• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2012 Apparaat

Windows Server 2012 Apparaat 1 CAL

€ 10,90 * € 15,29 * (28,71% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 3 keer verkocht
  • BS-10532
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2012 Apparaat"

In ons aantrekkelijke assortiment kun je de Windows Server 2012 Device CAL heel goedkoop kopen

Als je in je dagelijks leven wilt vertrouwen op en toegang wilt hebben tot de aantrekkelijke mogelijkheden en functies rond Windows Server 2012, koop dan nu een laaggeprijsde licentie voor toegang. Met de Windows Server 2012 apparaat CAL vind je in ons assortiment precies de juiste variant voor individueel werk en extensief gebruik. Bij ons kun je vele aantrekkelijke voordelen verwachten, zoals een zeer snelle levering van de gekochte producten binnen maximaal 30 minuten per e-mail. Bij ons ben je ook als professional goed uitgerust en uitstekend toegerust voor alle dagelijkse werkzaamheden.

Nog steeds een goede keuze - Windows Server 2012 met veel belangrijke functies

De Windows Server 2012 is nu bijna tien jaar op de markt, maar blijft indruk maken op de klanten door zijn aantrekkelijke voordelen. De rijpe technologie, eenvoudige bediening en vele toekomstvaste functies maken van de server een goede keuze, vooral voor beginners, want de aanschafkosten voor alle licenties zijn beduidend lager, vooral vergeleken met nieuwere versies.

Bovendien biedt Windows Server 2012 weer de mogelijkheid om de juiste variant voor je individuele behoeften te vinden. Kies ofwel de Foundation, Essentials, Standard of Datacenter versies en gebruik de server met de perfecte condities in zowel kleine als grote bedrijven. Als je nog steeds de juiste licentie voor Windows Server 2012 nodig hebt, ben je op de juiste plaats. Hier kun je de server licentie voor de populaire variant voor een bijzonder lage prijs krijgen.

Windows Server 2012 is een besturingssysteem voor server omgevingen, maar tegelijk wordt een klassiek desktop systeem als basis gebruikt. Dit is Windows 8waaruit, onder andere, de gebruikersinterface grotendeels is overgenomen. Veel van de functies die je kent van de klassieke computer kun je ook onder Windows Server 2012 gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de installatie van alternatieve browsers of andere software oplossingen. De gebruikersinterface is echter sterk afgeslankt en doet het op veel plaatsen zonder, bijvoorbeeld, verschillende grafische effecten of de doorzichtigheidsweergave.

Met speciale functies en hulpmiddelen onderscheidt Windows Server 2012 zich ook in technisch opzicht van de klassieke desktop besturingssystemen op de markt. Dit geldt bijvoorbeeld voor effectiever bestandsbeheer, meer afdrukfuncties of functies in verband met virtualisatie. Het systeem is duidelijk toegerust voor professionele gebruikers met overeenkomstige eisen.

Geschikte licenties voor toegang - beveilig je Windows Server 2012 Device CAL

Als je de juiste licentie voor de juiste Windows Server 2012 Editie hebt gekocht, ben je al een grote stap dichter bij het gebruik van de populaire software. Je moet echter ook de juiste toegangslicenties voor je behoeften kopen voordat je het echt kunt gaan gebruiken. Je hebt deze nodig om alle functies, instellingen en meer geavanceerde gereedschappen aan te vullen en direct toegankelijk te maken. Voor de komende aanschaf bieden we je de zogenaamde Windows Server 2012 Device CAL aan, die je voor een klein prijsje kunt kopen.

Dit is een zogenaamde apparaatgebonden toegangsvergunning, want de afkorting staat voor Client Access License. Met één aankoop kun je een apparaat een licentie geven voor toegang tot de server. In het beste geval is dit een stationaire computer of een eindtoestel in het bedrijf, van waaruit verschillende werknemers en collega's kunnen werken. In dit geval is de aanschaf van de Windows Server 2012 Device CAL bijzonder de moeite waard. Bedenk echter voordat je de Windows Server 2012 Device CAL bestelt, dat je voor elk nieuw apparaat ook een nieuwe licentie moet kopen.

Onder bepaalde omstandigheden kan het de moeite waard zijn om het alternatief te nemen, namelijk de zogenaamde Windows Server 2012 User CAL. Deze licentie heeft geen betrekking op een specifiek apparaat in het bedrijf, maar stelt een vaste gebruiker in staat met Windows Server 2012 te werken. De keuze van het betreffende apparaat is hier niet meer van belang; dit ondersteunt bijvoorbeeld mobiel werken. Toegang tot de server is dan ook mogelijk vanaf een smartphone of notebook en onderweg. In dit geval heb je echter een extra apparaat nodig voor elke extra medewerker of collega Windows Server 2012 gebruikers-CAL. Denk goed na over welke van de varianten voor jou geschikt is en plaats dan pas je bestelling in de BestSoftware online winkel, want later is een verdere herplaatsing niet meer mogelijk.

Een overzicht van de vernieuwingen - deze functies wachten op je in Windows Server 2022

Vergeleken met zijn voorganger, de 2008 R2 versie, biedt Windows Server 2012 veel vernieuwingen en uitgebreide herzieningen op de juiste plaatsen. Dit wordt bijvoorbeeld duidelijk bij het openen van het taakbeheer. Deze verschijnt nu in een geheel nieuw jasje en biedt ook technisch belangrijke vernieuwingen. Openstaande taken worden nu in categorieën verdeeld en weergegeven. Bovendien is Windows Server 2012 zo ingesteld dat niet-actieve taken direct in de achtergrond worden beëindigd. Dit maakt veel belangrijke server bronnen vrij en zorgt voor betere prestaties in alle situaties. In Windows Server 2012 zit ook een geheel nieuw ontwikkeld bestandssysteem, dat speciaal ontworpen is voor gebruik in het servergebied. Dit is het ReFS systeem. Uiteindelijk ondersteunt het geen verwisselbare media en is het formaat ook niet bootable, wat ook de duidelijke vraag naar gebruik in een server omgeving aantoont.

Bovendien zet Microsoft een grote stap naar toekomstige compatibiliteit met Windows Server 2012 en introduceert een bijgewerkte versie van Hyper-V. Dit brengt, bijvoorbeeld, UEFI booting. Dit brengt bijvoorbeeld UEFI booting van VM's of verbeterd kopiëren en plakken met zich mee. Ook de ondersteuning voor Microsofts Azure diensten is aanzienlijk uitgebreid. Hiermee krijgen klanten toegang tot de cloud infrastructuur van de fabrikant, kunnen ze die voor hun eigen behoeften gebruiken en gemakkelijk werk of bestanden uitbesteden. Dit maakt het werken met Windows Server 2012 nog effectiever en individueler.

Je kunt altijd rekenen op onze voordelen bij de aanschaf van de Windows Server 2012 Device CAL

Je kunt altijd rekenen op de voordelen in de BestSoftware online winkel. Nu al vertrouwen veel klanten op ons vanwege de veilige en aantrekkelijke winkelmogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook als je Windows Server 2012 apparaat CAL willen nu veilig stellen. Je bespaart gewoon geld met je aankoop, vooral in vergelijking met de fabrikant, zijn onze prijzen beduidend lager. Bovendien helpen we onze klanten graag met vragen, verzoeken of, natuurlijk, problemen en steunen je naar best vermogen. Voor dit doel hebben we een speciale live chat gecreëerd waar we je de nodige hulp kunnen bieden. Als alternatief bieden we je een hotline of hulp per e-mail. In ons assortiment vind je ook veel andere producten rond de Windows Server, bijvoorbeeld de opvolgers Windows Server 2012 R2 of ook Windows Server 2019. Je kunt ook Windows Server 2012 gebruikers-CAL kun je gemakkelijk en goedkoop bestellen. We kijken uit naar je aankoop bij ons en staan altijd voor je klaar.

Verdere links naar "Windows Server 2012 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2012 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2012 Apparaat"
Windows Server 2012 R2 Datacenter Windows Server 2012 R2 Datacenter
€ 98,99 * € 210,99 *
Windows Server 2008 Apparaat Windows Server 2008 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft SQL Server 2017 Apparaat Microsoft SQL Server 2017 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2008 R2 Apparaat Windows Server 2008 R2 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken