• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Internet Versneller 3 | Windows

€ 23,90 * € 39,90 * (40,1% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10892
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Internet Versneller 3 | Windows"

Surf sneller en koop nu Ashampoo Internet Accelerator 3!

Het Internet is een vanzelfsprekendheid geworden in het dagelijks leven van veel mensen. Of het nu gaat om het snel vinden van informatie, het streamen van audio- en video-inhoud of handig winkelen direct vanaf de bank, steeds meer mensen zijn online en profiteren van de aantrekkelijke voordelen. Maar ook al worden browsers en verbindingen steeds sneller, er is nog veel ruimte voor verbetering. Vooral op een computer met een Windows besturingssysteem maak je vaak geen gebruik van de maximale prestaties van de internetverbinding. De software Ashampoo Internet Versneller 3 belooft effectieve en snelle optimalisatie om het surfen aanzienlijk te verbeteren en zo nog aangenamer in het gebruik te maken. Koop nu je licentie voor het programma bij ons en overtuig jezelf van de snelle levering binnen maximaal 30 minuten per e-mail.

De fabrikant belooft meer prestaties op het Internet met Ashampoo Internet Accelerator 3

De belofte van de fabrikant Ashampoo is heel eenvoudig met betrekking tot de software Ashampoo Internet Accelerator 3: Met één muisklik verhoog je de prestaties en haal je zo het meeste uit je computer. Omdat in principe de populaire Windows besturingssysteem van de fabrikant Microsoft de software wordt geleverd met veel hulpmiddelen, stelschroeven en mogelijkheden om de prestaties bij het surfen op Internet meer dan aanzienlijk te verhogen. Maar voor een onervaren gebruiker is het allesbehalve gemakkelijk om niet alleen de verborgen functies te vinden, maar ze desgewenst ook direct te optimaliseren.

Het programma Ashampoo Internet Accelerator 3 bevat bijvoorbeeld een functie om de populaire browsers Internet Explorer en Firefox van de ontwikkelaar Mozilla te versnellen. Daartoe wordt de huidige configuratie geoptimaliseerd, want in veel gevallen worden in deze configuratie zwakke punten gevonden. Bovendien laat je steeds andere sporen op je computer achter als je over het Internet surft. Of het nu gaat om de websites die je bezoekt of de minder populaire cookies, die vaak zelfs op de achtergrond op je computer worden opgeslagen, met de hulp van de Ashampoo Internet Accelerator 3 software kun je de gegevens die je niet meer nodig hebt in een paar eenvoudige stappen verwijderen. Gebruik hiervoor de geïntegreerde Internet Cleaner. Bovendien biedt de Ashampoo Internet Accelerator 3 software je een zogenaamd controlehulpmiddel voor het hostbestand. Dit is vooral belangrijk als er spyware op je computer staat. Het is niet ongewoon dat dit omleidingen veroorzaakt tijdens het surfen op Internet. Als gebruiker merk je dit vaak niet eens, maar dit brengt je persoonlijke gegevens in gevaar en de prestaties lijden er ook sterk onder door de omleidingen via vele servers en adressen. Daarom is het belangrijk om de omleidingen te voorkomen met behulp van het controle-hulpmiddel. Zo surf je tegelijk veel veiliger en sneller.

De uiterst eenvoudige bediening van Ashampoo Internet Accelerator 3 is gericht op beginners

Het programma Ashampoo Internet Accelerator 3 kan zonder problemen gebruikt worden, zelfs op oudere computers, de hardware eisen zijn verrassend duidelijk en laag. Bovendien is de oplossing bijzonder compatibel met veel versies van het populaire Windows besturingssysteem. Je kunt de software bijvoorbeeld installeren onder Windows 10 en optimaliseer hier je Internet surfen.

Eenvoudige en doeltreffende werking staat altijd centraal bij de Ashampoo Internet Accelerator 3 software. Dit is een klein hulpmiddel dat perfect geschikt is voor beginners en onervaren gebruikers. Als je wilt, kun je de optimale instellingen en aanpassingen voor je computer met één klik instellen. Dus installeer de oplossing op je computer, voer hem uit en bevestig de wens tot optimalisatie, en je zult in gelijke mate veel sneller en veiliger surfen. Dankzij de intuïtieve interface zul je echter heel goed je weg vinden, zelfs als je zelf wat meer greep op de materie en de functies wilt krijgen. Dat komt omdat alle afzonderlijke instellingen, die desgewenst automatisch worden aangepast en geoptimaliseerd, ook handmatig kunnen worden veranderd. Door het programma Ashampoo Internet Accelerator 3 te gebruiken, bespaar je je echter het lange zoeken in de Windows instellingen en heb je direct toegang tot alle functies. En mocht je, tegen de verwachting in, ooit problemen hebben met het gebruik of de werking van de software, dan voorziet de ontwikkelaar je van een praktische hulpsectie. Hier krijg je een overzicht van de talrijke functies en verdere informatie die het aan de slag gaan nog gemakkelijker kan maken.

Tip: Overtuig jezelf van de vele voordelen en de zeer eenvoudige werking van de software, zonder risico en gratis. De fabrikant biedt je een praktische testversie die je van het Internet kunt downloaden en op je computer kunt installeren. Test dan alle functies op je gemak binnen 40 dagen en koop, als het je bevalt, de juiste sleutel voor de Ashampoo Internet Accelerator 3 software van ons in de BestSoftware online shop voor een lage prijs.

Bespaar nu veel geld door de Ashampoo Internet Accelerator 3 software bij BestSoftware te kopen

Verzeker je van meer prestaties bij het surfen op het Internet en profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden met de Ashampoo Internet Accelerator 3 software. Met onze enorm eenvoudige verwerking en zeer goede klantenservice wachten je aantrekkelijke voordelen in de BestSoftware online winkel als het gaat om de aankoop van goedkope software producten. Bovendien bespaar je geld ten opzichte van de aankoop van de licentie bij ons en krijg je toch een officiële gelegenheid om alle functies uitgebreid te gebruiken. Als je vragen of verzoeken hebt, helpt onze vriendelijke klantenservice je verder. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een praktische live chat waar onze experts klaar staan om je te helpen.

Maar je bent ook op de juiste plaats als je andere software producten van de populaire fabrikant Ashampoo wilt kopen. Zo bieden we bijvoorbeeld Ashampoo Office 8 een aantrekkelijke Kantooroplossing en met Ashampoo Photo Optimizer kun je de kwaliteit van je foto's meer dan aanzienlijk verbeteren. Bovendien groeit het assortiment voortdurend en de nieuwste versies zijn ook snel bij BestSoftware verkrijgbaar. Doe er nu je voordeel mee en profiteer van de aantrekkelijke voordelen.

 

Systeemeisen | Ashampoo Internet Accelerator 3
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

 Meer gedetailleerde informatie is te verkrijgen bij de fabrikant

 

Verdere links naar "Ashampoo Internet Versneller 3 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Internet Versneller 3 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Internet Versneller 3 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken