• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 59,99 * € 129,90 * (53,82% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 14 keer verkocht
  • BS-10589
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Koop je Windows Server 2019 Standard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core vanuit het comfort van je huis

Om een server in het dagelijkse leven of in een zakelijke omgeving effectief te kunnen gebruiken, speelt het juiste besturingssysteem een centrale rol. Een klassieke versie van de desktop PC kan hier niet gebruikt worden, maar veel klanten vertrouwen ook in dit segment op een product van de bekende fabrikant Microsoft. Met Windows Server 2019 een van de bijzonder populaire en krachtige varianten is nu al enkele jaren op de markt. Je kunt de praktische Windows Server 2019 Standard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core bij ons in de BestSoftware online winkel bestellen als je behoeften veranderen en profiteren van de eenvoudige uitbreiding en extra ondersteuning van verdere hardware. Bekijk nu het aantrekkelijke aanbod in onze online winkel en profiteer gemakkelijk van onze talrijke voordelen.

Windows Server 2019 maakt langdurig en uitgebreid gebruik mogelijk met regelmatige updates

Windows Server 2019 behoort tot de extra recente en nieuwe programma's voor het gebruik en beheer van serversystemen. De versie werd voor het eerst uitgebracht op 2 oktober 2018 en kon vanaf die datum als upgrade of als nieuwe versie worden opgeëist. De fabrikant  belooft natuurlijk ook regelmatige updates voor meer beveiliging en functionaliteit voor deze populaire versie en krachtige variant, het verwachte einde van de ondersteuning werd aangekondigd voor 9 januari 2029.

Met de Windows Server 2019 variant heb je als klant weer verschillende varianten en versies voor je. Deze zijn gericht op verschillende doelgroepen en milieus. Vergeleken met sommige van zijn voorgangers zijn er nu echter maar drie versies met Essentials, Standard en Datacenter. De standaard versie. Vormt een goed compromis tussen uitgebreide prestaties en moderne technologie. De fabrikant Microsoft beveelt deze versie aan voor fysieke of minimaal gevisualiseerde omgevingen. De licentie is op de kern gebaseerd, maar daarnaast zijn de bijbehorende toegangslicenties nodig.  Het gebruik van de standaard versie gaat echter gepaard met enkele beperkingen, zo zijn er bijvoorbeeld maar twee virtualisatierechten voor twee virtuele machines mogelijk. Er zijn echter geen verschillen tussen de standaard en de datacenter versies wat betreft hardware ondersteuning; ook hier zijn met gemak tot 24 terabyte RAM en een onbeperkt aantal CPU cores mogelijk.

Met veel herzieningen staat Windows Server 2019 aan de top van de technologie

Windows Server 2019 is de officiële opvolger van Windows Server 2016. In de productiejaren heeft de fabrikant Microsoft veel nieuwe functies en mogelijkheden geïntroduceerd die onder andere meer productiviteit en meer beveiliging moeten bieden. Wie bijvoorbeeld een beter beheer wil, zal met de herziene versie van het server besturingssysteem beslist een goede keuze maken. Het zogenaamde Windows Admin Center is nu inbegrepen. Dit is een browser-gebaseerde app. Gebruik het via je server om de systemen, de clusters of ook de Windows 10 PC's op een bijzonder effectieve en eenvoudige manier.

In de versie 2016 bracht de fabrikant Windows Defender voor Server, een goede beveiligingsoplossing in de systemen in, die uitstekende bescherming kan bieden tegen alle gangbare bedreigingen. In Windows Server 2019 is deze dienst opnieuw herzien om het beveiligingsniveau aanzienlijk te verhogen. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op afgeschermde VM's.

Bovendien zijn er nog veel meer kleinere functies, maar in totaal kunnen ze je werk veel doeltreffender maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor een opslagmigratiedienst, Kubernetes ondersteuning en failover cluster ondersteuning. Overigens is Windows Server 2019 gebaseerd op Windows 10, het populaire besturingssysteem van de fabrikant Microsoft. Wie niet gekozen heeft voor de zogenaamde Server Core installatie profiteert van een bureaubladweergave in de vertrouwde verschijningsvorm. Dit maakt de navigatie in de menu's bijzonder gemakkelijk en maakt het voor onervaren gebruikers gemakkelijker om met de dagelijkse toepassing aan de slag te gaan. Maar veel bedrijven hebben waarschijnlijk ook gekozen voor de Server Core installatie, die nog steeds wordt aangeboden. Hier wordt de installatie uitsluitend met de betreffende componenten uitgevoerd, een grafische gebruikersinterface is niet inbegrepen. Dit biedt vele voordelen, waaronder bijzonder goede prestaties, omdat de beschikbare middelen veel effectiever gebruikt kunnen worden. Het veiligheidsrisico is ook veel beter beheersbaar, omdat het aanvalsoppervlak verkleind wordt door minder code.

Begin het te gebruiken met de juiste licenties van Windows Server 2019

Met Windows Server 2016 heeft de fabrikant Microsoft een nieuw soort licenties voor server besturingssystemen ingevoerd. De zogenaamde core licensing is echter niet helemaal onbekend, want hij is al in gebruik voor andere server producten van de fabrikant. In principe betekent deze vorm van licentiëring dat je een licentie moet nemen op de afzonderlijke processorkernen van de gebruikte hardware, zodat ze gebruikt kunnen worden. Kernlicenties voor Windows Server 2019 zijn echter gebaseerd op in totaal drie regels die in acht genomen moeten worden voor de aanschaf van licenties. Zo wordt elke fysieke processor die in de server gebruikt wordt altijd met minstens acht kernen geteld. In het geval van een fysieke server zijn er zelfs altijd minstens 16 kernen die berekend worden. De derde regel bepaalt nu dat fysieke en actieve kernen een kernvergunning moeten krijgen als de eerste twee regels worden nageleefd. Hiervoor koop je in de eerste plaats de zogenaamde basislicenties, die in de handel verkrijgbaar zijn in pakketten met 16 of met 24 kernen.

Nu echter blijven de hardware condities tijdens het gebruik veranderen, bijvoorbeeld door het upgraden van de servers. In dit geval kun je terugvallen op het aanbod van de Windows Server 2019 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core en die heel goedkoop bij ons kopen. Hier kun je twee nieuwe cores extra licenseren en ze dan ontgrendelen voor gebruik in de server. Dit kan ook steeds opnieuw, dus je kunt in de loop der jaren steeds weer terugvallen op en de Windows Server 2019 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core bestellen.

Merk echter op dat de basislicenties en de Windows Server 2019 Standard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core alleen bedoeld zijn voor de installatie en het draaien van het systeem op je server als zodanig. Je hebt ook de zogenaamde toegangslicenties nodig, die verkocht worden onder de naam "CAL". De Windows Server 2019 gebruikers CAL en de Windows Server 2019 apparaat CAL kunnen ook rechtstreeks bij ons besteld worden, zodat niets het spoedig gebruik van alle functies in de weg hoeft te staan.

Voor een redelijke prijs gekocht en snel geleverd - we kijken uit naar je bestelling in de BestSoftware online shop

Natuurlijk zijn wij je betrouwbare en ervaren partner als het gaat om de aanschaf van de Windows Server 2019 Standard Core Add-on Extensie Licentie 2 Core. Want bij ons hoef je niet lang te wachten op de producten die je wilt, en je hoeft ook niet veel geld uit te geven aan de licenties, die we allebei bijzonder hoog in het vaandel dragen. Daarom zorgen we voor een eenvoudige en gemakkelijke levering per e-mail. Na de succesvolle aankoop kun je achterover leunen en ontspannen. Na een wachttijd van maximaal 30 minuten ontvang je van ons een bericht met de gewenste sleutels voor de activering en het verdere gebruik van de programma's. Als je vragen hebt voor je de producten koopt, of als er, tegen de verwachting in, problemen ontstaan bij de installatie, dan helpen we je. Neem in dit geval gewoon contact op met onze ervaren en vriendelijke medewerkers. Wij bieden je hiervoor verschillende contactmogelijkheden. Je bent welkom om gebruik te maken van de bijzonder praktische live chat, waarin we je snel antwoord kunnen geven op vragen of problemen. Je kunt ook altijd rekenen op een klassieke hotline of correspondentie per e-mail bij het winkelen in de BestSoftware online winkel.

Verdere links naar "Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2019 Apparaat Windows Server 2019 Apparaat
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken