• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft SQL Server 2014 Standaard

€ 179,90 * € 490,90 * (63,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 67 keer verkocht
  • BS-10675
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standaard"

Koop nu SQL Server 2014 Standard - werk effectiever met je databases

Werk veel effectiever en betrouwbaarder met je databases door te vertrouwen op de SQL Server 2014 Standaard vertrouwen. Het product is een van de talrijke hoofdvarianten, in totaal zijn er in deze generatie vier beschikbaar voor gebruikers. Daarnaast zijn er de versies Enterprise, Business Intelligent en Express, die echter op andere doelgroepen gericht zijn. De SQL Server 2014 Standard is vooral ontworpen voor regelmatig gebruik in kleinere bedrijven, hoewel er enorm veel waarde wordt gehecht aan prestaties en beveiliging. Voor de aanschaf van de benodigde licenties voor de server ben je precies goed hier bij BestSoftware.

Krijg de bewezen en populaire oplossing met vele aantrekkelijke voordelen

SQL Server 2014 Standard is een van de bekendste en populairste oplossingen op de markt als het gaat om het werken met databases en grote gegevensvolumes. Niet voor niets is de variant al vele jaren actief op de markt en biedt hij perfecte mogelijkheden voor het dagelijkse werk. Dit is ook te danken aan de voortdurende verdere ontwikkeling ervan. Zo maakte de fabrikant Microsoft de SQL Server nog in 2012 geschikt voor de toekomst met de introductie van een cloud interface voor de populaire Azure diensten. Deze functies zijn ook opgenomen in SQL Server 2014 Standard en bieden tegelijk optimale schaalbaarheid met absoluut veilig gebruik.

Want de veiligheid van de gegevens en de prestaties van de zoekopdrachten staan centraal. Daartoe wordt de SQL Server 2014 Standard geleverd met veel geavanceerde versleutelingstechnieken, zodat ongeoorloofde toegang tot de databases of de server niet te vrezen valt. Natuurlijk ontbreken ook de geschikte opties voor virtualisatie en het bijbehorende gebruik van extra capaciteiten niet als je besluit de SQL Server 2014 Standard in het dagelijks leven te gebruiken.

Je kunt in het dagelijks leven vertrouwen op de aantrekkelijke vernieuwingen van SQL Server 2014

Je kunt altijd vertrouwen op de praktische SQL Server 2014 Standaard. Het is niet voor niets dat de variant ook nu nog in veel omgevingen in gebruik is. De grote en diverse veranderingen die Microsoft met het verschijnen van de nieuwe versie introduceerde dragen hier ook toe bij. Bij de reeds genoemde beveiliging kun je bijvoorbeeld rekenen op de ondersteuning van de standaarden AES 128, AES 192, AES 256 en Triple DES, die sinds de versie van 2014 gebruikt worden om gegevens te versleutelen. Tegelijk kun je de gegevensbestanden van de SQL server uitbesteden aan Azure of zelfs een hele database in Azure hosten. Werken met de cloud staat dus steeds meer centraal bij de versie van 2014.

SQL Server 2014 Standard brengt ook veel nieuwe functies en verbeteringen op het gebied van prestaties en effectief werken. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op een aanzienlijk betere real-time transactieverwerking. Deze stap had al veel eerder moeten worden gezet, gezien de nu enorme hoeveelheden gegevens, die blijven toenemen. Met de mogelijkheid om tabellen of zelfs hele databases in het hoofdgeheugen te bewaren, kan de snelheid aanzienlijk verhoogd worden en behoren de lange wachttijden uit het dagelijks leven tot het verleden.

Zo kun je je SQL Server 2014 Standard eenvoudig en goedkoop in licentie geven voor gebruik

Natuurlijk moet je eerst de juiste licenties voor SQL Server 2014 Standard kopen voordat het echte werk kan beginnen. De reeds in 2012 ingevoerde wijzigingen van de rijbewijzen gelden uiteraard ook voor de opvolger. De klassieke serverlicenties die tot 2008 gebruikt werden, bestaan niet meer voor deze server; in plaats daarvan wordt standaard de zogenaamde core licentie gebruikt. Dit verwijst naar de afzonderlijke kernen van de gebruikte processoren. Met deze stap zegt Microsoft te reageren op de steeds toenemende prestaties van de hardware op de markt. Wie voor kernlicenties kiest, hoeft geen extra toegangslicenties te kopen, maar kan direct aan de slag.

De core licenties voor SQL Server 2014 Standard zijn echter niet bepaald goedkoop, dus je moet goed overwegen of de voordelen je hier wel van pas komen. Je moet de licenties bijvoorbeeld altijd in een dubbel pakket kopen, en Microsoft schrijft ook voor dat elke processor minstens vier kernen moet hebben.

De alternatieve licentiemethode voor de SQL Server 2014 Standard kan dus ook een aantrekkelijke keuze blijken te zijn. Dit is een combinatie van serverlicentie en toegangslicentie, de zogenaamde CAL's (Client Access License). Je koopt de licentie voor de server eenmalig, zodat je hem kunt installeren en gebruiken, en bestelt dan de benodigde toegangslicenties. Let hier op de verschillen, want het aanbod bestaat uit zgn SQL Server 2014 standaard apparaat CAL's en SQL Server 2014 standaard gebruikers CAL's vergunningen. De gebruikers-CAL's verwijzen naar een vaste gebruiker, meestal een werknemer in je bedrijf. Deze gebruiker heeft toegang tot de SQL Server vanaf elk apparaat met de bijbehorende ID. Dit werkt bijzonder gemakkelijk vanaf een smartphone, computer of notebook en maakt het werk heel flexibel. Je moet echter voor elke gebruiker een enkele licentie kopen, wat al snel duur wordt als er veel gebruikers zijn. Apparaat CAL's voor SQL Server 2014 Standard zijn een alternatief. Deze maken onbeperkte toegang tot de server mogelijk vanaf een vast toestel, bijvoorbeeld via een vaste computer in je kantoor. Als meerdere medewerkers de server van hieruit moeten benaderen, maak je een goede en goedkope keuze met de SQL Server 2014 Standard Device CALs.

Voor je licenties voor SQL Server 2014 Standard koopt, moet je de tijd nemen om de eisen van je bedrijf te overwegen en de punten waarmee rekening moet worden gehouden. Want als je eenmaal voor een van de varianten gekozen hebt, is het niet meer mogelijk om reeds gekochte licenties opnieuw toe te wijzen en een verandering naar een andere variant is navenant erg duur. Je kunt de standaard licenties voor SQL Server 2014 Standard bij ons verkrijgen en we geven je graag verder advies als je vragen hebt over de voordelen, de mogelijkheden of de beperkingen van de afzonderlijke varianten.

Vertrouw op onze voordelen - koop nu SQL Server 2014 Standard tegen een zeer gunstige prijs

De verschillende soorten voor de SQL Server 2014 Standaard zijn op aanvraag bij ons verkrijgbaar in de BestSoftware Online Shop. Profiteer van lage prijzen, een topservice en een heel eenvoudige verwerking als je even rondkijkt en besluit bij ons te bestellen. We hebben de SQL Server 2014 standaard gebruikers CAL's, de SQL Server 2014 standaard apparaat CAL's of de bijbehorende core licenties voor onbeperkt gebruik. Dus reik gerust de hand, koop de versie die je wilt en begin meteen met inrichten en werken, dankzij de enorm snelle levering van de producten binnen 30 minuten. Mochten er zich tijdens het proces problemen voordoen, dan staan we altijd voor je klaar en nemen de gelegenheid te baat om jou, de klant, de beste klantenservice te bieden. Via een vriendelijke live chat, een bekwame hotline of zelfs een snelle feedback via e-mail, sta je er geenszins alleen voor. We raden je ook aan eens te kijken naar de aantrekkelijke oplossingen van andere SQL servers. Als je wilt, kun je dan ook licenties bestellen voor de SQL Server 2012 of voor de nieuwere versie van het SQL Server 2019. Kijk nu eens rond, het is beslist de moeite waard.

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard"
Laatst bekeken