• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Burning Studio 21 | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 21 | Windows"

c

Koop Ashampoo Burning Studio 21 online en begin met het gebruik van een professioneel brandprogramma

Ashampoo Burning Studio 21 is de revolutionaire brandsoftware voor Windows die nog talloze andere functies en gebruiksmogelijkheden biedt. De software kan comfortabel en veilig gegevens branden en biedt krachtige multimedia functies. Je kunt bijvoorbeeld diavoorstellingen of films maken, videodiscs met geanimeerde menu's genereren en media bewerken in slechts een paar stappen. Als je Ashampoo Burning Studio 21 goedkoop via onze shop koopt, kun je moeiteloos CD's, DVD's en Blu-ray discs kopiëren. Je kunt ook automatisch muziek-CD's rippen, in een handomdraai back-ups maken en bijpassende omslagen afdrukken. Met de software kun je gegevens gecomprimeerd en met een wachtwoord beveiligd op elk gegevensmedium opslaan.

Voor het uitgebreid maken van video's en dia's: koop Ashampoo Burning Studio 21 voor een lage prijs

Met de software kun je films knippen en ze voorzien van indrukwekkende openings- en sluitingscredits. Als de video verkeerd om werd opgenomen, kan hij met een eenvoudige druk op de knop gedraaid worden. Met kant-en-klare thema's, je eigen afbeeldingen of ondertitels voor uitleg, kun je een geheel eigen project maken. Met het programma kun je indrukwekkende diavoorstellingen maken met achtergrondmuziek, die de sfeer van de foto's op een sfeervolle en aantrekkelijke manier neerzetten. Vergeleken met vorige versies kun je een gloednieuwe beeldoptimalisatie verwachten die de foto's de finishing touch geeft. Als je online inonze winkel een licentie voor Burning Studio 21 koopt, krijg je een professionele brandsoftware waarmee je in een paar stappen CD's, DVD's en Blu-ray discs kunt kopiëren en die ook nog vele andere gereedschappen bevat.

Koop Ashampoo Burning Studio 21 online voor een lage prijs en maak schijfomslagen

Met deze software kun je gemakkelijk omslagen en hoezen maken. Uitgebreide bewerkingsmogelijkheden zijn beschikbaar voor een gratis ontwerp. Eventueel kun je ook een praktische importfunctie gebruiken die de CD inleest en automatisch een afgewerkte omslag met tracklijst maakt. Het programma kan gemakkelijk disc images verwerken, zoals ISO, CUE/BIN of ASHDISC. De beeldbestanden kunnen in een paar stappen gekopieerd, gebrand en bekeken worden. Als je de licentiesleutel voor de software online via onze shop koopt, kun je zelfs je eigen beelden maken op een tijdbesparende manier.

Ashampoo Burning Studio 21: Verwerk talloze formaten comfortabel

Een van de sterke punten van de brandsoftware is het maken en branden van video DVD's en video Blu-ray discs. De meest gangbare video formaten zoals MPEG4, H.264 en AAC en geluidsformaten zoals MP3, WMA en OGG worden ondersteund. Met de feature-rijke software kunnen muziek-CD's in topkwaliteit geript en in het gewenste formaat opgeslagen worden. Artiest en titel worden automatisch en razendsnel herkend. Als je in onze winkel de productsleutel voor de brand-software tegen een gunstige prijs koopt, heb je precies passende profielen voor meer dan 1.800 autoradio's tot je beschikking, zodat je onderweg liedjes en audio boeken in de beste kwaliteit kunt ervaren. Bovendien kun je back-up plannen gebruiken om belangrijke gegevens veilig en gemakkelijk tegen verlies te beschermen.

Systeemeisen - Ashampoo Burning Studio 21
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

Compatibele software

Windows Media Player 10
Microsoft .NET Framework 4.5
DirectX 9.0C

Geheugen min. 2GB
Harde schijf ruimte
  • 250 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma
  • 9 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (DVD)
  • 25/50 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray)
  • 100 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray XL)
Schermresolutie

min. 1024x768

Grafische kaart

DirectX 9 hardware pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.

Geluidskaart

Standaard geluidskaart (b.v. OnBoard of USB adapter)

(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 21 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 21 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 21 | Windows"
Laatst bekeken