• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2012 R2 Datacenter

Windows Server 2012 R2 Datacenter

€ 98,99 * € 210,99 * (53,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 41 keer verkocht
  • BS-10592
  • Meertalig
  • 1 eenheid | onbeperkt VM
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 Datacenter"

Koop Windows Server 2012 R2 Datacenter - de juiste keuze voor effectief serverwerk

Als je een oplossing zoekt voor effectief serverwerk, dan maak je beslist een goede keuze met de Windows Server 2012 R2 Datacenter is beslist een goede keuze. Het populaire en beproefde systeem biedt alle basisfuncties die nodig zijn voor het beheer van de server infrastructuur en maakt ook indruk met zijn zeer eenvoudige, doeltreffende bediening. De Datacenter Editie spreekt zowel grotere als kleinere bedrijven aan. De aankoop van de benodigde server licentie, waarmee je daarna het systeem op de server kunt activeren, is hier bij ons bijzonder gemakkelijk en doeltreffend.

Kies het stabiele besturingssysteem voor bedrijfsserver omgevingen

Windows Server 2012 R2 Datacenter maakt indruk met zijn volwassen technologie, alle nodige functies voor een effectief gebruik van de serveromgeving en brengt ook innovatieve hulpmiddelen en nieuwe mogelijkheden. Met de Datacenter editie kies je voor een bijzonder krachtige variant. Zoals gebruikelijk biedt de fabrikant Microsoft het speciaal aangepaste besturingssysteem in verschillende versies aan, om een vraaggerichte keuze mogelijk te maken. Met een totaal van vier edities wil de fabrikant verschillende doelgroepen direct aanspreken.

Wie kiest voor Windows Server 2012 R2 Datacenter kan profiteren van een bijzonder krachtige topversie. Hier bijvoorbeeld is de ondersteuning voor de gebruikte hardware zeer uitgebreid, met tot vier terabyte RAM. Microsoft zelf zegt dat Windows Server 2012 R2 Datacenter een heel goede keuze is voor sterk gevirtualiseerde omgevingen en hybride cloud projecten. Bovendien toont een directe vergelijking met de standaardversie, die in veel omgevingen wordt gebruikt, een heel belangrijk verschil. Terwijl je met de standaard versie slechts twee virtuele instanties kunt gebruiken, zijn er hier geen beperkingen met Windows Server 2012 R2 Datacenter. Je kunt dus een onbeperkt aantal instances gebruiken en draaien. Dit maakt van Windows Server 2012 R2 Datacenter een uitstekende keuze, vooral voor grotere bedrijven met overeenkomstige projecten in de serveromgeving.

Met Windows Server 2012 R2 Datacenter introduceert de fabrikant veel nieuwe mogelijkheden in het besturingssysteem

Windows Server 2012 R2 Datacenter is een uitgebreid verbeterde versie van het besturingssysteem voor serveromgevingen uit 2012. De fabrikant Microsoft heeft hier niet alleen aandacht besteed aan meer beveiliging en het gebruikelijke gebruiksgemak, maar heeft ook de koers voor de toekomst uitgezet en veel nieuwe functies geïntegreerd. Dit omvat, onder andere, de verdere integratie van Microsoft Windows Azure. Dit is een betrekkelijk nieuwe cloud dienst die speciaal ontworpen is om aan de behoeften van verschillende server omgevingen te voldoen. Hier is bijvoorbeeld een uitgebreide back-up van de server direct in de cloud mogelijk om storingen of zelfs gegevensverlies tot een absoluut minimum te beperken. Dankzij de uitstekende schaalbaarheid van Windows Azure is individueel gebruik altijd mogelijk.

Microsoft neemt echter Windows Server 2012 R2 Datacenter zet nog veel meer grote stappen naar de toekomst, zoals een blik op de nieuwe gebruikersinterface laat zien. Dit schittert nu in een modern en nieuw jasje, het systeem gebruikt het volgende als basis Windows 8. De sterk verbeterde ondersteuning voor aanraakschermen komt dan ook niet als een verrassing. Met de bijbehorende knoppen en menu's kunnen belangrijke bewerkingen nu uitsluitend via zo'n display worden uitgevoerd.

Windows Server 2012 R2 Datacenter heeft ook veel andere aantrekkelijke aanpassingen en vernieuwingen, zoals het verbeterde taakbeheer. Dit maakt een geoptimaliseerd proces mogelijk en overtuigt ook met een nieuwe interface, zodat niets een effectief gebruik in de weg staat. Om het beheer en de aanpassing van het systeem veel gemakkelijker te maken, vertrouwt de fabrikant Microsoft nu op de PowerShell 3.0 functie, die een geoptimaliseerde instellingsomgeving is met alle belangrijke functies en menu-items. Bovendien profiteer je als gebruiker van de SMB 3.0 functie, die aangepaste toegang voor bestandsdelen mogelijk maakt en zo het dagelijkse werk kan verbeteren.

Je ziet het al: Windows Server 2012 R2 Datacenter is veel meer dan een eenvoudige herziening, het systeem brengt veel aantrekkelijke vernieuwingen met zich mee. Je kunt de licentie voor eenvoudige activering en direct gebruik voor een lage prijs bij ons kopen, kijk nu gerust rond in het assortiment van de BestSoftware online winkel. Overigens blijven de minimum eisen voor de gebruikte hardware van je server op een aangenaam niveau, al met 512 megabyte RAM en een 1.4 GHz processor staat niets het gebruik in de weg.

Vertrouw op het stabiele systeem met bijzonder eenvoudige bediening

Hoewel Windows Server 2012 R2 Datacenter een volwassen systeem is met talrijke mogelijkheden, veel beveiliging en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, is het besturingssysteem ook goed geschikt voor beginners. Dit is vooral het geval bij het gebruik van de geïnstalleerde gebruikersinterface. Omdat de software gebaseerd is op Windows 8 zijn veel knoppen en menu's bekend, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt.

Wanneer je echter Windows Server 2012 R2 Datacenter gebruikt, moet je er rekening mee houden dat dit een speciaal soort licenties is. Met de aankoop van de eigenlijke licentie voor Windows Server 2012 R2 Datacenter krijg je de mogelijkheid om het besturingssysteem op je server te installeren en te activeren. Dit is echter niet genoeg, je hebt ook de zogenaamde CAL's nodig. De afkorting staat voor Client Access License en beschrijft toegangslicenties. Natuurlijk hebben we ook de juiste producten hiervoor in ons assortiment, zodat je de Windows Server 2012 R2 Datacenter Device CAL of de Windows Server 2012 R2 Datacenter User CAL tegen aantrekkelijke voorwaarden kunt kopen. Kies de geschikte variant en bestel met een paar kliks, we geven je graag deskundig en persoonlijk advies.

Bespaar geld met een eenvoudige aankoop - stel je licentie voor Windows Server 2012 R2 Datacenter veilig

Met een eenvoudige aanschaf van de licentie voor Windows Server 2012 R2 Datacenter bespaar je geld bij ons in de BestSoftware online winkel. Vertrouw op de eenvoudige, doeltreffende winkelmogelijkheden die je bij ons te wachten staan. Zo zijn de prijzen voor de aangeboden programma's bijzonder gunstig en bespaar je heel wat geld in directe vergelijking met een aankoop bij de fabrikant. Maar ook de korte wachttijden voor de benodigde sleutels zijn overtuigend. Je kunt ze na maximaal 30 minuten openen, want ze worden per e-mail bezorgd en de productcode is snel beschikbaar in je mailbox. Tegelijk zijn we er voor je met de beste klantenservice. Dus als je vragen hebt of als er problemen zijn met de activering, kun je met een gerust hart contact met ons opnemen. We bieden onder andere een goede klantenservice via verschillende kanalen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de handige live chat om direct in contact te komen met een deskundige, of vertrouw op de hotline of een eenvoudige correspondentie via e-mail. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar, dus het is altijd de moeite waard om bij ons te winkelen.

 

Systeemeisen - Windows Server 2012 R2 Datacenter
Processor 1.4 GHz 64-bit EMT64 of AMD64, Quad-Core aanbevolen
Geheugen 512 MB ECC ondersteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf ruimte voor de kern 32 GB, voor de GUI nog eens 4 GB
Verdere links naar "Windows Server 2012 R2 Datacenter"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2012 R2 Datacenter"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2012 R2 Datacenter"
Windows Server 2012 R2 gebruiker Windows Server 2012 R2 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
TIP!
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
TIP!
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 R2 Apparaat Windows Server 2008 R2 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 Apparaat Windows Server 2008 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Laatst bekeken