• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Start 10 | Windows
Start 10 | Windows
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 1 keer verkocht
  € 25,90 * € 39,78 *
  Productdetails
  Groupy | Windows
  Groupy | Windows
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • € 18,90 * € 29,90 *
  Productdetails

  Producten van Stardock Corporation

  Stardock Corporation

  Gebruik Stardock software en koop goedkoop bij BestSoftware

  Kleine en praktische hulpmiddelen voor het uitgebreide gebruik van je computer in het dagelijks leven zijn beschikbaar als je software van Stardock kiest. Het assortiment is enorm gediversifieerd en richt zich in de eerste plaats op particuliere gebruikers. Regelmatige updates en hulp bij de klassieke dagelijkse taken kenmerken het aanbod. Je kunt veel licenties voor de populaire Stardock software hier bij BestSoftware krijgen. Koop dus op je gemak en tegen een zeer redelijke prijs bij ons, en we staan altijd voor je klaar als je vragen of problemen hebt.

  De fabrikant Stardock levert je praktisch gereedschap voor dagelijks gebruik

  De programma's van Stardock zijn in veel gevallen eerder kleine oplossingen die zich richten op een specifiek probleem van de gebruiker in het dagelijks leven. Een bekend voorbeeld van software van de fabrikant is Start 10 voor Windows. Hiermee kun je het klassieke en vertrouwde Startmenu uit oudere Windows versies weer naar je bureaublad brengen. Want met de introductie van de nieuwe generatie Windows besturingssystemen onderging het Startmenu een grote verandering, die ook terug te vinden is in de huidige versies van Windows 10 of zelfs Windows 11. Dus als je liever teruggaat naar de wortels en van klassiek houdt, is Start 10 voor Windows van de fabrikant Stardock een heel goede keuze. Je profiteert van vele andere functies, zoals het filteren van zoektermen in het Start menu of directe toegang tot de basissysteemfuncties met overeenkomstige links. Met Start 10 kun je ook gemakkelijk het overzicht van "Alle programma's", dat door veel gebruikers gewaardeerd wordt, terugbrengen naar het bureaublad. Bij het samenstellen van het menu wordt de individuele smaak niet verwaarloosd, want op veel gebieden is maatwerk mogelijk. Of het nu je lievelingskleur is of speciale texturen inclusief foto's, het programma van Stardock ondersteunt je in je verlangen naar een klassieke look.

  Voor nog meer productiviteit op je Windows computer is het Stardock programma"Groupy" ook een goede keus. Hiermee belooft de fabrikant veel functies en mogelijkheden die je dagelijks leven gemakkelijker zullen maken. De fabrikant concentreert zich op mogelijkheden die relevant zijn voor het dagelijks leven en die tot nu toe niet in het Windows besturingssysteem te vinden zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op een eenvoudige groepering van toepassingen via slepen en neerzetten, maar groeperen van verwante tabbladen is ook mogelijk. Laat vensters van dezelfde toepassingen automatisch ordenen en maak eenvoudige bestandsuitwisseling tussen Windows Verkenner tabbladen mogelijk met slechts een paar klikken. Met een bijzonder eenvoudig tabbladbeheer, dat je van de browser zou moeten kennen, zal je werk op de thuiscomputer veel gemakkelijker gaan. Vooral als je regelmatig in de Verkenner met veel bestanden werkt, biedt de Groupy software uitgebreide voordelen en is het een goede manier om een beter overzicht te krijgen.

  Tenslotte is Windows Blinds by Stardock een goede optie voor individueel gebruik van de werkplek. Het kleine programma biedt talloze mogelijkheden om de PC aan te passen. Bovendien is het überhaupt het oudste werktuig van de populaire fabrikant, dit legde de basis voor de ontwikkeling van de firma tot vandaag. Je kunt rekenen op talrijke hulpmiddelen die eenvoudige en individuele aanpassing mogelijk maken. De mogelijkheden gaan veel verder dan Windows' eigen boordgereedschap. Pas de kleuren van alle frames in een paar stappen aan, maak gebruik van de mogelijkheden voor individuele vormgeving van de taakbalk of verander de achtergrond met talrijke motieven. Met WindowsBlinds heb je toegang tot vele sjablonen die je gemakkelijk kunt overnemen als je geïnteresseerd bent. Het is ook mogelijk om eenvoudig je eigen thema's te maken, die je dan met een klik kunt opslaan of in de vorige toestand kunt terugbrengen.

  Lange geschiedenis voor geïnteresseerde klanten van de Stardock software

  Hoewel de fabrikant van software gereedschap Stardock terugkijkt op een lange geschiedenis, is het nog steeds een van de kleinere aanbieders, althans wat aantallen betreft. Ongeveer 35 werknemers zijn echter verantwoordelijk voor een omzet van enkele miljoenen US dollar. Het bedrijf werd in 1991 opgericht door de student Brad Wardell. Oorspronkelijk was de fabrikant opgevat als een PC bedrijf, maar door de wensen van de klanten breidde het zich al snel uit tot de produktie van software. In het begin steeg de bekendheid van de fabrikant vooral door het spel Galactic Civilizations voor OS/2. In het algemeen concentreerde de fabrikant zich in de begindagen op OS/2, zodat met het verlaten van het platform een volledige heroriëntatie nodig werd.

  De ontwikkelaars besloten toen ook hun eigen softwareproducten voor Windows te ontwikkelen en daarmee een sterk groeiende markt te bedienen. Met het eerste grote succes, "WindowsBlinds", had de inzending veel succes. Ook het programma DesktopX, dat in 2001 voor het eerst voor Windows werd uitgebracht, vond al snel gretig aftrek bij de gebruikers. Daarom kreeg het bedrijf in 2003 het "Designed for Windows" certificaat voor het "WindowsBlinds" programma, en werd zo een Microsoft Gold Certified Partner.

  In veel opzichten toonde de fabrikant zich zeer vroeg met reageren; de ontwikkelaars zagen snel de mogelijkheden en behoeften van de gebruikers in. Zo was Stardock een van de eerste bedrijven die zijn eigen en vrij verkrijgbare client gebruikte voor de distributie van de software. De voordelen overtuigden de gebruikers, want het principe maakte o.a. patchen veel gemakkelijker en maakte de installatie van gekochte producten mogelijk, zelfs op meerdere computers. In 2011 verkocht Stardock het "Impulse" platform aan GameStop en begon spellen en titels via concurrerende platforms te verkopen. Behalve de klassieke software oplossingen voor efficiënt werk in het dagelijks leven, levert de fabrikant Stardock ook computerspelletjes en heeft daarvoor zijn eigen ontwikkelingsafdeling. Hoewel sommige spellen nog steeds beschikbaar zijn, bleef het succes uiteindelijk beheersbaar.

  Je kunt vertrouwen op de BestSoftware online winkel

  Je kunt over de hele linie altijd op BestSoftware en onze online winkel vertrouwen, dit geldt natuurlijk ook voor de aankoop van Stardock software. Profiteer van de vele voordelen en aantrekkelijke mogelijkheden om direct van thuis uit te bestellen, bijvoorbeeld een zeer ruim assortiment producten. De fabrikant Stardock is bekend om veel verschillende accessoires en programma's die vooral in de particuliere sector gebruikt worden. Met Start11, Fences of DeskScapes blijft geen wens onvervuld. Natuurlijk zijn ook de populaire programma's Tiles 2, Curtains, CursorFX en SoundPackager gratis verkrijgbaar. Koop dus heel voordelig bij ons, want voor de producten van Stardock overtuigen we met lage prijzen. SoundPackager, Object Desktop en Touch Tasks zijn veel goedkoper dan verwacht. Maar de andere voordelen bij BestSoftware zijn ook belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de zeer snelle levering van de benodigde sleutels, binnen 30 minuten kun je je nieuwe software met succes activeren. Mocht je tijdens het activeringsproces op problemen stuiten, dan kun je natuurlijk rechtstreeks contact met ons opnemen. Bel ons, schrijf een e-mail of chat rechtstreeks met een expert als je hulp nodig hebt.

  Laatst bekeken