• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2012 Essentials

Windows Server 2012 Essentials

€ 39,99 * € 124,03 * (67,76% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 28 keer verkocht
  • BS-10593
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2012 Essentials"

Windows Server 2012 Essentials - het betaalbare besturingssysteem voor kleine omgevingen

Met Windows Server 2012 Essentials is een krachtig besturingssysteem voor server omgevingen. Het overtuigt met veel gemeenschappelijke kenmerken, eenvoudige bediening en een moderne gebruikersinterface en is ook nu nog in gebruik in veel verschillende omgevingen. Natuurlijk kun je de licentie voor het besturingssysteem direct bij ons bestellen in de BestSoftware online shop, zodat je direct met de installatie en het gebruik kunt beginnen. Grijp er nu naar en kies voor het beproefde systeem, dat vooral voor kleinere bedrijven een heel goede keuze is.

De Essentials versie van Windows Server 2012 richt zich op een speciale doelgroep

De Microsoft Windows Server 2012 verscheen terug in 2012 en werd door Microsoft in totaal in vier verschillende varianten aan de consument aangeboden. Windows Server 2012 Essentials is de tweede variant, die vooral een goede keuze is voor omgevingen in kleinere bedrijven. Het besturingssysteem heeft enkele speciale eigenschappen om in zo'n omgeving over de hele linie te kunnen overtuigen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een eenvoudige gebruikersinterface die ook geschikt is voor beginners, vooringestelde verbindingen met cloud-gebaseerde diensten en het ontbreken van virtualisatierechten. Er zijn ook beperkingen wat betreft de ondersteunde hardware of het dagelijks gebruik. Er is bijvoorbeeld maximaal 64 gigabyte geheugen mogelijk, en het licentiemodel bij Windows Server 2012 Essentials staat slechts een maximum van 25 gebruikersaccounts toe. Ook hier is de claim om het besturingssysteem een goede keuze te maken voor kleinere bedrijven duidelijk.

Natuurlijk profiteer je als consument van veel andere versies, d.w.z. afgezien van het Windows Server 2012 Essentials aanbod. Hier kun je rekenen op de drie andere varianten Foundation, Standard en Datacenter. De Foundation versie is in de eerste plaats geschikt als goedkope all-purpose server en biedt de basis server functionaliteiten, ondersteuning voor maximaal 15 gebruikersaccounts en maximaal 32 gigabyte RAM. Als je echter meer nodig hebt, kies je beter Windows Server 2012 Standard of Datacenter, zodat tot vier TB RAM en een onbeperkt aantal gebruikers worden ondersteund. Je kunt ook laaggeprijsde licenties voor de andere versies direct bij ons kopen, dus kies de gewenste variant van het Windows Server 2012 besturingssysteem als je dat wilt.

Windows Server 2012 Essentials overtuigt met aantrekkelijke voordelen en krachtige hulpmiddelen

Windows Server 2012 Essentials is ook vandaag nog een populair besturingssysteem en overtuigt met veelgebruikte functies en krachtige hulpmiddelen. Bovenal, vergeleken met zijn voorganger, is het besturingssysteem Windows Server 2008 R2 herziene functies zijn direct opgenomen. De vernieuwingen spitsen zich vooral toe op het gebied van virtualisatie en samenwerking met de wolk. Wie met virtuele servers op basis van RDP wil werken, bijvoorbeeld, kan veel doeltreffender met het besturingssysteem werken. Met de aanpassingen en veranderingen op de juiste plaatsen gaat het werk nu veel sneller. Bovendien maakt de VM Connect dienst met Windows Server 2012 Essentials het mogelijk bestanden uit te wisselen door ze eenvoudigweg te slepen en neer te zetten, wat vooral op de lange termijn veel tijd zou moeten besparen. Wie verschillende gegevensdragers in zijn server gebruikt en ze wil combineren tot zogenaamde Storage Spaces kan dat nu ook heel gemakkelijk doen. Dankzij Windows Server 2012 Essentials is de juiste functionaliteit hiervoor aan boord. Bovendien worden geïnstalleerde SSD's nu veel beter ondersteund, zodat ze ook gemengd kunnen worden met de klassieke HDD's en samen gebruikt worden. De verbinding met Windows Azure is ook inbegrepen en is een van de grote veranderingen die Windows Server 2012 Essentials met zich meebrengt. Zo kun je de werkelijke serverbehoefte altijd met een paar eenvoudige stappen aanpassen, bijvoorbeeld door de opties uit te breiden. Als de vraag in het bedrijf of de eigenlijke omgeving sterk toeneemt, kun je de praktische Azure diensten van Microsoft gemakkelijk uitbreiden en gebruiken. Maar een vermindering is in de loop der jaren ook mogelijk als de vraag ooit zou zijn afgenomen.

Windows Server 2012 Essentials heeft echter niet alle functies en hulpmiddelen aan boord die in principe met de in 2012 geïntroduceerde versie worden aangeboden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de praktische Windows Server Update Services of de al genoemde Hyper-V services. Bovendien zijn veel individuele aanpassingen die gebruikers van Datacenter of Standard gewend zijn, niet mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor de DNS server of de AD Domain Services.

Klassieke bediening, uitgebreide hardware ondersteuning - profiteer van de hoge mate van dagelijkse bruikbaarheid

Het ontbreken van individuele aanpassings- en instellingsmogelijkheden is echter een van de grote voordelen die altijd bij Windows Server 2012 Essentials horen. Omdat het Windows Server besturingssysteem in deze versie vooral voor beginners een heel goede keuze is en overtuigt met een heel eenvoudige bediening die nauwelijks vragen onbeantwoord laat. Door de reeds vooringestelde configuraties en de optimale aanpassingen aan de behoeften van de gebruikers is het meestal niet nodig om veranderingen aan te brengen, want klassiek werken moet zonder problemen mogelijk zijn. Na de succesvolle installatie in de server omgeving en de bijbehorende activering met de juiste licenties, kan het werk beginnen; beginners hoeven dan niet eerst met de uitgebreide technologie om te gaan. Om dezelfde reden doet de fabrikant Microsoft het ook zonder een uitgebreide gebruikersinterface voor Windows Server 2012 Essentials, maar installeert een overeenkomstige interface met een zeer eenvoudige bediening en intuïtieve bediening. Dus wie niet bijzonder vertrouwd is met de mogelijkheden van het systeem, maakt beslist een heel goede keuze om te beginnen met Windows Server 2012 Essentials.

Tegelijk is de hardware ondersteuning bij het gebruik van Windows Server 2012 Essentials erg goed, vooral op oudere systemen draait het systeem nog perfect. Dit is evenzeer het geval door de lage eisen en de zeer goede optimalisatie. Wie dus op een oudere server vertrouwt, maar het niet zonder goede prestaties en vlekkeloze werking wil stellen, maakt beslist een goede keuze met het oudere Windows Server 2012 Essentials. Slechts 512 megabyte RAM, 32 gigabyte harde schijfruimte en 1.4 GHz processorsnelheid zijn voldoende om het besturingssysteem soepel te laten draaien in je server omgeving.

Koop Windows Server 2012 Essentials en andere versies bij BestSoftware

Om Windows Server 2012 Essentials op je server te kunnen installeren en gebruiken, heb je natuurlijk eerst de juiste licentie nodig. Je kunt dit gemakkelijk en heel goedkoop bij ons kopen in de BestSoftware online winkel, want we hebben bewezen een betrouwbare en competente partner te zijn. Dankzij de vele voordelen blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld en voldoen we moeiteloos aan de hoge eisen van onze klanten. Zo leveren we bijvoorbeeld de gewenste producten bijzonder snel. De licentie voor de permanente activering van Windows Server 2012 Essentials wordt je direct per e-mail toegestuurd na de succesvolle aankoop. Na ongeveer 30 minuten zit het al in je mailbox voor gratis gebruik. Natuurlijk, als je problemen of complicaties met de producten ondervindt, ben je zeker niet de enige. Omdat de beste klantenservice ons bijzonder na aan het hart ligt, zodat je je bij ons altijd goed verzorgd voelt. Schrijf bijvoorbeeld rechtstreeks naar een expert via de praktische live chat en maak gebruik van de mogelijkheid om deskundige hulp te krijgen. Bovendien bieden we je ook de gewenste steun in de vorm van een praktische hotline of met de contactmogelijkheid per e-mail. Laat de aantrekkelijke mogelijkheden voor je aankoop bij ons niet aan je voorbij gaan, grijp ze nu en bestel de gewenste software direct en gemakkelijk van thuis uit.

Systeemeisen - Windows Server 2012 Essentials
Processor 1.4 GHz 64-bit EMT64 of AMD64, Quad-Core aanbevolen
Geheugen 512 MB ECC ondersteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf ruimte voor de kern 32 GB, voor de GUI nog eens 4 GB
Verdere links naar "Windows Server 2012 Essentials"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2012 Essentials"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2012 Essentials"
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2016 Essentials Windows Server 2016 Essentials
€ 68,90 * € 124,03 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
TIP!
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Laatst bekeken