation N overtuigt met veel herziene technieken en functies

Veel herziene en nieuwe functies in Windows 11 Pro for Workstation N zorgen voor effectief werken en efficiënt gebruik in het dagelijks leven. Profiteer van deze hulpmiddelen en de herziene mogelijkheden door nu je licentie voor Windows 11 Pro for Workstation N bij ons te kopen.

Microsoft werkt bijvoorbeeld aan multitasking en verbetert de mogelijkheden op dit gebied aanzienlijk. Als je in het dagelijks leven bijvoorbeeld altijd meerdere vensters of programma's open hebt staan, kun je met Windows 11 Pro voor Workstation N en de nieuwe snapfunctie altijd het overzicht bewaren. Met dit hulpmiddel kun je tot vier vensters op het scherm naast elkaar of zelfs boven elkaar rangschikken. Het gebruik van deze praktische functie is heel eenvoudig op te lossen en na een paar pogingen zal hij zeker deel gaan uitmaken van het dagelijks leven. Beweeg eenvoudig de muisaanwijzer over het venster met de maximalisatie van de pictogrammen en een bijbehorend menu wordt geopend. Kies dan de gewenste opstelling en Windows 11 Pro for Workstation N neemt deze wens over.

Windows 11 Pro voor Workstation N is ook zeer geschikt voor virtuele desktops of het gebruik van externe schermen. Je kunt bijvoorbeeld zorgen voor uniek gebruik door een individuele achtergrond in te stellen voor de afzonderlijke virtuele werkstations. Gebruik deze functie om een virtueel bureaublad te maken voor alle verschillende gebieden. Bovendien onthoudt het besturingssysteem van Microsoft nu de indeling van de vensters op een externe monitor. Als je het notebook bijvoorbeeld loskoppelt van een beeldscherm en na een paar minuten weer aansluit, geeft Windows 11 Pro for Workstation N de vensters weer zoals gewoonlijk en hoef je ze niet opnieuw te sorteren. Zo kun je je werk voortzetten alsof het nooit onderbroken is geweest.

Microsoft heeft ook de Klok-app van Windows 11 Pro voor Workstation N herzien. Met aanzienlijk meer functies en nieuwe mogelijkheden zorgt de herziening voor meer efficiëntie en productiviteit in het dagelijks leven. Je kunt nu bijvoorbeeld de optie gebruiken om vaste werktijden en profielen in te stellen. Tijdens deze ingestelde tijden verbergt Windows 11 Pro for Workstation N onbelangrijke meldingen en helpt je zo om je op het eigenlijke werk te concentreren. Bovendien brengt Windows 11 Pro voor Workstation N de nieuwe widgets in het systeem. Deze kleine programma's werden een paar jaar geleden al in Windows Vista gebruikt en zijn nu weer aan boord. Hiermee bespaar je jezelf de voortdurende blik op je smartphone en houd je toch het actuele weer, het nieuws of de aandelenkoersen in het oog. Natuurlijk bieden de widgets je optimale, uitgebreide mogelijkheden tot aanpassing. Je kunt bijvoorbeeld in een paar stappen de grootte aanpassen en ze aan je behoeften aanpassen.

Verdere herzieningen van het huidige Windows 11 Pro for Workstation N zijn bijvoorbeeld te vinden in de nieuwe Windows Store, die aanzienlijk meer programma's en mogelijkheden zou moeten bieden. Dit geldt ook door de opening van de winkel voor Windows32 toepassingen. Een of twee gebruikers zullen zeker ook een nieuwe installatieroutine opmerken. Dit lijkt nu eenvoudiger en zou ook betere prestaties moeten opleveren. Het nieuwe systeem kan in een paar stappen en binnen een paar minuten geïnstalleerd worden. Merk echter op dat alle opties met betrekking tot gegevensuitwisseling of tracering nog steeds standaard actief zijn. Schakel ze na de installatie uit als je er niet mee akkoord gaat. Dit is bijzonder gemakkelijk te doen met de bijbehorende knoppen bij de eerste instelling.

Een praktisch overzicht van de speciale mogelijkheden van Windows 11 Pro voor Workstation N

Windows 11 Pro voor Workstation N is een speciale versie. Enerzijds is het besturingssysteem natuurlijk bijzonder geschikt voor professionele gebruikers, maar anderzijds verraadt de afkorting "N" al een bijzondere eigenschap. Dit staat voor "Not with media player" en beschrijft een speciale versie van het besturingssysteem dat sinds 2004 beschikbaar is op last van de Europese Commissie. Dit komt omdat de Commissie van de EU bepaalt dat de klanten een overeenkomstige versie moet worden aangeboden. Met Windows 11 Pro voor Workstation N verwijdert Microsoft daarom de mediaspeler en de bijbehorende codecs uit het systeem, zodat de muziek-app ook niet beschikbaar is. De andere functies zijn echter allemaal beschikbaar, dus het verschil is vooral te wijten aan het ontbreken van de mediaspeler.

Bovendien heeft de Windows 11 Pro for Workstation N software andere eigenschappen en functies die een goede keuze zijn, vooral voor professionele gebruikers. Deze hebben vooral betrekking op de stabiliteit en het beheer van het volkssysteem. Gebruik bijvoorbeeld Hyper-V voor virtualisatie op grote schaal, vertrouw op het Resilient File System voor meer beveiliging van je persoonlijke gegevens of vertrouw op de Persistent Memory of SMB Direct diensten voor uitgebreid gebruik van Windows 11 Pro for Workstation N in het dagelijks leven.

Vind meteen je weg in de aantrekkelijke en herziene vormgeving van Windows 11 Pro for Workstation N

Windows 11 Pro voor Workstation N richt zich niet alleen op nieuwe functies en herziene technologieën, maar ook op een frisse vormgeving die op het eerste gezicht overtuigt. Microsoft heeft er alles aan gedaan om een aantrekkelijk uiterlijk te creëren. Veel basisaspecten zijn natuurlijk nog steeds gebaseerd op de voorganger Windows 10, maar er zijn ook veel vernieuwingen. Je kunt bijvoorbeeld de nieuwe taakbalk gebruiken, waar de vastgepinde en geopende programma's en het Start menu icoon in het midden staan. Tegelijk herziet Microsoft het Startmenu ingrijpend, door het een aantrekkelijk uiterlijk te geven en de live tegels die eerder in gebruik waren te verwijderen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om de veranderingen ongedaan te maken en de taakbalk zo in te stellen dat de inhoud weer aan de linkerkant van het scherm staat. Ook zachtere kleuren en afgeronde hoeken en randen vallen op en maken een aantrekkelijke indruk met Windows 11 Pro for Workstation N.

Nieuw is de Zwarte modus, die Microsoft beschikbaar stelt met Windows 11 Pro voor Workstation N. Als je hem activeert, wordt het scherm zwart weergegeven. Als je dit activeert, wordt de relevante inhoud in een donkere kleur weergegeven. De fabrikant belooft een beter overzicht en hoog contrast met de nieuwe Dark Mode, zodat je alle belangrijke informatie in één oogopslag kunt vatten.

Profiteer van de vele voordelen - koop Windows 11 Pro for Workstation N direct bij BestSoftware

Als je een goedkope en gemakkelijke manier zoekt om je Windows 11 Pro for Workstation N licentie te kopen, dan ben je op de juiste plaats. Bij BestSoftware ontvang je de sleutel voor permanente activering en onbeperkt gebruik onmiddellijk per e-mail. er gaan na de aankoop bij ons 30 minuten voorbij voor je de sleutel in je brievenbus vindt. Mochten er dan tijdens het activeren of het gebruik problemen optreden, dan is dat geen probleem. Neem contact op met onze experts en gebruik ons contactformulier, de live chat of onze hotline. Bovendien kun je bij BestSoftware ook andere licenties krijgen, o.a. voor Windows 11 Pro for Workstation in de klassieke versie, Windows 11 Pro of Windows 11 Home N, en ook voor Windows 11 Home. Je kunt zelfs de voorganger hier in onze winkel krijgen, dus voel je vrij om Windows 10 Home of Windows 10 Pro te gebruiken.


 
Systeemeisen - Windows 11 Pro voor Workstation N
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer kernen op een compatibele 64-bit processor of SoC
RAM 4 GB RAM
Harde schijf ruimte

64 GB

Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0 driver
Schermresolutie Scherm met hoge resolutie (720p) met een diagonaal van meer dan 9 inch en 8 bits per kleurkanaal
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation N"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation N"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation N"
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows
€ 14,90 * € 39,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Microsoft SQL Server 2014 Apparaat Microsoft SQL Server 2014 Apparaat
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 R2 gebruiker Windows Server 2008 R2 gebruiker
vanaf € 8,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken