• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise

€ 179,90 * € 229,90 * (21,75% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • BS-11149
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise"

Koop Visual Studio Enterprise 2017 van Microsoft online bij BestSoftware

Wie krachtige en individuele toepassingen voor verschillende platforms wil, maakt een goede keuze met de Visual Studio Enterprise 2017 software en profiteert van veel verschillende aanbiedingen, mogelijkheden en gereedschappen. Natuurlijk is de Visual Studio Enterprise 2017 oplossing niet alleen gericht op professionals, maar ook op onervaren gebruikers en beginners die op zoek zijn naar een doordacht en aantrekkelijk concept voor het dagelijkse werk. We ondersteunen je bij je dagelijkse werk met aantrekkelijke aanbiedingen en geven je de sleutel voor de software binnen maximaal 30 minuten gratis. We kijken uit naar je aankoop en helpen je graag bij eventuele vragen of problemen.

Ontwikkel eigenzinnige en indrukwekkende toepassingen met de software Visual Studio Enterprise 2017

De Visual Studio Enterprise 2017 software brengt de optimale voorwaarden voor indrukwekkende en eigenzinnige toepassingen, die je uitstekend kunt aanpassen aan de behoeften van verschillende platforms. Een van de grote sterke punten van de oplossing is de uitgebreide uitrusting met talrijke gereedschappen en tegelijk een beginnersvriendelijk concept. Veel verschillende kenmerken zijn hiervoor verantwoordelijk. Je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op een cursor-afhankelijke online help in de ontwikkelomgeving van Visual Studio Enterprise 2017, die je verdere inhoud, tips en trucs biedt. Je kunt gemakkelijk afzonderlijke codeblokken werk in- of uitfaden, zodat je de boel steeds in de gaten kunt houden. Voor extra verlichting en werkgemak in het dagelijkse leven, maakt de software ook kleurmarkering van trefwoorden en automatische syntaxcontrole mogelijk. Met de IntelliSense functie profiteer je van het automatisch aanvullen van methodes en functies. Dit gebeurt direct tijdens de invoer van de brontekst en bespaart enorm veel tijd en moeite, vooral bij ingewikkeld werk.

Een ander groot pluspunt van de Visual Studio Enterprise 2017 software is de uitgebreide ondersteuning voor een groot aantal talen. Hier laat het programma zich van zijn beste kant zien. Een belangrijke beslissing van de fabrikant Microsoft droeg daar in 2002 al in belangrijke mate toe bij. Dit was toen de firma een nieuw certificeringsprogramma lanceerde dat het voor andere leveranciers van derden mogelijk maakte om hun eigen talen voor Visual Studio aan te bieden. Naarmate de maanden en weken verstreken, kwamen de andere talen op de markt, die ook nu nog in de Visual Studio Enterprise 2017 software gebruikt worden en overtuigen met aantrekkelijke voordelen tijdens het ontwikkelen. Een geïntegreerde debugger is ook een must. Vertrouw daarom op de functie "Edit and Continue", die o.a. ook het later vastmaken aan reeds lopende processen mogelijk maakt. Dit werkt even goed op de lokale computer als over het netwerk.

Voor effectief dagelijks werk biedt Visual Studio Enterprise 2017 talloze editors van verschillende soorten. Behalve de klassieke code-editors voor de ondersteunde programmeertalen zijn ook editors voor de grafische gebruikersinterface of ook speciale grafische editors in veel verschillende versies vrij verkrijgbaar. Begin je ontwikkelingswerk nu met Visual Studio Enterprise 2017 en vertrouw op een aantrekkelijk en uitgebreid totaalpakket.

Kies al tijdens de installatie de nodige gereedschappen voor een effectief gebruik van de hardware

Met een individuele en effectieve installatie kies je meteen bij het begin welke diensten voor jou belangrijk zijn. Met behulp van een praktisch overzicht en een gebruiksvriendelijke interface kun je Visual Studio Enterprise 2017 gemakkelijk aan je behoeften aanpassen. Want de oplossing van Microsoft komt met vele honderden hulpmiddelen en mogelijkheden waarmee je effectief kunt werken, maar je hebt als gebruiker maar een paar van de versies echt nodig. De installatie met alle mogelijkheden van de software neemt echter veel ruimte in beslag en vertraagt het systeem aanzienlijk. Als gebruiker moet je dus van tevoren bedenken welke functies echt nodig zijn, ze selecteren en dan de bijbehorende installaties uitvoeren. Ook hier is de populaire Visual Studio Enterprise 2017 oplossing dus over de hele lijn overtuigend.

