• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat

Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat 1 CAL

€ 15,90 * € 26,57 * (40,16% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10552
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat"

Je kunt je Exchange Server 2010 Device CAL voor een redelijke prijs kopen in onze BestSoftware online shop

Je kunt een verplichte Exchange Server 2010 Device CAL om effectief met de server te werken direct bij ons kopen. Als consument kun je rekenen op onze aantrekkelijke aankoopmogelijkheden, bijvoorbeeld ook dankzij een zeer snelle levering binnen maximaal 30 minuten. Na deze korte wachttijd heb je de sleutel voor de activering van je software al in je mailbox en kun je het gaan gebruiken. Let echter op de vereisten voor Exchange Server 2010, want deze wordt alleen als 64-bit variant aangeboden en vereist ook minstens Windows Server 2008en beter nog Windows Server 2008 R2 voor de installatie.

Vertrouw op tal van krachtige functies met de Exchange Server 2010

In het dagelijks leven kun je als consument zonder problemen vertrouwen op de praktische en krachtige functies van de server Microsoft heeft de software oplossing de laatste jaren herhaaldelijk verbeterd en nieuwe versies op de markt gebracht, zodat de oplossing uit 2010 nauwelijks te vergelijken is met de eerste variant uit 1996. Je kunt nog steeds vrij gemakkelijk e-mails versturen en ontvangen, maar de mogelijkheden gaan nu veel verder.

Vertrouw bijvoorbeeld op de geïntegreerde kalender met praktische hulpmiddelen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je afspraken invoeren en zo geen deadlines meer uit het oog verliezen. Natuurlijk word je direct herinnerd aan komende afspraken, zodat je niet meer bang hoeft te zijn dat je ze vergeet. Resource management is ook belangrijk, want je kunt je medewerkers gemakkelijk toewijzen aan de respectieve taken en projecten, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

Natuurlijk spelen informatie en stamgegevens over je werknemers of klanten een centrale rol in het dagelijkse zakenleven. Dit geldt evenzeer voor grote als voor kleine ondernemingen. Het is belangrijk deze gegevens doeltreffend te beheren. Je kunt dit bijzonder goed en gemakkelijk doen met de Exchange Server 2010 is bijzonder goed en eenvoudig, want je hebt de juiste formulieren direct tot je beschikking. Dit betekent dat je ook op elk moment veranderingen kunt aanbrengen en die worden natuurlijk meteen gesynchroniseerd. Want ook mobiel werken en bediening via aanraakapparaten staan centraal als het gaat om het gebruik van Exchange Server 2010. Je kunt bijvoorbeeld een praktische tablet gebruiken om belangrijke gegevens direct bij je klanten in te voeren of om snel wijzigingen aan te brengen.

Belangrijke vernieuwingen in het dagelijks gebruik - deze veranderingen staan je te wachten in Exchange Server 2010

De directe voorganger van Exchange Server 2010 is de versie 2007. Een directe vergelijking onthult tal van belangrijke verschillen en belangrijke verbeteringen die je dagelijkse werk nog aangenamer moeten maken. Dit is in één oogopslag te zien aan de gebruikersinterface, die door Microsoft ingrijpend is aangepast. Dit zorgt niet alleen voor een fris uiterlijk, maar ook voor een intuïtief gebruik van alle hulpmiddelen in het dagelijks leven. Door de intuïtieve structuur zijn alle nodige knoppen bijzonder gemakkelijk en snel te vinden, wat tijd en moeite bespaart in het dagelijkse leven.

Maar ook vanuit technisch oogpunt is er veel veranderd in Exchange Server 2010. Microsoft heeft bijvoorbeeld gewerkt aan betere hoge beschikbaarheid. Dit garandeert ononderbroken en doeltreffend werk op elk moment. Bovendien vind je nu het rechtenbeheer van Windows Server direct in de Exchange Server, zodat hier geen verdere stappen of omwegen nodig zijn. Je kunt nu belangrijke en centrale beheertaken direct vanuit Outlook Web Access starten en je ook hier extra stappen besparen. Bovendien heb je nu de mogelijkheid om met de Exchange Servers heb je nu de mogelijkheid om snel en gemakkelijk SMS berichten te versturen. Je hebt nu geen ander apparaat of extern programma meer nodig voor dit doel, maar kunt volledig vertrouwen op het werken met de Exchange Server 2010 vertrouwen op. Om ervoor te zorgen dat ook na vele jaren en regelmatig gebruik alle berichten en informatie nog gewoon beschikbaar zijn, profiteer je van een geïntegreerde en nieuwe archieffunctie. Berichten en gegevens kunnen zo afzonderlijk en veilig worden opgeslagen, zodat ze snel kunnen worden opgehaald als dat nodig is. Tenslotte heeft de fabrikant Microsoft ook de zogenaamde toolbox in Exchange Server 2010 onder handen genomen, die nu aanzienlijk meer functies en praktische hulpmiddelen heeft voor het dagelijkse werk met de populaire Exchange Server 2010.

Nieuw is ook de aandacht voor uitgebreid mobiel werk, bijvoorbeeld op de populaire aanraak-toestellen. Onder andere de gebruikersinterface is daartoe aangepast, bijvoorbeeld met grotere pictogrammen of knoppen.

Je kunt op ons vertrouwen - bestel je Exchange Server 2010 Device CAL gewoon online

Je kunt je Exchange Server 2010 licenties heel eenvoudig en voor een heel redelijke prijs bij ons kopen. Vertrouw op ons aantrekkelijke assortiment zodat niets een snel gebruik van alle mogelijkheden en functies in de weg staat. Natuurlijk heb je bij ons toegang tot alle nodige licenties die bij het gebruik horen. Je hebt onder andere een klassieke server licentie nodig. Hiermee kun je de software in je server omgeving installeren en alle functies klaar hebben. Om het werk te kunnen beginnen, heb je echter de zogenaamde Exchange Server 2010 CAL nodig. We hebben de Client Access Licentie in de vorm van de Exchange Server 2010 Device CAL in de aanbieding. Maak gerust gebruik van dit aanbod en verzeker je van de nodige rijbewijzen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Natuurlijk is de Exchange Server 2010 apparaat CAL uitstekende omstandigheden voor het dagelijkse werk met de software. Gebruik het om een apparaat toegang te verlenen tot de server. Dit kan bijvoorbeeld een notebook of een desktop PC in het bedrijf zijn. Als je de Exchange Server 2010 Device CAL aan een apparaat toewijst, heeft het onbeperkt toegang tot de praktijkserver. Het maakt niet uit hoeveel werknemers of hoeveel verschillende mensen met de computer werken. Dus als je de server centraal beheert en gebruikt via een paar eindapparaten, kun je geld besparen met een Exchange Server 2010 Device CAL en kiezen voor zeer gunstige licenties.

Onze tip: Neem ook eens een kijkje bij de Exchange Server 2010 gebruikers CAL als alternatief. Dit biedt je goede voorwaarden voor flexibel en mobiel werken en blijkt een goede keuze te zijn als je regelmatig van platform of toestel wisselt. Je kunt dit ook heel goedkoop hier bij ons in de BestSoftware online winkel krijgen.

We verwelkomen je met talrijke aantrekkelijke voordelen voor de aankoop van de Exchange Server 2010 Device CAL

Met onze talrijke en aantrekkelijke voordelen is het de moeite waard om de Exchange Server 2010 apparaat CAL voor je bij ons in de BestSoftware online winkel over de hele lijn. Zo ondersteunen we onze klanten met de beste service en hulp als er vragen mochten zijn.  Gebruik vooral de praktische live chat als je problemen mocht hebben met de activering. Hier kunnen de ervaren deskundigen je altijd direct helpen en je op de juiste plaatsen ondersteunen. Je kunt ons ook snel bellen of een kort berichtje schrijven met je verzoek. Overtuig jezelf van het aantrekkelijke assortiment, want we hebben natuurlijk niet alleen de Exchange Server 2010 apparaat CAL producten voor je in de aanbieding. We zullen je onder andere overtuigen met de Exchange Server 2019 apparaat CAL of de Exchange Server 2016 gebruikers CAL als aanzienlijk nieuwere versies met nog meer functies en verdere krachtige mogelijkheden. Dus koop nu je individuele favoriet met gemak en laat je langs de hele lijn inspireren door onze aantrekkelijke winkelmogelijkheden.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat"
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
Microsoft Office 2019 Standaard Windows Microsoft Office 2019 Standaard Windows
vanaf € 69,90 * € 189,90 *
Windows Server 2012 R2 Datacenter Windows Server 2012 R2 Datacenter
€ 98,99 * € 210,99 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Laatst bekeken