• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nero Platinum 2022 Onbeperkt | Windows

€ 69,90 * € 84,90 * (17,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 126 keer verkocht
  • BS-11184
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nero Platinum 2022 Onbeperkt | Windows"

Koop Nero Platinum Unlimited 2022 - koop de nieuwste versie goedkoop bij BestSoftware

Met de software Nero Platinum Unlimited 2022 biedt de bekende fabrikant de actuele en krachtige versie van het uitgebreid uitgeruste multimedia pakket voor alle klanten. Dankzij nieuwe technieken, een fundamentele revisie en nieuwe technologieën laat de reeks Nero Platinum Unlimited 2022 software vrijwel niets te wensen over. Natuurlijk kun je je licentie voor het programma voor een lage prijs bij ons in de BestSoftware online shop kopen en tegelijk van vele andere aantrekkelijke voordelen profiteren. Wij geven je bijvoorbeeld de benodigde sleutel binnen maximaal 30 minuten na je succesvolle aankoop.

Nero Platinum Unlimited 2022 overtuigt ook met veel praktische functies

Nero Platinum Unlimited 2022 is een video, beeld, en brand software in één produkt. Door zijn uitgebreide uitrusting met vele mogelijkheden en hulpmiddelen geniet het programma al vele jaren grote belangstelling bij de gebruikers. Met de nieuwe versie uit 2022 introduceert de fabrikant nu enkele nieuwe mogelijkheden en functies om aan de huidige eisen van de gebruikers te voldoen. Zo is het nu niet meer alleen mogelijk om video's in de 4K standaard te verwerken; je kunt zelfs bestanden in 8K resolutie met weinig moeite inpassen en verwerken.

Ook nieuw is de kunstmatige intelligentie die nu in veel onderdelen van de Nero Platinum Unlimited 2022 software gebruikt wordt. Dit geldt bijvoorbeeld voor het gereedschap voor digitale beeldbewerking. Als het gaat om het verscherpen van bestaande beelden, wordt deze belangrijke taak nu overgenomen door de intelligente technologie. Als gebruiker ben je veel minder gebonden en heb je meer tijd voor andere taken in het dagelijks leven.

Vertrouw op een andere zeer eenvoudige en doeltreffende werking van Nero Platinum Unlimited 2022

In de nieuwe versie van de Nero Platinum Unlimited 2022 legt de fabrikant niet alleen de nadruk op nieuwe technologieën, maar ook op de bijzonder eenvoudige en doeltreffende bediening. Oude gebruikers zullen zeker de frisse en nieuwe vormgeving opmerken, want de startdialoog genaamd "Nero Start" schittert in een herziene pracht. Onder andere zijn nu nieuwe tabbladen vrij beschikbaar, bijvoorbeeld onder de naam "Favorieten" of ook met het item "Recent toegevoegd". Met deze punten en nieuwe tabbladen wil de fabrikant Nero het werk nog effectiever, gemakkelijker en duidelijker maken en het ook voor beginners gemakkelijker te gebruiken maken. Je kunt nu onder andere sneller navigeren tussen de afzonderlijke toepassingen.

Met zijn gebruikelijke duidelijke etikettering zorgt Nero ervoor dat Nero Platinum Unlimited 2022 intuïtief te gebruiken is, zelfs als je nog niet erg vertrouwd bent met de mogelijkheden en functies van de software. Dankzij de eenvoudige indeling in tabbladen bijvoorbeeld, vind je alle door kunstmatige intelligentie ondersteunde functies in een oogopslag en bespaar je zo kostbare tijd en veel moeite bij je gewone werk met Nero Platinum Unlimited 2022.

Een kort overzicht van de andere kenmerken van de Nero Platinum Unlimited 2022 software

De fabrikant heeft de Nero Platinum Unlimited 2022 software bij de tijd gebracht en veel nieuwe technieken geïntroduceerd die het gebruik van de al vertrouwde functies veel gemakkelijker maken. Beeldbewerking met intelligente technologie is maar één voorbeeld. Intelligente hulpmiddelen zijn ook beschikbaar in de gegevensback-up software "BackItUp", die een integraal onderdeel is van Nero Platinum Unlimited 2022. Je kunt bijvoorbeeld een extern gegevensmedium of een USB stick instellen als trigger voor het maken van een bestandsback-up. Zodra je deze gegevensdrager in de computer steekt, begint de back-up automatisch. In het algemeen laten de mogelijkheden van de Nero Platinum Unlimited 2022 software vrijwel niets te wensen over. Je kunt bijvoorbeeld praktische versleuteling gebruiken voor je bestanden en back-ups, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de bescherming van je persoonlijke gegevens.

Tot de kerncompetenties van Nero Platinum Unlimited 2022 behoort nog steeds het maken van verschillende gegevensdragers. Of het nu gaat om DVD, Blu-ray, of een eenvoudige audio CD, de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Met een hoge snelheid en zeer goede kwaliteit blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld bij het werken met de bijbehorende gereedschappen. Andere functies zijn gemakkelijk afspelen en effectief bekijken van verschillende bestanden. Je houdt zo altijd overzicht over je gegevens en foto's. De Duplicate Finder is er om te voorkomen dat deze onnodig ruimte op de harde schijf innemen en de prestaties van de computer belemmeren. Het doorzoekt je bestanden en verzamelingen op duplicaten, presenteert je de resultaten, en laat je ze direct verwijderen als dat nodig is. Met Nero Platinum Unlimited 2022 heb je altijd overzicht.

Maar de Nero Platinum Unlimited 2022 software verwaarloost ook creatief werk niet. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde en veelzijdige hulpmiddelen om een collage of diavoorstelling te maken van je mooiste foto's en dierbaarste herinneringen. Talrijke sjablonen en creatieve mogelijkheden staan je ter beschikking. Als je extra inhoud wilt opnemen, bijvoorbeeld muziek of video's, dan kan dat ook in een paar eenvoudige stappen dankzij de Nero Platinum Unlimited 2022 software. En met de ripping functie kun je bestanden van niet-kopieerbeveiligde gegevensdragers naar je computer overbrengen om ze verder te bewerken of op een andere gegevensdrager te branden.

Tussen haakjes: Je bent welkom om jezelf zonder risico te overtuigen van de talrijke voordelen en mogelijkheden van Nero Platinum Unlimited 2022. De fabrikant biedt je een gratis en vrijblijvende proefversie aan. Als je het programma daarna wilt blijven gebruiken, raden we je aan de licentie voor een redelijke prijs bij BestSoftware aan te schaffen.

Profiteer van de vele voordelen - bestel de Nero Platinum Unlimited 2022 software nu bij BestSoftware

Als consument profiteer je eenvoudig van vele aantrekkelijke voordelen door de Nero Platinum Unlimited 2022 software voor een lage prijs in de BestSoftware online winkel te kopen. Besluit in onze winkel te bestellen en geld te besparen. Omdat we voor alle licenties bijzonder aantrekkelijke voorwaarden bieden. Bovendien ondersteunen we je als klant met een zeer goede klantenservice. Onze ervaren experts beantwoorden bijvoorbeeld je vragen over de producten of helpen je het gekochte product te activeren, en dit geldt niet alleen voor Nero Platinum Unlimited 2022. We bieden ook oudere versies van de uitgebreide software suite aan, zoals Nero Platinum Unlimited 2021. Ook deze software oplossingen overtuigen met veel mogelijkheden en zijn tegelijk beduidend goedkoper. Koop de praktische oplossing in de vorm van Nero Platinum 365 om effectief met je eigen media te werken. Kijk dus nu op je gemak rond in onze BestSoftware online winkel en koop de versie die je wilt voor een lage prijs  

Systeemeisen - Nero Platinum 2022 Unlimited
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen   

Windows11 | Windows 10 | Windows 8.1 | Windows 8 | Windows 7| Windows 7

RAM 1 GB RAM
Harde schijf ruimte 5 GB harde schijf ruimte
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt | Windows"
Nero Platinum 365 | Windows Nero Platinum 365 | Windows
€ 29,90 * € 44,90 *
NIEUW
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 39,90 * € 49,90 *
TIP!
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken