• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker

Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker 1 CAL

€ 29,90 * € 40,93 * (26,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 102 keer verkocht
  • BS-10561
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker"

Koop RDS 2016 User CAL - aantrekkelijke aanbiedingen wachten op je bij BestSoftware

Als het gaat om plaatsonafhankelijk en effectief werken met verschillende platforms, vertrouwen veel bedrijven en professionele gebruikers op de zogenaamde Remote Desktop Services van Microsoft. Natuurlijk heb je de juiste licenties nodig om de populaire diensten uit 2016 te gebruiken. Bij BestSoftware kun je Koop RDS 2016 gebruikers CALbespaar veel geld en ga direct aan de slag. Na slechts maximaal 30 minuten staan de licenties tot je vrije beschikking, want we bezorgen de gekochte producten heel eenvoudig per e-mail.

Werk zelfstandig, veilig en gemakkelijk met Microsoft Remote Desktop Services

Met de Remote Desktop Services, ook bekend als Remote Desktop Services, biedt de bekende fabrikant Microsoft geschikte diensten en oplossingen voor het maken van virtualisatie oplossingen. De belangrijkste taak van de afzonderlijke componenten is om op een bijzonder veilige manier toegang tot diensten of platforms van buitenaf mogelijk te maken. Eenvoudig gezegd kunnen gebruikers dus het Windows bureaublad of afzonderlijke toepassingen van Microsoft op afstand benaderen en ze zoals gewoonlijk gebruiken. Omdat de communicatie via een beveiligde verbinding verloopt, spelen de keuze van het eindtoestel of zelfs de prestaties van de gebruikte hardware vrijwel geen rol. De enige voorwaarde: De remote app moet goed werken op het betreffende eindtoestel, zodat de remote desktop diensten gebruikt kunnen worden.

Remote Desktop Diensten worden echter gekenmerkt door brede ondersteuning en vele toepassingsmogelijkheden. Je kunt de clients bijvoorbeeld gebruiken op toestellen met Microsoft Windows, macOS, iOS, Android of in elke HTML5-capabele browser. Dankzij talrijke aanpassings- en configuratiemogelijkheden past Remote Desktop Services 2016 zich altijd aan de respectieve behoeften van het bedrijf of de medewerkers aan. Individuele beperkingen en vrijgaven kunnen heel gemakkelijk worden toegekend, terwijl de fabrikant Microsoft concentreert op eenvoudige en intuïtieve bediening.

Natuurlijk zijn er nog enkele specificaties en richtlijnen nodig om de Remote Desktop Services te kunnen gebruiken zonder beperkingen en technische problemen. Zo is bijvoorbeeld het juiste besturingssysteem belangrijk. Terwijl de Remote Client op elk toestel en platform geïnstalleerd kan worden en zonder beperkingen gebruikt kan worden, zijn de diensten zelf anders. Deze kunnen alleen geïnstalleerd worden op overeenkomstige Windows server besturingssystemen. Hier schrijft de fabrikant Microsoft ten minste één Windows Server 2012 R2 Systeem, maar de samenwerking werkt nog beter met Windows Server 2016. Oudere versies worden helaas niet meer ondersteund door het Remote Desktop Services 2016 wordt helaas niet meer ondersteund. Omdat de toegang tot het bureaublad en de afzonderlijke functies dan via een internetverbinding verloopt, moet dit zo snel en soepel mogelijk werken. Voor toegang op afstand tot Microsoft PowerPoint beveelt de fabrikant een snelheid van minstens vier Mbps aan. Wie een videoweergave wil starten via Remote Desktop Services moet zelfs iets minder dan tien Mbit/s downstream en ongeveer drie Mbit/s upstream hebben om goede resultaten te bereiken en continu te kunnen werken.  

Met de juiste RDS 2016 Gebruikers CAL kan het effectieve dagelijkse werk meteen beginnen

Als je bij je dagelijkse werk wilt vertrouwen op de praktische Remote Desktop Services 2016 van Microsoft, moet je al vroeg voor de juiste licenties zorgen. Enerzijds heb je de licentie voor het reeds genoemde server besturingssysteem nodig, maar anderzijds ook die voor de installatie van Remote Desktop Services. Dit is echter niet voldoende om met de diensten te werken en je hebt ook de toegangslicenties nodig. Dit zijn de zogenaamde CAL's. De afkorting staat voor Client Access License en betekent "toegangsvergunning".

Je vindt de nodige RDS 2016 gebruikers CAL kun je gemakkelijk bij ons bestellen in de BestSoftware online winkel en dankzij dit kun je direct aan de slag. Dit is een licentie die verwijst naar een vaste werknemer of gebruiker in je bedrijf. Deze persoon kan de licentie dan vanaf veel verschillende apparaten en verschillende platforms gebruiken. Een RDS 2016 User CAL is daarom altijd een zeer goede keuze als het gaat om het gebruik van veel verschillende apparaten en technologieën in het dagelijks leven. Mobiel werken en zelfstandig gebruik staan immers steeds meer centraal als het gaat om het gebruik van moderne technologieën. Met een RDS 2016 User CAL ben je bijzonder goed op deze behoeften voorbereid. Bij ons kun je dit speciale type licentie tegen bijzonder gunstige voorwaarden verkrijgen.

De RDS 2016 User CAL is echter meestal erg duur om aan te schaffen en toegang vanaf veel verschillende eindtoestellen is niet altijd gewenst. Daarom is ook de zogenaamde RDS 2016 Device CAL, die altijd verwijst naar een vast apparaat in het bedrijf, erg in trek. Het werk met Remote Desktop Services wordt dan vanaf deze computer of notebook uitgevoerd. Dit aantrekkelijke alternatief voor de RDS 2016 User CAL is ook hier verkrijgbaar in onze BestSoftware online winkel, dus kies gewoon de gewenste versie en koop dan de juiste licentie voor Remote Desktop Services van Microsoft.

Software kopen is tegenwoordig zo eenvoudig - bestel je RDS 2016 User CAL gewoon online

Voor de eenvoudige en veilige aankoop van de juiste software producten hoef je je huis niet meer uit. In de BestSoftware online winkel kun je bijvoorbeeld RDS 2016 gebruikers CAL en alle andere producten goedkoop bij ons. Je bespaart geld met een eenvoudige aankoop in onze online winkel, want wij concentreren ons op bijzonder gunstige kosten. Tegelijk steunen we je met de beste service en professioneel advies bij vragen of open verzoeken. Neem in zo'n geval gewoon contact met ons op en laat je door ons ondersteunen. Als je wilt, kunnen we je een praktische live chat aanbieden, een hotline en, natuurlijk, een contactmogelijkheid per e-mail. Bovendien hebben we verschillende en vele andere producten voor je in de aanbieding, want de behoeften en wensen van onze klanten lopen sterk uiteen bij het zoeken naar het juiste product. Daarom kun je, als je dat wilt, ook de RDS 2019 Gebruikers CAL of de geschikte Apparaat CAL voor de Remote Desktop Services 2016zodat bij de selectie vrijwel geen wensen onvervuld blijven. Natuurlijk gelden ook hier de bijzonder aantrekkelijke en gunstige voorwaarden, zodat je aankoop in onze online winkel beslist loont.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 gebruiker"
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft SQL Server 2017 gebruiker Microsoft SQL Server 2017 gebruiker
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Windows Server 2016 Essentials Windows Server 2016 Essentials
€ 68,90 * € 124,03 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 14,90 * € 21,90 *
Laatst bekeken