• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2012 gebruiker

Windows Server 2012 gebruiker 1 CAL

€ 10,90 * € 15,29 * (28,71% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 10 keer verkocht
  • BS-10533
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2012 gebruiker"

Koop Windows Server 2012 User CAL - profiteer van ons aantrekkelijk aanbod

Hoewel de Windows Server al in 2012 op de markt kwam, wordt het bijzondere besturingssysteem vandaag de dag nog steeds in veel omgevingen en gebieden gebruikt. Hoewel het einde van de ondersteuning nadert, want vanaf 10 oktober 2023 is er officieel geen ondersteuning meer voor de versie, is het systeem nog steeds erg in trek. Wij ondersteunen je bij het gebruik ervan en bieden je de Windows Server 2012 gebruikers-CAL tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Profiteer van de veilige winkelomgeving in onze BestSoftware online winkel, het is beslist de moeite waard voor je.

Gebruik de populaire Windows Server 2012 in een professionele omgeving

De Windows Server 2012 is een speciaal besturingssysteem voor server omgevingen. Het wordt niet gebruikt op een klassieke desktop computer, maar op een server. Hier overtuigt de software met speciale functies en geavanceerde mogelijkheden, bijvoorbeeld met betrekking tot netwerk- of gegevensdragerbeheer, om bestanden en andere informatie beschikbaar te stellen aan externe partijen. Windows Server 2012 biedt ook de juiste mogelijkheden voor teamwerk. Dit geldt bijvoorbeeld via het uitgebreide afdrukbeheer.

Als basis voor de ontwikkeling van het besturingssysteem baseert Microsoft zich op Windows Server 8. Ervaren gebruikers zullen dit ook herkennen aan de interface. Hier worden echter extra elementen van Windows Phone 8 gebruikt om de bediening van het systeem veel gemakkelijker te maken, vooral op toestellen met aanraakscherm. Standaard wordt de gebruiker echter begroet door de interface genaamd ModernUI-Lite wanneer Windows Server 2012 wordt gestart. Dit is een afgeslankte versie, want veel animaties en ook de doorzichtigheidseffecten zijn uitgeschakeld. Dit verhoogt de prestaties aanzienlijk.

Natuurlijk verschilt Windows Server 2012 in technisch opzicht van het klassieke besturingssysteem voor desktop PC's. Dit geldt bijvoorbeeld voor de al genoemde functies voor afdrukken of alledaagse samenwerking.

Gemakkelijke toegang gegarandeerd - koop nu de Windows Server 2012 User CAL

De Windows Server 2012 kan tot nu toe in verschillende versies gekocht worden, in totaal zijn er vier edities gratis beschikbaar. Dit zijn de versies Foundation, Essentials, Standard en Datacenter. Deze maken een vraaggericht gebruik mogelijk en een individuele keuze van de juiste oplossing, afhankelijk van de omgeving en het bedrijf. Voor de installatie van het besturingssysteem moet je een geschikte server licentie kopen, die je ook heel goedkoop in de BestSoftware online shop kunt kopen en direct kunt gebruiken.

Maar zelfs met de licentie voor de installatie kun je nog niet volledig met Windows Server 2012 werken. Je hebt ook de juiste toegangsvergunningen nodig om configuraties te kunnen maken en werkzaamheden uit te voeren. Bij ons kun je de Windows Server 2012 gebruikers-CAL licenties tegen een bijzonder gunstige prijs. De afkorting CAL staat voor "Client Access License" en geeft in dit geval een vaste gebruiker toestemming voor toegang tot de server. Met de Windows Server 2012 User CAL ondersteunt de fabrikant vooral mobiel en flexibel werken met verschillende apparaten. Welk apparaat, welk platform of welke omgeving is met deze versie niet van belang. De gebruiker kan met de server werken zowel vanaf een vaste desktop PC in het bedrijf als vanaf een notebook onderweg. Met de Windows Server 2012 User CAL moet je echter opmerken dat je in dit geval ook een toegangslicentie moet kopen voor elke nieuwe gebruiker.

Tip: Als de server door verschillende medewerkers moet worden benaderd en, in het beste geval, steeds vanaf hetzelfde apparaat, is het zeer verstandig om een Windows Server 2012 apparaat CAL vergunning wordt zeer goed aangeraden. Dit is de tegenhanger van de Windows Server 2012 User CAL, d.w.z. een apparaat-gerelateerde licentie. Als je een licentie hebt voor een van de apparaten in het bedrijf, kunnen in principe een onbeperkt aantal gebruikers met de server werken. Maar ook hier moet je voor elk nieuw apparaat een nieuwe licentie kopen. Het hangt dus van je individuele behoeften af of de Windows Server 2012 User CAL of een van de alternatieven geschikt voor je is. We bieden beide versies tegen bijzonder gunstige prijzen aan, dus kies gewoon de versie die je wilt.

Dankzij de vele vernieuwingen inspireert Windows Server 2012 de gebruikers tot vandaag

Windows Server 2012 is de officiële opvolger van Windows Server 2008 R2sinds deze versie uitkwam zijn er verschillende jaren verstreken. Bijgevolg mogen veel vernieuwingen en herziene functies niet ontbreken. Deze moeten het systeem geschikt maken voor de toekomst en het dagelijkse werk opnieuw aanzienlijk verbeteren. De uitgebreide aanpassingen zijn te zien, bijvoorbeeld in de taakmanager. Dit is helemaal opnieuw ontwikkeld en vervangt de oude manager uit Windows XP en Windows 7 . Nu worden de draaiende toepassingen gecategoriseerd en inactieve processen worden automatisch gedeactiveerd. Natuurlijk komt dit de prestaties van het systeem duidelijk ten goede.

Wie koos voor de Standard of Datacenter varianten kon vanaf het moment van verschijnen ook een bijgewerkte versie van Hyper-V gebruiken. Het virtualisatieplatform biedt nu nog meer mogelijkheden en geavanceerde functies voor effectief dagelijks werk. Bovendien is er een geheel nieuw bestandssysteem ontwikkeld voor Windows Server 2012. Dit dient als aanvulling op NTFS en werd speciaal ontwikkeld voor gegevensopslag op servers. 

Een van de belangrijkste vernieuwingen van Windows Server 2012 is de directe verbinding van het systeem met de Windows Azure diensten. De integratie van de software in de wolk biedt veel mogelijkheden om op een veranderde behoefte te reageren, doeltreffender te werken en bij te sturen. Indien nodig kan de hele server in de cloud bewaard en geback-upt worden, maar de directe verbinding maakt het ook mogelijk om processen en ander werk uit te besteden. Daarmee legde de fabrikant Microsoft ook de basis voor effectief werk in de komende jaren, want tot op de dag van vandaag spelen de wolk en virtualisatie een centrale rol op het gebied van serverwerk.

Koop goedkoop - wij leveren je de Windows Server 2012 User CAL tegen een bijzonder lage prijs

Koop je licentie voor Windows Server 2012 User CAL nu bijzonder goedkoop in de BestSoftware online winkel en vertrouw op de aantrekkelijke voordelen die we alle consumenten bieden. Dit wordt al duidelijk bij een blik op de prijzen, want je kunt de toegangslicenties voor je Windows Server bij ons voor een bijzonder lage prijs krijgen. Dit is vooral waar in vergelijking met andere aanbieders en voorzieningsbronnen op de markt. Dus als je altijd al veel geld hebt willen besparen, ben je precies op de juiste plaats als je de Windows Server 2012 User CAL bij ons bestelt. Natuurlijk kun je van ons nog veel meer aantrekkelijke voordelen verwachten. Zo leveren we de gewenste producten altijd bijzonder snel en handig per e-mail. Dit bespaart je veel tijd, want de toegangsvergunning voor de server is na maximaal 30 minuten al beschikbaar in je mailbox. Bovendien overtuigen we je als consument met de beste klantenservice en deskundige ondersteuning door ervaren deskundigen. Neem contact met ons op via de praktische live chat of ook via de hotline en e-mail, we helpen je graag op een vriendelijke manier met al je vragen. Neem dus nu een kijkje, bestel in een paar stappen en verheug je op de aantrekkelijke voordelen.

Verdere links naar "Windows Server 2012 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2012 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2012 gebruiker"
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
TIP!
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Roxio Toast 19 Titanium | MAC Roxio Toast 19 Titanium | MAC
€ 64,90 * € 79,90 *
Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 Essentials
€ 39,99 * € 124,03 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Laatst bekeken