• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Groupy | Windows

€ 18,90 * € 29,90 * (36,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-10930
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Groupy | Windows"

 Gebruik meer functies in het dagelijks leven met de software Groupy voor Windows

Heb je bij het gebruik van het Windows besturingssysteem wel eens een of andere functie gemist die in het dagelijks leven van pas zou komen, maar die nog steeds ontbreekt? In zo'n geval is de software Groupy voor Windows een heel goede keuze en brengt precies deze functies naar je thuiscomputer. De fabrikant belooft je veel functies met een tegelijk doeltreffende werking, zodat je de computer nog effectiever kunt gebruiken. Overtuig jezelf van de aantrekkelijke mogelijkheden en de talrijke functies en profiteer van een heel eenvoudige bestelling van de licentie voor Groupy hier in onze BestSoftware online winkel. Na maximaal 30 minuten staat de sleutel voor de activering tot je beschikking, mogelijk gemaakt door bezorging via e-mail.

Dankzij Groupy voor Windows voeg je veel nieuwe mogelijkheden en praktische functies toe aan je besturingssysteem

Het programma Groupy voor Windows brengt meer functies naar je computer, die je in staat moeten stellen effectiever te werken in het dagelijkse leven. De mogelijkheden zijn veel ruimer dan veel gebruikers denken. Je krijgt bijvoorbeeld een praktisch tabblad overzicht. Dit is al vele jaren bekend van de browser, maar in Windows werd het vroeger niet gegeven voor de programma's en de geopende vensters. Daar komt nu verandering in met de Groupy oplossing voor Windows, want het kleine Stardock Groupy gereedschap is hier een vast onderdeel. Hiermee zorg je ervoor dat alle openstaande programma's in overeenkomstige tabbladen gegroepeerd kunnen worden. Dit maakt een veel beter overzicht en effectiever werken met het Windows besturingssysteem mogelijk.

Je kunt onder andere de praktische drag-and-drop functie gebruiken. Hiermee kun je programma's eenvoudig in het overzicht slepen en boven elkaar, waarna ze automatisch in tabbladen gesorteerd worden. Je kunt ook de programma's op je computer die bij elkaar horen groeperen en ze dan in het dagelijks leven gewoon samen openen.

Pas je systeem aan je individuele behoeften aan en werk nog productiever

Of je nu gewoon met programma's werkt of direct de Verkenner gebruikt, de tabbladen met de Groupy software voor Windows stellen je in staat veel effectiever te werken en je veel tijd te besparen. Wil je bijvoorbeeld gemakkelijk bestanden uitwisselen en ze onder elkaar kopiëren terwijl je met de Verkenner werkt, dan kun je dat gemakkelijk doen met de afzonderlijke tabbladen. Bovendien kun je de weergave van de tabbladen in een paar stappen aanpassen en zo het programma Groupy voor Windows bijzonder individueel en effectief gebruiken. Je plaatst de vensters of tabbladen onder andere op precies de gewenste plaats, zodat je er altijd direct bij kunt.

Met fijne technieken en vele andere functies maakt de Groupy voor Windows software je dagelijks leven gemakkelijker. De software heeft bijvoorbeeld een praktische tabblad-voorvertoning, zodat je ook met veel tabbladen en programma's open steeds het overzicht kunt bewaren en niet lang hoeft te zoeken. Bij de zogenaamde mouse-over beweging toont het programma een eerste voorbeeld, zodat je precies weet wat er achter de betreffende tab verborgen is. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het sorteren en overzicht houden op je computer, komt de Groupy software voor Windows natuurlijk met intelligente technieken en praktische functies. Want dezelfde tabbladen en vensters van een programma worden vrij eenvoudig en geheel automatisch gesorteerd. Maar als je het niet eens bent met de sortering, kun je natuurlijk ook zelf actie ondernemen als je de Groupy voor Windows software gebruikt. Sla bijvoorbeeld de inhoud van verschillende documenten uit verschillende bronnen op één plaats op en raadpleeg de afzonderlijke inhoud dan via de overeenkomstige tabbladen. Een "New Tab" knop is ook beschikbaar om effectief te werken. Gebruik deze functie om met een druk op de knop gemakkelijk nieuwe programmavensters te openen in de betreffende toepassing. Als alternatief kun je natuurlijk ook gewoon de reeds geopende vensters sluiten als je ze niet meer nodig hebt voor je huidige werk met je computer of notebook.

De Groupy software voor Windows is niet alleen overtuigend omdat het veel tijd bespaart in het dagelijks leven, maar is ook heel gemakkelijk en efficiënt in het gebruik. Je kunt de tabbladen en groepen in een paar stappen instellen of, als beginner, zelfs het meeste werk aan het programma overlaten. Bovendien is de oplossing geschikt voor gebruik op veel verschillende toestellen. Als je geïnteresseerd bent, zijn de praktische functies niet alleen beschikbaar onder de huidige versie van Windows 10 maar kan ook gebruikt worden onder Windows 8 of Windows 7 al in gebruik. Profiteer dus van de aantrekkelijke voordelen op alle apparaten en koop nu je laaggeprijsde licentie bij BestSoftware.

Bestel een goedkope licentie voor de software Groupy voor Windows met maar een paar kliks

De talrijke functies en praktische hulpmiddelen van de Brother TN-2420 toner voeg je toe aan je systeem onmiddellijk na de eenvoudige aankoop van je licentie bij ons in de BestSoftware online winkel. We geven je graag advies als je vragen hebt over het product. Je kunt ook je wensen kenbaar maken tijdens het consult en onze live chat, onze hotline of het praktische contactformulier gebruiken om direct contact met ons op te nemen. Natuurlijk zijn de lage prijzen in onze winkel niet te missen, zodat je als consument geld kunt besparen door gewoon bij ons te bestellen. Neem de tijd en kijk rond in ons assortiment, misschien vind je ook andere producten die je graag voor een gunstige prijs zou willen kopen. Je kunt onder andere de officiële licenties voor Windows 10 en Windows 11 verwachten, waarmee je nog effectiever en uitgebreider kunt werken in het dagelijks leven. Dus reik gerust je hand en koop de producten die je wilt met slechts een paar muisklikken van thuis uit.

 

Systeemeisen - Groupy
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
Computer

Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Werkgeheugen Min. 2GB werkgeheugen
Andere

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant
Verdere links naar "Groupy | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Groupy | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Groupy | Windows"
Laatst bekeken