• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Photoshop Elements 2022 | Windows / Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Photoshop Elements 2022 | Windows / Mac"

Koop Adobe Photoshop Elements 2022 - vind de krachtige software hier

Tot de huidige versie Adobe Photoshop Elements 2022 had de software een lange weg achter zich. De ontwikkeling van de software Photoshop van het huis Adobe begon al in 1987 door de twee ontwikkelaars Thomas en John Knoll. In de loop der jaren groeide Photoshop snel uit tot een uitgebreide marktleider. De software wordt zowel in de professionele als in de particuliere sector gebruikt en geniet grote populariteit. De huidige en uitvoerig herziene versie Adobe Photoshop Elements 2022 is gratis verkrijgbaar bij Beste Software en kan goedkoop bij ons gekocht worden.

De nieuwe versie maakt fotobewerking nog slimmer

Met de 2022 versie introduceert de software Photoshop van Adobe enkele technische vernieuwingen om gebruikers aan te sporen over te stappen. De nadruk ligt vooral op intelligentie, d.w.z. zogenaamde AI (kunstmatige intelligentie). De ondersteuning van vele functies door een AI is al enkele jaren een integraal deel van het dagelijkse software leven van veel gebruikers en speelt hier een centrale rol. Dit geldt nu des te meer voor Adobe Photoshop Elements 2022. Dankzij kunstmatige intelligentie kun je nu in een paar stappen je eigen foto's omtoveren tot kunstwerken van beroemde schilders om ze een bijzondere uitstraling te geven. Geanimeerde overlays voor je foto's zijn nu ook beschikbaar en kunnen gemakkelijk in je bestaande foto's ingevoegd worden. Voeg bijvoorbeeld sneeuwvlokken, een paardenbloem of glitters toe voor die vertrouwde uitstraling. Door je werk in MP4 formaat op te slaan, kun je de projecten van Photoshop van Adobe gemakkelijk in sociale media gebruiken.

Overigens, de veranderingen in Adobe Premiere Elements 2022 zijn vergelijkbaar. Dus wie deze software wil gebruiken voor videobewerking zal ook profiteren van beduidend meer AI. Adobe Premiere Elements 2022 kan ook heel gemakkelijk en uitvoerig gebruikt worden.

Vertrouw op veel meer functies in 2022

Vergeleken met zijn directe voorganger, Adobe Photoshop Elements 2021, vertoont de software versie van het jaar 2022 natuurlijk veel meer veranderingen en vernieuwingen die van belang kunnen zijn voor de gebruiker. Bovenal profiteert de ondersteuning van maximale creativiteit van de herziening. Zo heb je als gebruiker met Photoshop 2022 nu de mogelijkheid om foto's individueel aan te passen aan elke vorm. Je kunt een foto gemakkelijk in een andere invoegen, rond een voorwerp plaatsen en fijne aanpassingen maken voor creatief gebruik.

Bovendien is de ontwikkelaar Adobe gewijd aan de behoeften van gebruikers die dierenfoto's willen perfectioneren met Photoshop . De nieuwe versie bevat verschillende functies voor dit doel. Je kunt bijvoorbeeld de vacht of borstelharen bijstellen op het gebied van belichting en kleuren, effecten corrigeren die door de flitser veroorzaakt worden of storende elementen uit de foto verwijderen. Om je foto's uit de privésfeer nog beter tot hun recht te laten komen, komt Photoshop 2022 ook met nieuwe mogelijkheden. Je profiteert nu bijvoorbeeld van een verbeterde foto-achtergrond, dit werkt op basis van de technologie voor inhoudsgebaseerde vullingen. Om je foto's na een geslaagde bewerking ook bijzonder goed te kunnen presenteren, zijn met de nieuwe softwareversie 2022 ook nieuwe stijlen voor diavoorstellingen vrij beschikbaar. Geanimeerde sjablonen in een ruime keuze laten niets te wensen over tijdens de presentatie.

Adobe Photoshop Elements 2022 is ook geschikt voor beginners

Foto's en video's bewerken is al lang niet meer een taak voor professionals alleen. Ook particuliere gebruikers maken steeds meer gebruik van de talrijke mogelijkheden. Vooral met Adobe Photoshop Elements 2022 biedt de ontwikkelaar een oplossing voor beginners en privé gebruikers. Tegelijk wordt ervoor gezorgd dat de gebruiker de talrijke hulpmiddelen en uitgebreide mogelijkheden nog steeds efficiënt kan gebruiken. Bovendien is de claim om de versie als een instapvariant te verkopen ook merkbaar in de prijs. Vooral in vergelijking met de professionele versies van de software, blijkt het aanbod van de instapversie zeer gunstig te zijn en stelt zo particuliere gebruikers in staat de software in het dagelijks leven te gebruiken zonder de enorm hoge kosten voor de software of het maandelijkse abonnement te hoeven betalen.

Maar de software zelf geeft ook alles om het een goede keuze te maken voor privé gebruikers met wat minder ervaring. Zo kun je rekenen op een intuïtieve en eenvoudige bediening van de talrijke hulpmiddelen. Met directe etikettering en een gedetailleerde uitleg van de talrijke versies, kun je de gereedschappen gemakkelijk gebruiken om uitstekende resultaten te bereiken in je eigen foto's. Een goed gesorteerde hulpsectie met talrijke verklaringen is ook beschikbaar en maakt het voor onervaren gebruikers meer dan gemakkelijk om aan de slag te gaan in de wereld van Photoshop . Uitgebreide ondersteuning bij vragen en goede toegankelijkheid ronden het totaalpakket van de populairste software voor efficiënte fotobewerking op de thuiscomputer met succes af.

Systeemeisen

Windows

Besturingssysteem : Windows 11 | Windows 10 Versie 2004 of hoger (versie 21H1 aanbevolen) Alleen 64-bit versies.
Processor : 6e generatie Intel processor of hoger (of vergelijkbaar met een AMD processor met SSE4.1 ondersteuning)
Geheugen : 8GB RAM.
Vrijeruimte op de harde schijf : 7.2GB vrije ruimte op de harde schijf om de software te installeren en 3GB om alle optionele inhoud te downloaden.
Schermresolutie : 1280 x 800 dots beeldschermresolutie bij 100% schaalvergroting

Mac

Besturingssysteem : macOS 10.15 of macOS11
Processor : 6e generatie Intel processor of hoger
Geheugen :   8GB RAM
Vrijeruimte op de harde schijf : 7.2GB vrije ruimte op de harde schijf om de software te installeren en 3GB om alle optionele inhoud te downloaden.
Schermresolutie : 1280 x 800 dots beeldschermresolutie bij 100 % schaalvergroting

Importeren van HEIF en HEVC bestanden alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo).

Internetverbinding voor productactivering en voor het downloaden van inhoud

Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2022 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2022 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2022 | Windows / Mac"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Laatst bekeken