Overtuig jezelf van de aantrekkelijke veranderingen in Visual Studio Enterprise 2017

Met de populaire Visual Studio Enterprise 2017 software introduceerde de fabrikant Microsoft enkele veranderingen en bracht de variant technisch bij de tijd. Dit wordt al duidelijk als je de paden, d.w.z. de plaatsen van de installaties zelf, van dichtbij bekijkt. Hier wordt nu een nieuw pad gebruikt. Tegelijk maakt Visual Studio Enterprise 2017 indruk met een nieuw of fundamenteel herzien installatieprogramma. Dit zou nu veel sneller moeten werken en je als gebruiker dus kostbare tijd besparen. Pas sinds de 2017 versie profiteer je ook van de eerder genoemde mogelijkheid om afzonderlijke componenten van de software te installeren of te deselecteren. Bovendien is het nieuwe installatieprogramma een stand-alone programma, wat betekent dat het permanent beschikbaar is. Dit maakt het heel gemakkelijk om de componenten naderhand aan te passen, en de installatie bijwerken is geen probleem. Maar door de uitgebreide gereedschappen en mogelijkheden die het Visual Studio Enterprise 2017 programma met zich meebrengt, neemt ook de opslagruimte aanzienlijk toe en moet je rekening houden met een geschikte grootte van de harde schijf. Het installatieprogramma heeft immers een grootte van 35 gigabyte voor een offline installatie. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteit met de huidige versies van het populaire Windows besturingssysteem. Zelfs het nieuwe Windows 10  wordt volledig ondersteund door Visual Studio Enterprise 2017, dus niets staat een installatie in de weg.

Tegelijk brengt de nieuwe versie van Visual Studio Enterprise 2017 uitgebreide herzieningen in het talen segment met zich mee. Met .NET Core en ASP.NET Core wordt nu de populaire variant volledig ondersteund en kun je er veel verschillende toepassingen mee ontwikkelen. Microsoft vermeldt ook in detail een uitgebreide verdere revisie voor Visual Studio Enterprise 2017, die bijvoorbeeld betrekking heeft op kleine verbeteringen of ook het verhelpen van bugs.

Er staan je veel aantrekkelijke voordelen te wachten als je Visual Studio Enterprise 2017 bij ons koopt

Als klant kun je altijd rekenen op de aantrekkelijke voordelen hier in de BestSoftware online shop. Zo ondersteunen wij je met een competente en vriendelijke klantenservice voor alle open vragen of wensen. Bovendien bieden we je verschillende praktische contactmogelijkheden, bijvoorbeeld per telefoon, per e-mail of via onze live chat. Kies gewoon de gewenste versie en laat ons je helpen met de installatie of activering van Visual Studio Enterprise 2017, ook via onderhoud op afstand. We bieden ook een breed en aantrekkelijk aanbod van Microsoft software, dat zeker de moeite waard is om te bekijken. Profiteer van Microsoft Office 365 Business of koop een licentie voor het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Pro, bij ons blijft er vrijwel niets te wensen over. Neem nu een kijkje, winkel veilig en gemakkelijk van thuis uit en laat je overtuigen door BestSoftware.

 

Systeemeisen - Visual Studio 2017 Enterprise
Processor Processor met 1.8 gigahertz (GHz) of sneller
Besturingssystemen    Windows10, Windows 8 , Windows 7, Windows Server 2012 R2 
Geheugen 2GB RAM (4GB RAM aanbevolen)
Harde schijf ruimte 1 - 40GB (afhankelijk van de configuratie)
Grafische kaart DirectX 9-compatibele grafische kaart met minstens 1024x768 resolutie
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)

  

Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise"
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft PowerPoint 2021 MAC Microsoft PowerPoint 2021 MAC
€ 59,90 * € 96,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken