• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Premiere Elements 2022 | Windows / MAC

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Premiere Elements 2022 | Windows / MAC"

Koop goedkoop - bij Best Software vind je Adobe Premiere Elements 2022

Zoek je een krachtige software voor dagelijkse videobewerking met een gemakkelijke bediening, dan is Premier Elements van Adobe een goede keuze. Vergeleken met zijn voorganger Adobe Premiere Elements 2021 overtuigt de software met veel nieuwe mogelijkheden en een nog efficiëntere werking. De huidige versie kan goedkoop als losse variant gekocht worden, een combinatie van Photoshop en Premiere is ook mogelijk met een bundelaankoop. Voor je individuele aankoop staan we bij Best Software tot je beschikking. Kijk op je gemak rond en koop de software die je wilt met slechts een paar klikken. Dankzij de snelle en directe download staat niets een snel gebruik in de weg.

Overtuigende nieuwe functies zijn opgenomen

Met nieuwe mogelijkheden en functies stuurt de ontwikkelaar Adobe Premiere Elements 2022 de markt op en in de race om de gunst van de klanten. Het programma van Adobe is over het algemeen overtuigend met alle klassieke hulpmiddelen die mogelijk zijn voor het efficiënt knippen en bewerken van video's. De mogelijkheden gaan echter veel verder met Adobe Premiere Elements 2022.

Omdat het bewerken van video's nu ook een steeds belangrijkere rol speelt voor sociale media, kun je met de nieuwe versie nu ook de beeldverhouding individueel aanpassen aan de betreffende specificaties. Horizontale en verticale aanpassingen zijn mogelijk zonder bang te hoeven zijn voor verlies van inhoud. Bovendien kan verdere inhoud toegevoegd worden, bijvoorbeeld titels of bewegende motieven, zelfs als die niet voor horizontale weergave ontwikkeld werden. Bovendien wil Adobe met Premiere Ele ments de creativiteit van de gebruikers uitbreiden. Daartoe heb je nu onder andere de mogelijkheid om bewegende animaties achteraf in de video in te voegen. Adobe Premiere Elements 2022 biedt een ruime keuze voor dit doel, bijvoorbeeld vlinders of harten. Als je de schaduwen en hooglichten in je eigen video's wilt bijstellen en zo voor een aantrekkelijk uiterlijk wilt zorgen, is de software daar heel goed voor toegerust.

Om het uploaden van de nieuwe bestanden na een geslaagde bewerking veel sneller te laten verlopen, komt Adobe Premiere Elements 2022 met een nieuwe functie. Je kunt nu de grootte van de bestanden aanpassen met een eenvoudige schuifregelaar. Deze eenvoudige en efficiënte compressie bespaart je niet alleen veel tijd, maar stelt je ook in staat de video's gemakkelijk aan individuele behoeften aan te passen.

Premiere Elements maakt uitgebreid werk mogelijk, zelfs voor niet-professionals

Adobe stelt de producten van de Elements serie al jaren ter beschikking van beginners en particuliere gebruikers. Hoewel de mogelijkheden en functies in deze versie beperkt zijn, zijn ze nog steeds ruim voldoende voor de meeste behoeften. Adobe Premiere Elements 2022 is ook wat prijs betreft een goede keuze voor beginners en privé gebruikers. Door de software eenmalig te kopen, bespaar je jezelf verdere hoge kosten die ontstaan door het abonnement dat veel privé gebruikers in het professionele segment gebruiken. De aanschafkosten blijken ook gunstig te zijn en Adobe biedt de gangbare oplossingen voor video- en fotobewerking gecombineerd aan om de aanschaf nog gemakkelijker voor je te maken en bovendien veel geld te besparen.

Het programma Adobe Premiere Elements 2022 zelf is ook heel goed geschikt voor privégebruik in een lekenomgeving. De ontwikkelaar Adobe besteedt bijvoorbeeld aandacht aan intuïtieve menu's en labelt de gereedschappen in de gebruikersinterface dienovereenkomstig. De handleidingen en inleidingen die beschikbaar zijn voor de afzonderlijke functies van de software zijn ook een goede keuze. Hiermee vind je na een korte gewenningsperiode snel je weg en kun je je video's een individueel tintje geven. Bij vragen of problemen staat de ontwikkelaar ook ter beschikking met uitgebreide en deskundige ondersteuning. Zo kun je bijvoorbeeld via chat of telefoon hulp krijgen als je in het dagelijks leven ooit vragen of problemen met de software hebt.

Adobe biedt meer functionaliteit dankzij AI

Het onderwerp kunstmatige intelligentie neemt steeds meer een centrale plaats in op het gebied van software. Adobe Premiere Elements 2022 is niet immuun voor deze trend. Veel functies van de huidige software versie van 2022 zijn gebaseerd op de overeenkomstige intelligentie en krijgen de juiste ondersteuning. Dit geldt bijvoorbeeld voor het herkennen van voorwerpen of het bijstellen van voorwerpen. De AI is ook zo goed geïmplementeerd in de nieuwe 2022 versie van de software, dat de gebruiker dit uiteindelijk niet merkt bij het bewerken van zijn eigen video's. Alleen de zeer goede resultaten met een tegelijk zeer eenvoudige bewerking van eigen video's tonen de inspanningen en de mogelijkheden die vandaag al ontstaan door de toepassing van kunstmatige intelligentie.

Fotobewerking en videobewerking - bij ons vind je je software

Je software voor fotobewerking en videobewerking vind je bij Best Software . Bekijk op je gemak de talrijke aanbiedingen. Vooral als aanvulling op Premiere Elements raden we aan Adobe Photoshop Elements 2022. Adobe Photoshop is de marktleider als het gaat om grondige en toch gemakkelijk te gebruiken fotobewerking. De huidige versie Adobe Photoshop Elements 2022 is voor een lage prijs verkrijgbaar bij Best Software en kan direct gekocht worden. Wij zorgen ook voor aantrekkelijke voorwaarden voor Adobe Photoshop en garanderen je een directe download. Je kunt dus meteen na de aankoop met behulp van Adobe Photoshop Elements 2022 begin. We vullen ons aanbod ook aan met oudere software versies voor fotobewerking of videobewerking, bijvoorbeeld Adobe Premiere Elements 2021.

Systeemeisen

Windows

Besturingssysteem : Windows 11 | Windows 10 versie 2004 of hoger (versie 21H1 aanbevolen) alleen 64-bit versies.
Processor : 6e generatie Intel processor of hoger (of vergelijkbaar met een AMD processor met SSE4.1 ondersteuning)
Geheugen : 8GB RAM.
Vrijeruimte op de harde schijf : 6.7GB vrije ruimte op de harde schijf om de software te installeren en 13GB om alle optionele inhoud te downloaden.
Schermresolutie : 1280 x 800 dots beeldschermresolutie bij 100% schaalvergroting

Mac

Besturingssysteem : macOS 10.15 of macOS11
Processor : 6e generatie Intel processor of hoger
Geheugen :   8GB RAM
Vrijeruimte op de harde schijf : 8GB vrije ruimte op de harde schijf om de software te installeren en 11GB om alle optionele inhoud te downloaden.
Schermresolutie : 1280 x 800 dots Monitorresolutie bij 100 % schaalvergroting

1. Importeren van HEIF en HEVC bestanden is alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo).

2. Internetverbinding voor productactivering en het downloaden van inhoud  

3. Adobe Premiere Elements ondersteunt

    Importeren/exporteren van formaten: 

  AVCHD (alleen importeren), DV-AVI (importeren/exporteren onder Windows), DVD (alleen Windows), H.264, HEVC, HDV, MPEG-1 (alleen importeren), MPEG-2, MPEG-4, MP3, QuickTime (bepaalde codecs), Windows 
    Media (alleen Windows), en meer

Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2022 | Windows / MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2022 | Windows / MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2022 | Windows / MAC"
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
TIP!
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Laatst bekeken