• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
G Data Mobile Security Android

G Data Mobile Security Android

€ 14,90 * € 19,90 * (25,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 13 keer verkocht
  • BS-11359
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Mobile Security Android"

Security Made in Germany - Koop nu G Data Mobile Security voor Android

Het gebruik van mobiele apparaten speelt een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven van de meeste mensen. Maar tegelijkertijd raakt de belangstelling voor meer veiligheid bij het gebruik van moderne technologie steeds meer op de achtergrond. Met de G Data Mobile Security software voor Android kun je ook op mobiele apparaten de nodige bescherming bieden tegen alle gevaren en potentiële risico's. Wij bieden je licenties voor de software G Data Mobile Security voor Android rechtstreeks bij ons aan en stellen je in staat deze tegen de gebruikelijke lage prijs aan te schaffen. Natuurlijk kun je van ons nog meer voordelen verwachten, zoals een bijzonder snelle levering van de licenties en een eenvoudige verwerking van je bestelling. Koop dus nu bij ons, het is het allemaal waard.

Veiligheid speelt ook op mobiele apparaten een steeds belangrijkere rol

Zoals gezegd blijft het aandeel van het gebruik van diverse diensten via mobiele apparaten stijgen. Vooral via de smartphone kunnen tegenwoordig veel belangrijke taken worden gedaan, zoals surfen op internet of gebruik maken van internetbankieren. Maar deze huidige ontwikkeling is natuurlijk niet gemist door criminelen, die vooral uit zijn op je persoonlijke gegevens en informatie. Het resultaat: steeds meer aanvallen vinden plaats op mobiele apparaten. Vooral smartphones en tablets met een Android besturingssysteem van Google staan hier centraal.

Dienovereenkomstig moet je zorgen voor aanzienlijk meer veiligheid bij het gebruik van de verschillende diensten op mobiele apparaten. Een goede keuze hiervoor is de software G Data Mobile Security for Android. Dit is een oplossing die geheel in Duitsland is ontwikkeld. Dit zorgt voor een bijzonder hoog beveiligingsniveau. Tegelijkertijd mogen natuurlijk de nieuwste technieken voor effectief werken niet ontbreken, en wordt gegevensbescherming geenszins verwaarloosd.

Maar zelfs afgezien van de algemene voordelen die gepaard gaan met de productie en ontwikkeling van de software in Duitsland, overtuigt de G Data Mobile Security voor Android oplossing over de hele linie. Het hart ervan is een krachtige virusscanner die alle gangbare Trojaanse paarden, virussen en ander ongedierte opspoort en snel verwijdert. Dankzij de effectieve technologie en uitgebreide databases, die uiteraard voortdurend worden bijgewerkt, hoef je je geen zorgen meer te maken over de beveiliging. Zodra je de G Data Mobile Security for Android software op je smartphone of tablet hebt geïnstalleerd, is de oplossing altijd op de achtergrond actief en maakt indruk met zijn goede prestaties. Natuurlijk kun je ook vertrouwen op de regelmatige updates, zodat het programma altijd up-to-date is voor meer veiligheid.

Door een licentie voor G Data Mobile Security for Android aan te schaffen, beveilig je echter nog veel meer functies en aantrekkelijke tools. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de geïntegreerde traceerfunctie en hoeft je geen zorgen meer te maken over een verloren of gestolen apparaat. Je kunt het gemakkelijk lokaliseren met behulp van de geïnstalleerde app, die binnen enkele seconden werkt via een browser met een constante internetverbinding. Zo weet je in het ergste geval altijd direct waar je apparaat is.

Natuurlijk heeft de G Data Mobile Security voor Android software ook geïntegreerde pishing bescherming. Hiermee kun je ontspannen en veilig internetten. Roep gewoon de gewenste pagina's op, gebruik de bekende diensten en vertrouw op de goede bescherming die het populaire programma voor meer veiligheid direct uit Duitsland biedt.

Natuurlijk maakt G Data Mobile Security voor Android indruk met zijn gebruiksgemak

Of je nu een ervaren gebruiker bent of een technische leek, met de aanschaf van een licentie voor de G Data Mobile Security voor Android software neem je in alle gevallen een goede beslissing. Niet zonder reden, want de ontwikkelaars uit Duitsland besteden bij de ontwikkeling aandacht aan een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening. De meeste taken en instellingen worden automatisch uitgevoerd en gemaakt, zodat je je alleen zorgen hoeft te maken over het installeren van de praktische app en het activeren ervan. Daarna is het programma op de achtergrond actief en zorgt het voor aanzienlijk meer veiligheid. Direct bij de start scant de beveiligingsoplossing ook alle geïnstalleerde apps en detecteert zo of hier potentieel gevaarlijke programma's te vinden zijn. Is dit het geval, dan kun je alle gevaarlijke gegevens en informatie direct van je smartphone laten verwijderen. Je hoeft dus niet lang te zoeken, het programma G Data Mobile Security for Android regelt dit volledig voor je.

Bovendien wordt de populaire oplossing G Data Mobile Security for Android gekenmerkt door ondersteuning van veel verschillende eindapparaten. Gebruik je een smartphone of een tablet van welke fabrikant dan ook, dan zijn er nauwelijks verschillen. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat op het betreffende apparaat een Android-besturingssysteem van minstens versie 7 is geïnstalleerd, zodat je het beveiligingsprogramma kunt installeren en uitvoeren.

Als je vragen hebt over de G Data Mobile Security voor Android software of het gebruik ervan in het dagelijks leven, staan de experts van de fabrikant klaar om je direct te helpen. Stel gewoon je vragen, schrijf een bericht of bel. De servicebelofte geldt de klok rond en 365 dagen per jaar. Je staat er dus geenszins alleen voor.

Je vindt goedkope licenties voor G Data Mobile Security voor Android direct bij BestSoftware

Koop G Data Mobile Security voor Android bij BestSoftware tegen ongelooflijk lage prijzen. De licentie is 100 procent origineel en biedt een smartphone naar keuze tot een jaar lang bescherming tegen cybercrime. Je kunt bij ons ook andere producten van de fabrikant G Data krijgen. Of het nu gaat om G DATA Antivirus 2023 of G Data Total Security 2023, alle licenties zijn goedkoop en eenvoudig te bestellen. Wij bezorgen je bestelling per e-mail. Na ontvangst van de betaling sturen we je na maximaal 30 minuten de productsleutel toe. Als je hulp nodig hebt bij het activeren van de sleutel of vragen hebt over een licentie, staat onze klantenservice voor je klaar. We zullen je snel en zo goed mogelijk helpen. Je kunt onze service van maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren bereiken per telefoon, per e-mail of via live chat. We zijn er voor je en helpen je graag op het gebied van vergunningen.

Verdere links naar "G Data Mobile Security Android"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Mobile Security Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Mobile Security Android"
Laatst bekeken