• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Deflicker | Windows

€ 24,90 * € 29,90 * (16,72% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-10904
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Deflicker | Windows"

Koop Ashampoo Video Deflicker - met dit programma kun je de kwaliteit van je video's aanzienlijk verbeteren

Tijdens een reis, op een bijzondere dag of gewoon tijdens een wandeling in de vrije natuur worden, dankzij de moderne technologie, steeds weer nieuwe video's gemaakt, die later als waardevolle herinneringen kunnen dienen. Bij het thuis bekijken van de inhoud op de grote monitor treden echter vaak problemen op, bijvoorbeeld in de vorm van flikkeringen of flikkeringen in de beelden. Om je video's snel van deze hinderlijke elementen te bevrijden, raden we je aan de Ashampoo Video Deflicker software te gebruiken. Met een paar eenvoudige stappen kun je de kwaliteit meer dan aanzienlijk verhogen en de software oplossing is ook een heel goede keuze voor beginners. Beveilig nu je geschikte rijbewijs en koop het tegen een zeer gunstige prijs in onze online winkel. We kijken uit naar je aankoop van Ashampoo Video Deflicker in onze online winkel.

 De software overtuigt met veel verschillende functies bij regelmatig gebruik

Flikkeren en flikkeren in video-opnamen zijn in de loop der jaren steeds zeldzamer geworden, onder meer door de moderne technieken en de vele filters die er gemakkelijk in kunnen. Maar vooral bij time-lapse opnamen en pulserende lichtbronnen, zoals een gloeilamp, kan dit probleem van tijd tot tijd optreden. Daarom raden we voor zulke video's het gebruik van de Ashampoo Video Deflicker software aan. Het rekent af met zulke problemen en helpt de kwaliteit van de opnamen aanzienlijk te verhogen. Met behulp van moderne technologie vindt het programma de zwakke punten in de video's die door het flikkeren gemarkeerd worden. Door effectieve en directe correctie zien de video's er al na een paar seconden weer veel beter uit.

Het programma Ashampoo Video Deflicker heeft echter op verzoek nog veel meer mogelijkheden en functies, die je in staat stellen effectief met videobestanden te werken. Want vaak is het niet alleen het flikkeren dat tot een aanzienlijk kwaliteitsverlies leidt. Veel gebruikers willen ook veel andere details aanpassen, zodat de video aan hun eigen wensen voldoet. Dit geldt bijvoorbeeld voor de witbalans, voor de belichting of ook voor de verzadiging. Je kunt deze individuele parameters en belangrijke punten gemakkelijk veranderen met behulp van de bijbehorende schuifregelaars, om direct aan de individuele smaak te voldoen. Als je je video wilt draaien of spiegelen, is dat ook geen probleem met de Ashampoo Video Deflicker software. Als je je bestanden en video's wilt draaien of spiegelen, dan heeft de oplossing verschillende voorinstellingen van 90, 180 of 270 graden. Je kunt deze met een enkele klik selecteren. Je kunt ook gewoon zelf de gewenste waarde voor de rotatie invoeren om een individueel resultaat te bereiken bij gebruik van het Ashampoo Video Deflicker programma. Het spiegelen van de inhoud is echter ook belangrijk, en daarvoor zijn de juiste hulpmiddelen beschikbaar. Of het nu horizontaal of verticaal is, je hebt de absolute vrije keus. Bepaal de gewenste versie en na een paar seconden zie je hoe de video eruit ziet na een geslaagde bewerking. Tenslotte staat er ook een bewerkingsfunctie tot je beschikking. Gebruik dit, bijvoorbeeld, als je niet de hele inhoud van de afbeelding wilt laten zien. Knip alle onnodige delen eruit of gebruik een van de vele voorgedefinieerde formaten om je video's en bestanden met succes te bewerken.

Ashampoo Video Deflicker is de optimale keuze voor onervaren gebruikers en beginners

De Ashampoo Video Deflicker software is een eenvoudig te gebruiken oplossing die vooral voor beginners een zeer goede keuze is. Daarom wijst de fabrikant er zelf op dat onervaren gebruikers de speciale doelgroep van het programma zijn. Je kunt onder andere rekenen op een duidelijke en intuïtieve presentatie van de hele interface. Zelfs als je de goede mogelijkheden overweegt om je opnamen en video's te optimaliseren, vind je snel de hulpmiddelen die je nodig hebt, zodat je niet lang hoeft te zoeken. Je kunt ook gebruik maken van een extra hulpgebied. Mocht je ooit ondersteuning nodig hebben bij het werken met het Ashampoo Video Deflicker programma, dan vind je hier de juiste informatie en belangrijke feiten. Deze maken het veel gemakkelijker om aan de slag te gaan en zorgen ervoor dat je de kwaliteit van je video's aanzienlijk kunt verhogen.

Het is echter ook belangrijk dat je de Ashampoo Video Deflicker software op verschillende eindtoestellen zonder risico kunt gebruiken. In principe kan het ook met gemak op oudere hardware gebruikt worden, want de eisen aan de gebruikte technologie zijn erg laag. Je kunt rekenen op zeer goede prestaties en effectief gebruik in alle omgevingen en zelfs de nieuwe versies van Microsoft Windows als populair besturingssysteem worden ondersteund. Of het nu Windows 10 of Windows 11 is, je hebt de vrije keus. Bovendien kun je jezelf eerst op je gemak en zonder kosten overtuigen van de mogelijkheden en de zeer eenvoudige werking van de Ashampoo Video Deflicker software. Speciaal voor onbesliste gebruikers biedt de fabrikant Ashampoo een gratis proefversie aan. Gebruik het voor een eerste indruk. Als je de populaire oplossing permanent en zonder beperkingen in het dagelijks leven wilt gebruiken, kun je de licentie voor Ashampoo Video Deflicker tegen gunstige prijzen in onze online winkel verkrijgen.

Koop je licentie voor het Ashampoo Video Deflicker programma nu bij BestSoftware

Om alle functies van de Ashampoo Video Deflicker software in het dagelijks leven te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk een passende licentie nodig. Je hoeft het niet voor veel geld direct van de fabrikant te kopen, want hier bij BestSoftware kun je de sleutel voor heel weinig geld krijgen. Met een eenvoudige bestelling in onze online winkel bespaar je geld. Niettemin is het een officiële licentie waarmee je je software permanent kunt activeren en voor onbeperkte tijd kunt gebruiken. Dankzij de optimale ondersteuning van ons vriendelijke, ervaren personeel helpen we je graag met al je vragen of verzoeken en doen we alles wat we kunnen om je te steunen. Neem bijvoorbeeld contact met ons op via de praktische live chat of krijg snel hulp via de hotline, maar ook per e-mail - je hebt bij ons altijd de vrije keus.

Tip: Je kunt ook andere software producten van de fabrikant Ashampoo bij ons verkrijgen. Gebruik Ashampoo Undeleter, Ashampoo Photo Recovery of Ashampoo Snap 12, onder andere, zodat je bijzonder effectief, veilig en gemakkelijk kunt werken in het dagelijkse leven.

Systeemeisen
Grafische kaart DirectX 9, Pixelshader v2.0, Min. 128 MB RAM., Min. 1280 x 1024
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-Bit )
RAM DVD kwaliteit minstens 2 GB vrij RAM, HD kwaliteit minstens 4 GB vrij RAM, Ideaal: 8 GB RAM of meer
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Processor             bewerken / produceren in DVD-kwaliteit - dual-core processor met minstens 2.4 GHz
                  Bewerking / productie in HD-kwaliteit Intel Core i5 / i7 of soortgelijke quad-core processors

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Deflicker | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Deflicker | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Deflicker | Windows"
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Laatst bekeken