• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat

Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat 1 CAL

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10580
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat"

Je RDS 2012 Apparaat CAL is hier klaar - koop deze aantrekkelijke aanbiedingen vanuit het comfort van je eigen huis

Je vereiste RDS 2012 Apparaat CAL is hier beschikbaar in het assortiment van de BestSoftware online winkel en wacht om goedkoop en gemakkelijk gekocht te worden. Met de toegangslicentie kun je de talrijke praktische diensten van de fabrikant Microsoft voor werk op afstand comfortabel en zonder beperkingen vanaf een vast toestel gebruiken. Bespaar jezelf lange wachttijden of vervelende vertragingen door hier bij BestSoftware te bestellen. We leveren de licentie voor de Remote Desktop Services van Microsoft handig, eenvoudig en snel per e-mail, dit duurt maximaal 30 minuten na aankoop.

Werk op afstand en gebruik alle desktops en programma's veilig met Remote Desktop Services

Microsoft's Remote Desktop Services is een verzameling van verschillende diensten die op afstand toegang geven tot verschillende programma's of desktops met behulp van een lokale installatie in een server omgeving en een bijbehorende client. De Remote Desktop Services 2012 worden in veel verschillende omgevingen gebruikt, maar natuurlijk vooral in de professionele omgeving. Wie effectief vanuit zijn thuiskantoor wil werken, bijvoorbeeld, en met de software wil werken waaraan hij gewend is, kan met de diensten een heel goede keuze maken. De bediening is heel eenvoudig gehouden, laat geen vragen onbeantwoord en maakt effectief werken mogelijk zonder dat men over de programma's of de software hoeft te beschikken.

Remote Desktop Services 2012 is ontworpen om bijzonder gebruiksvriendelijk te zijn. De nadruk ligt op de zogenaamde client, waarmee een verbinding met de server tot stand gebracht wordt. De gegevens kunnen dan worden overgebracht. De client kan op veel verschillende platforms en apparaten gebruikt worden, bijvoorbeeld op een klassieke computer met Windows of macOS besturingssysteem. Maar de client en Remote Desktop Services 2012 richten zich ook op mobiel werken. Hier worden bijvoorbeeld alle gangbare toestellen met het besturingssysteem Android of iOS volledig ondersteund. En op zeer zeldzame platforms werkt het gebruik van de client voor Remote Desktop Services 2012 zelfs alleen via een huidige browser met de bijbehorende technologieën.

De Remote Desktop Services 2012 bieden enkele aantrekkelijke voordelen voor gebruikers, bijvoorbeeld de reeds genoemde zeer eenvoudige bediening. Maar ook de veelzijdige hardware ondersteuning speelt een belangrijke rol. Dit komt omdat veel van de gewone programma's die tegenwoordig in het professionele dagelijkse leven gebruikt moeten worden, enorme eisen stellen aan de gebruikte technologie. In zulke gevallen is Remote Desktop Services 2012 een veel betere keuze in plaats van voortdurend te upgraden. Ze kunnen ook op oudere terminals gebruikt worden, wat uiteindelijk veel geld en veel werk kan besparen. Om Remote Desktop Services 2012 zonder problemen te kunnen gebruiken, moet je op de server in het bedrijf minstens een Windows Server 2008 besturingssysteem gebruiken. Nog beter Windows Server 2012om in het dagelijks leven vlekkeloos te kunnen werken. Een constante internetverbinding is natuurlijk ook nodig, om de gegevens snel te kunnen downloaden of naar de server te sturen. Hoe sneller de verbinding, hoe beter de handige Remote Desktop Services van Microsoft gebruikt kunnen worden.

De Remote Desktop Services 2012 overtuigen met enkele aantrekkelijke oplossingen en technieken. Zo is de gegevensoverdracht niet alleen bijzonder veilig en gecodeerd, maar speelt ook de effectieve verdeling van de beschikbare bandbreedte een centrale rol. Bovendien kun je als beheerder altijd de licenties bijhouden, bijstellen en opnieuw toekennen, of ze zelfs helemaal intrekken.

Licenties voor installatie en CAL's - start het gebruik van de diensten met de juiste licenties

Wacht niet langer, maar begin nu met toekomstbestendig werken op afstand door te vertrouwen op de Remote Desktop Services 2012 van Microsoft vertrouwen op. Alle benodigde licenties zijn direct bij BestSoftware verkrijgbaar en kunnen goedkoop, veilig en gemakkelijk gekocht worden. Eerst en vooral heb je een praktische installatievergunning nodig. Hiermee installeer je de eigenlijke diensten op je server en activeer je ze. Je hebt dan echter wel de toegangslicenties nodig. Deze zijn nodig voor het gebruik van de client op verschillende eindtoestellen en worden door Microsoft aangeboden onder de term "CAL". De term "Client Access License" staat voor toegangslicentie. Met de RDS 2012 Device CAL uit ons assortiment, bijvoorbeeld, maak je een goede keuze.

Maar voor je de RDS 2012 Device CAL koopt, moet je je vertrouwd maken met de voordelen en mogelijkheden van zo'n toegangslicentie. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat deze RDS 2012 Device CAL altijd naar een enkel spel verwijst. Op deze manier kun je één computer of notebook activeren voor toegang tot de diensten en functies. Dit is vooral een goede oplossing als meerdere medewerkers via één computer toegang hebben tot de server, bijvoorbeeld omdat die op een gedeeld werkstation staat. De aankoopkosten van een RDS 2012 Device CAL zijn namelijk aanzienlijk lager dan die van het alternatief, zodat de licenties onder bepaalde voorwaarden financieel lonend kunnen zijn. Belangrijk: Je moet de RDS 2012 Device CAL altijd opnieuw kopen als je een nieuwe computer krijgt of als je extra toegang wilt hebben.

Dus als je je vooral bezighoudt met wisselende apparaten en flexibel werken, maak je misschien een heel goede keuze met het alternatief voor de RDS 2012 Device CAL. Kies in zo'n geval voor een gebruikers-CAL voor Remote Desktop Services. Deze zijn gebonden aan een vaste gebruiker en maken het mogelijk flexibeler en individueler te werken, maar de aanschafkosten voor zo'n licentie zijn ook aanzienlijk hoger. Neem voor je koopt de tijd om te beslissen of de RDS 2012 Device CAL of het alternatief meer geschikt voor je is en koop dan de juiste producten uit onze online winkel na uitgebreid advies te hebben gekregen.

Natuurlijk kun je van ons aantrekkelijke en gevarieerde voordelen verwachten - koop de RDS 2012 Apparaat CAL nu online

Met aantrekkelijke voordelen hebben we al veel klanten en consumenten volledig kunnen overtuigen en overhalen om betaalbare software in de BestSoftware online winkel te kopen. Je kunt er ook op vertrouwen dat je de geschikte RDS 2012 Apparaat CAL en vele andere producten tegen lage prijzen. Maar we inspireren alle bezoekers niet alleen uit financieel oogpunt, maar ook met een aantrekkelijk assortiment. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op beduidend nieuwere producten door de aankoop van de RDS 2019 Gebruikers CAL of de RDS 2016 Apparaat CAL bij ons bestellen. Zo laten we vrijwel geen wens onvervuld en inspireren we met de enorme keuze, zodat we met het grootste gemak aan verschillende wensen kunnen voldoen. Maar zelfs met voorkennis kunnen er van tijd tot tijd altijd problemen of vragen opduiken. Neem in dit geval gewoon contact met ons op en profiteer van de beste service. Ons personeel ondersteunt je via de praktische live chat, biedt je onderhoud op afstand of beantwoordt je vragen per e-mail en op de hotline. Dit betekent dat je er bij eventuele problemen niet alleen voor staat, maar altijd een bekwaam aanspreekpunt aan je zijde hebt. We kijken uit naar je aankoop, plaats je bestelling nu wanneer het je uitkomt.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 Apparaat"
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken