• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Snap 12 | Windows

€ 12,90 * € 39,90 * (67,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 26 keer verkocht
  • BS-10910
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Snap 12 | Windows"

Koop Ashampoo Snap 12 - maak gemakkelijk en effectief schermafdrukken

Hoewel het Windows besturingssysteem van Microsoft ook eenvoudige mogelijkheden biedt om schermafbeeldingen te maken, laten de functies en mogelijkheden al snel te wensen over. In zo'n geval raden we je aan de software Ashampoo Snap 12 te gebruiken, die je beduidend meer hulpmiddelen biedt en tegelijk kan overtuigen met een heel eenvoudige bediening. Tientallen hulpmiddelen en, natuurlijk, de nieuwste technologie om hoge resoluties te ondersteunen mogen in geen geval ontbreken. Vertrouw op BestSoftware als je een licentie wilt kopen voor Ashampoo Snap 12 zou willen kopen. Binnen maximaal 30 minuten is de sleutel voor je beschikbaar.

Screenshot is niet zomaar een screenshot - gebruik de aantrekkelijke functies van Ashampoo Snap 12

De Ashampoo Snap 12 software bewijst duidelijk dat niet alle schermafbeeldingen hetzelfde zijn. Met deze aantrekkelijke oplossing van de bekende fabrikant kun je ook complexe inhoud en informatie maken met gemak of met een druk op de knop. In principe heb je ook de keuze tussen een klassieke schermafdruk en een video-opname van de inhoud, die dan op de computer wordt opgeslagen.

De talrijke aanpassingsmogelijkheden en uitgebreide functies zijn de grote kracht van de Ashampoo Snap 12 software. Als je bijvoorbeeld meer informatie of inhoud in je opnamen wilt verwerken, kan dat heel gemakkelijk. Speciaal voor dit doel ondersteunt de oplossing extra opname via de microfoon. Dus terwijl je de inhoud van je scherm opneemt, kun je gemakkelijk commentaar opnemen. Je kunt ook afzonderlijke passages markeren of commentaar invoegen - de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid.

Als je klaar bent met het werk met de Ashampoo Snap 12 software en de opname is voltooid, kun je de inhoud gemakkelijk opslaan en beveiligen. Voeg o.a. een watermerk voor je copyright toe als je de opname op het Internet wilt publiceren. Als alternatief kun je de populaire GIFs in een paar eenvoudige stappen maken, direct vanuit de opname. Natuurlijk bepaal je zelf het begin en einde van de kleine video, en het programma zorgt voor de rest.

Dankzij de geïntegreerde bewerkingshulpmiddelen kun je de voltooide video's en opnamen nog verder aanpassen. Als er bijvoorbeeld vervelende reclames in de bestanden zitten en je wilt die verwijderen, dan kun je dat heel gemakkelijk, snel en vooral alleen met de ingebouwde hulpmiddelen van Ashampoo Snap 12 doen. Zelfs het opslaan van de video in afzonderlijke afleveringen is voor het populaire programma geen enkele uitdaging en gebeurt binnen enkele seconden.

Bij de eigenlijke opname van je scherm spelen de afzonderlijke configuraties vaak een centrale rol. De Ashampoo Snap 12 software geeft je hier volledige vrijheid en is daarom niet alleen geschikt voor privégebruik, maar zelfs voor professionele gebruikers. Beslis bijvoorbeeld of de hele inhoud of alleen een eenvoudig gedeelte gekozen en opgenomen moet worden. Zelfs met een scrollende website brengt het programma Ashampoo Snap 12 de optimale omstandigheden en mogelijkheden en overtuigt met een directe opname die op natuurlijke wijze het verloop volgt.

Het programma overtuigt met moderne technieken en zeer hoge normen

De Ashampoo Snap 12 software is niet alleen praktisch, maar ook technisch up-to-date. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit de ondersteuning van de huidige Windows versies. Zo staat niets een installatie onder Windows 10 of zelfs Windows 11 in de weg. Bovendien kan het programma alle huidige resoluties aan. Het maakt dus niet uit of je een klassieke monitor met Full HD technologie of een model met 4K gebruikt, de mogelijkheden van Ashampoo Snap 12 laten niets te wensen over. De oplossing maakt ook geen uitzonderingen als het gaat om de getoonde inhoud. Als gebruiker neem je dus eenvoudig werk op met gewone programma's, net zo gemakkelijk als de hoogwaardige 3D spellen van de huidige generaties. Zelfs tijdvertraagde opname of individuele selectie zijn geen enkel probleem, de moderne technologie van Ashampoo Snap 12 maakt het mogelijk.

Integreer Ashampoo Snap 12 onmiddellijk in je dagelijkse leven dankzij de eenvoudige bediening

Een van de grote sterke punten van de Ashampoo Snap 12 software is het gebruiksgemak. Dit is vooral belangrijk als je hem in een privé omgeving wilt gebruiken. De intuïtieve interface en de duidelijke etikettering van alle functies laten bijna niets te wensen over. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wennen aan het systeem, maar meteen aan de slag kunt. Natuurlijk profiteer je ook van een individuele afstelling van de bediening en met de vele sneltoetsen bespaar je veel tijd en moeite, dit is duidelijk merkbaar vooral bij regelmatig gebruik.

Als je als privé gebruiker een licentie voor het programma bij ons koopt, mag je de Ashampoo Snap 12 oplossing op drie verschillende computers gebruiken. Vooral met meerdere computers in huis blijkt dit feit een zeer groot voordeel, want je bespaart je de aanschaf van meerdere licenties en vermindert zo aanzienlijk de kosten. Merk echter op dat dit alleen voor de particuliere sector geldt. In het professionele segment is de licentie slechts geldig voor één toestel. Met behulp van een gratis proefversie heb je ook de gelegenheid een eerste indruk te krijgen van de praktische Ashampoo Snap 12 software. Hier neem je geen risico en daarna zijn wij bij BestSoftware beschikbaar voor de voordelige aanschaf van de licentie, zodat je alle voordelen en mogelijkheden permanent in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Je kunt je licentie voor Ashampoo Snap 12 bij BestSoftware voor een bijzonder lage prijs kopen

Je hoeft niet veel geld uit te geven voor een officiële licentie en het permanente gebruik van de software Ashampoo Snap 12, dit is al voor heel weinig geld verkrijgbaar in onze BestSoftware online winkel. Omdat we van mening zijn dat hoge kosten voor een moderne software niet nodig hoeven te zijn. Niettemin kun je in onze online winkel de beste service verwachten van onze vriendelijke en opgeleide experts. In de live chat, op de hotline of gewoon per e-mail beantwoorden we je vragen en helpen je ook, bijvoorbeeld als je problemen hebt met de activering van het nieuwe programma.

Ook andere aanbiedingen van het huis Ashampoo hoef je niet zonder te doen. Werk dankzij Ashampoo Video Deflicker of Ashampoo Video Filters en Belichting of gewoon een back-up van je bestanden maken dankzij Ashampoo Photo Recovery, bij ons in de BestSoftware online winkel blijft vrijwel geen wens onvervuld. Kijk nu rond in ons assortiment en koop de juiste licenties voor je behoeften.

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-bit )
Werkgeheugen Minstens 2 GB vrij RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

      

 

Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 | Windows"
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Windows Server 2012 R2 Apparaat Windows Server 2012 R2 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Laatst bekeken