• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo UnInstaller 10 | Windows

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
 • BS-10896
 • Meertalig
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 10 | Windows"

 

Verwijdert ongewenste programma's grondig en zonder compromissen | Ashampoo UnInstaller 10

Met Ashampoo® UnInstaller 10 kun je programma's installeren, testen en verwijderen zonder resten achter te laten. Tegelijk behoud je de volledige controle over wat er op je computer mag blijven staan! Het programma controleert elke installatie uitvoerig, zodat ze gemakkelijk verwijderd kan worden zonder resten achter te laten. Zelfs programma's zonder logboek worden volledig verwijderd door de viervoudige de-installatie inclusief dieptereiniging. UnInstaller 10 verwijdert ongewenste software, browser extensies en toolbars volledig van je harde schijf met een enkele muisklik! En met de nieuwe Impact functie kun je zelfs zien welk programma je systeem bijzonder belast - in een oogwenk en overzichtelijk. En de geavanceerde snapshot methode laat je zien wat er op je computer veranderd is, of het nu bestanden of het register zijn!

Ashampoo UnInstaller 10 Versie

 • Bekijk de effecten van afzonderlijke programma's op het systeem
 • Nieuwe Edge browser (Chromium) volledig ondersteund
 • Ontgrendel en verwijder vergrendelde bestanden met Unlocker
 • Schonere modules bij de tijd
 • Verbeterd, uiterst stabiel programmastuurprogramma
 • Dieptereiniging met nog meer gevonden bestanden
 • Database met verwijderingsprofielen van bijzonder hardnekkige programma's
 • Nieuw, bijzonder grondig verwijderingsalgoritme

Ashampoo UnInstaller 10 Screenshots

Wat zijn de effecten van een geïnstalleerd programma?
Je hebt je waarschijnlijk al afgevraagd hoezeer een geïnstalleerd programma je systeem belast. Om deze vraag voor het eerst onomstotelijk te beantwoorden, neemt deze module je systeem heel nauwkeurig onder de loep. Hoeveel CPU kracht en RAM verbruikt een software, hoeveel vertraging geeft het bij het opstarten van het systeem en welke processen zijn erbij betrokken? Het gaat veel verder dan de Windows taakbeheerder en de resource monitor en berekent voor elke software een individuele waarde met behulp van een nieuw ontwikkeld algoritme. Is deze software belastend voor het systeem, is het misschien de moeite waard om te verwijderen? Altijd actuele waarden en een zinvolle staafdisplay houden je altijd bij de tijd!

De nieuwe Unlocker module - als het erop aankomt
Sommige bestanden worden door het systeem geblokkeerd, hoewel je ze dringend wilt verwijderen. Windows blokkeert alle toegang omdat, bijvoorbeeld, een de-installatie niet goed voltooid werd, en het object geblokkeerd blijft. De Unlocker lost dit probleem op! Deze nieuw ontwikkelde module geeft je toegang en dwingt het systeem om dit bestand vrij te geven. Hef eenvoudig interne Windows sloten op en wis de laatste overgebleven gegevens van een installatie, hoe lastig ook! De Unlocker toont je de geopende objecten, heeft een krachtige zoekfunctie en praktische filterfuncties. Jij alleen beslist wat er ontgrendeld moet worden. Krijg weer volledige controle over je Windows!

Microsoft Edge Chromium volledig ondersteund
De Microsoft Edge browser op basis van Chromium heeft veel gebruikers kunnen overtuigen en heeft Firefox in zijn verspreiding wereldwijd al ingehaald. Ashampoo® Uninstaller 10 biedt ook een schat aan functies voor deze nieuwe browser. Het spectrum reikt van het verwijderen van ongewenste browserextensies (plug-ins) tot het verwijderen van overbodige surfsporen tot het verwijderen van de software zelf. Je kunt zelfs de oude en de nieuwe Edge versie naast elkaar op je computer gebruiken en beide apart beheren!

Gedetailleerde verbeteringen met groot effect
De voorganger Ashampoo® Uninstaller 9 werd zeer goed ontvangen, wat ons motiveerde om nog meer te doen! Het nieuwe verwijderalgoritme werkt merkbaar grondiger en vindt meer overbodige ballast! Ons doel is de perfecte 100% deïnstallatie, daarom zijn ook de dieptereiniging, installatiecontrole en deïnstallatie per database verder verbeterd. Het programmastuurprogramma is in samenwerking met de ondersteuning geoptimaliseerd en loopt nog robuuster en stabieler dan ooit! En natuurlijk zijn de populaire Cleaner modules zoals de Internet Cleaner en Drive Cleaner bijgewerkt!

Verwijder programma's zonder resten achter te laten
Windows verwijdert alleen wat de geïnstalleerde programma's zelf in hun verwijderingsroutines vrijgeven - en dat is te weinig! Door gebrek aan zorgvuldigheid of heel opzettelijk blijven er talrijke vermeldingen in het register, onjuiste toewijzingen of bestandsresten op je systeem achter. Deze overblijfselen veroorzaken vaak fouten, vertroebelen de harde schijf, blazen het register op en vertragen de hele PC. Dankzij verfijnde zoek- en schoonmaakmechanismen vindt het programma veel meer dan Windows op eigen houtje zou kunnen. Ashampoo® UnInstaller 10 verwijdert ongewenste software tot op de laatste byte!

Ashampoo UnInstaller 10 presentatie

Verwijder software als een pro!
Zelfs als beginner zul je geen problemen hebben om met Ashampoo® UnInstaller 10 aan de slag te gaan. Met een intelligent ontworpen interface zijn alle functies slechts een muisklik verwijderd, zelfs technisch ingewikkelde processen blijven zelfverklarend. Verwijder elk programma gemakkelijk en zonder restjes. Laat het automatische systeem installaties opsporen en loggen. Krijg interessante inzichten in wat er op je computer gebeurt en verwijder handig wat niet op je computer thuishoort. Eén UnInstaller voor alles!

Genadeloos tegen ongewenste programma's
Ashampoo® UnInstaller 10 verwijdert programma's die overbodig zijn geworden of niet aan je eisen voldoen - maar natuurlijk verwijdert het ook ongewenste software die voor je verborgen is gebleven! Vooral installateurs van download sites "piggybacken" vaak op programma's die gewoon ongewenste software zijn, waarvan sommige aan spyware en malware toegewezen kunnen worden. Ashampoo® UnInstaller 10 detecteert deze programma's, zelfs als ze verborgen zijn in ingewikkelde, geneste installatieprogramma's, en veegt ze van je harde schijf, precies zoals je wilt!

Momentopnamen vergelijken - wat is het nut?
Stel je voor dat Ashampoo® UnInstaller 10 een hoofdlogisticus voor je PC is. Bij elke momentopname maakt het programma een complete inventarislijst van je systeem. Deze lijst bevat alle gegevens en ook de instellingen van het Windows register. Als er bestanden worden toegevoegd (bv. door een installatie) kun je een andere inventarislijst maken. Bij het vergelijken worden nu alle verschillen gevonden, elk nieuw of verwijderd bestand, elke veranderde registerregel. In UnInstaller 10 vind je nu een gloednieuwe snapshot wizard die het maken en vergelijken kinderspel maakt! Dit maakt geavanceerde technologie volkomen gemakkelijk in het gebruik!

Vier compromisloze verwijderingsmethoden voor volledige de-installatie
Ashampoo® UnInstaller 10 gebruikt vier technieken om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste byte op je systeem achterblijft. Het meest uitgebreide is het logboek dat UnInstaller 10 voor elk programma tijdens de installatie maakt. Alle bestanden en registerwaarden die door een installatie veroorzaakt worden, worden hier bijgehouden. Bovendien gebruikt het programma de deïnstallatieroutine van de software die verwijderd moet worden. Als er een profiel voor de software in de eigen databank van het programma bestaat, wordt dat ook verwerkt. Tenslotte zoekt de diepe schoonmaak naar alle laatste resten die nog op de harde schijf kunnen staan! Met de nieuwe versie controleert het zelfs na een herstart of er nog laatste resten te vinden zijn!

Verwijder software met dieptereiniging
Ashampoo® UnInstaller 10 logt de installatie van elk programma volledig in en garandeert zo een deïnstallatie zonder resten. Zelfs programma's die anders voor je verborgen blijven worden veilig gelogd. Maar zelfs voor programma's die niet gelogd werden, zorgt een intelligent verwijderingsalgoritme voor een effectieve deïnstallatie. Met dieptereiniging worden overbodige ingangen en bestanden van de gewiste software die anders op je systeem zouden achterblijven, van de harde schijf verwijderd. Op deze manier kunnen zelfs programma's die op je systeem kwamen vóór UnInstaller volledig verwijderd worden!

Je bewaker die alle installaties bewaakt
De bewaker van Ashampoo® UnInstaller 10 houdt je systeem altijd in de gaten en gebruikt nauwelijks meetbare bronnen. Zelfs als je een programma verwijdert via de normale Windows deïnstallatie, wordt dit geregistreerd en dan automatisch doorzocht naar verdere bestandsresten op het systeem. Vaak worden zelfs het begin en het einde van een installatie automatisch gedetecteerd, zodat je helemaal niet hoeft in te grijpen! Met de nieuwe versie 10 hebben we de dienst nog stoerder gemaakt. Wat je systeem ook doet, de bewaker heeft alles in beeld!

Vernietiging van gevoelige gegevens
Veel bestanden die tijdens een de-installatie gewist worden bevatten gevoelige gegevens. Dit omvat je gebruikersprofielen, account gegevens of wachtwoorden die gewist moeten worden. Windows alleen kan dit echter maar gebrekkig; derden kunnen ze herstellen! Om je privacy optimaal te beschermen worden deze bestanden bij het wissen onmiddellijk versnipperd, zodat ze zelfs met speciale software niet meer bekeken kunnen worden. Het beste van alles: Ashampoo® UnInstaller 10 werkt op het niveau van militaire veiligheidsnormen!

Ashampoo UnInstaller 10 skins

Verwijder netjes met profielen, zelfs zonder protocol
Tot nu toe was het moeilijk om te verwijderen zonder een gelogde installatie. Waar werden tijdens de installatie bestanden en registersleutels op het systeem verspreid? Ashampoo® UnInstaller 10 heeft installatieprofielen van veel populaire of bijzonder hardnekkige toepassingen en kan ze verwijderen zonder enig residu achter te laten, zelfs als de installatie niet gelogd werd. Samen met de grondige dieptereiniging verdwijnen deze programma's ook helemaal!

Surf sneller en veiliger op het internet
Onveilige, ongewenste en kwaadaardige plug-ins draaien in miljoenen browsers. Of ze nu vermomd zijn als een vervelende werkbalk of een schijnbaar behulpzame plug-in - Ashampoo® UnInstaller 10 vindt ze allemaal! Spoor extensies op die vaak niet eens door je browsers getoond worden. Je vindt alle extensies netjes op een rijtje, ziet hun waardering en kunt ze gemakkelijk verwijderen. Ontdek wat je echt helpt, wat spioneert en wat je vertraagt, en verwijder ongewenste extensies met één klik!

Windows apps verwijderen
Het is jouw computer, waarom zou je hem niet weer volledig onder controle krijgen? Bij elke installatie distribueert Microsoft verschillende apps en stelt ze in als standaard. Veel van deze apps zijn echter niet je eerste keus, nemen nutteloze geheugenruimte in of starten onbedoeld. Van nu af aan kun je ook deze ongewenste apps verwijderen. Zelfs apps die Windows niet eens toont, kun je gemakkelijk van je computer verwijderen!

Verwijder programma's, surf veiliger en onderhoud je PC - allemaal met één programma!
Met Ashampoo® UnInstaller 10 heb je perfecte controle over alle installaties van je systeem. Maar wie optimaliseert de prestaties van je computer of voorkomt indringers van het Internet? Samen met Ashampoo® WinOptimizer 18 en Anti-Virus heb je het optimale trio bij de start! Versnel je systeem, ruim data junk op en surf zorgeloos over het Internet. Gebruik dit krachtige trio voor een slanke, snelle en veilige computer!

 

Systeemeisen - Ashampoo UnInstaller 10
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.

 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant

 

Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 10 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 10 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 10 | Windows"
Laatst bekeken