• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC

Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC Windows

€ 47,90 * € 98,77 * (51,5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 62 keer verkocht
  • BS-11481
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Platform

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"

Optimaliseer en bewerk je video's met Adobe Premiere Elements 2023

Met de nieuwste versie van Adobe Premiere Elements 2023 software haal je het maximale uit je video's en profiteer je bovendien van de ondersteuning van de nieuwste technologie om je werk bijzonder gemakkelijk te maken. De nadruk van de instapoplossing voor particuliere gebruikers ligt natuurlijk nog steeds op zeer eenvoudige bediening. Je vindt snel de hulpmiddelen die je nodig hebt en de intuïtieve interface helpt je op weg. Profiteer en koop vandaag nog een licentie voor Adobe Premiere Elements 2023 in onze BestSoftware online shop tegen bijzonder gunstige kosten. We beantwoorden graag openstaande vragen of reageren op je wensen, we zien uit naar je bestelling.

Profiteer van talrijke effectieve functies voor indrukwekkende resultaten

De Adobe Premiere Elements 2023 software biedt je vele gereedschappen en krachtige functies voor videobewerking. Tegelijkertijd is het de instapversie, die uitdrukkelijk ook een zeer goede keuze is voor particuliere klanten. Niettemin zijn alle belangrijke functies en de huidige technologie aan boord, zodat je effectief aan de betreffende bestanden kunt werken.

Natuurlijk staan alle klassieke gereedschappen voor videobewerking tot je beschikking als je kiest voor de Adobe Premiere Elements 2023 software. Je kunt dus gemakkelijk de bestanden bij de hand knippen, inhoud op de gewenste plaatsen verwijderen of het einde inkorten. Met de intuïtieve bediening kun je dit niet alleen in korte tijd doen, maar ook tot op de seconde nauwkeurig.

Als je de belichting in de video's wilt aanpassen, is dit ook heel eenvoudig. Daarnaast zijn er talloze filters beschikbaar waarmee je je opnamen een heel bijzonder uiterlijk kunt geven. Plaats de filters met één klik over de afbeeldingen en ze zullen in een heel nieuw licht schijnen. Het is ook gemakkelijk om verdere inhoud toe te voegen. Desgewenst kun je op de juiste plaats verklarende tekst toevoegen om de begrijpelijkheid te vergroten. Of je kunt de stemming opvrolijken met een grappige animatie, wat natuurlijk ook heel gemakkelijk te doen is met de Adobe Premiere Elements 2023 software.

Een grote opluchting en bijzonder praktisch in gelijke mate zijn de tijdbesparende sjablonen die je weer gratis ter beschikking staan in de Adobe Premiere Elements 2023 software. Hiermee kun je je mooiste video's weergeven in diavoorstellingen en gecombineerde presentaties. Natuurlijk zijn er talloze achtergronden en patronen beschikbaar om de sjablonen zo individueel en eenvoudig mogelijk te maken.

Dankzij AI werk je bijzonder effectief in Adobe Premiere Elements 2023

De Adobe Premiere Elements 2023 software vertrouwt opnieuw op de praktische voordelen van AI. Kunstmatige intelligentie maakte het een paar versies geleden tot de populaire videobewerkingssoftware en is natuurlijk weer aan boord in de nieuwste versie van 2023. Met deze krachtige technologie kun je veel van de gereedschappen in de Adobe Premiere Elements 2023 software nog effectiever en intuïtiever gebruiken zonder dat je er veel kennis voor nodig hebt.

Als het bijvoorbeeld gaat om het effectief optimaliseren van video's en bestanden op de juiste plaatsen, kun je vertrouwen op de praktische AI. Dit helpt om zwakke punten in de kwaliteit te herkennen en snel te herstellen. Dit bespaart je tijd en bovenal hoef je het basiswerk van optimalisatie niet meer zelf te doen, maar kun je de moderne technologie het werk voor je laten doen. De mogelijkheden gaan echter ook veel verder met kunstmatige intelligentie als je een licentie hebt voor de Adobe Premiere Elements 2023 software. Motieven kunnen bijvoorbeeld automatisch naar het midden worden verplaatst terwijl je de beeldverhouding van de video's verandert. Ook dit gebeurt automatisch.

Als je gewoon afzonderlijke elementen wilt verwijderen of selecteren, kun je de AI van de Adobe Premiere Elements 2023 software gebruiken om de objecten te selecteren en te herkennen. Met de GPU-versnelde prestaties kun je ook direct effecten van hoge kwaliteit afspelen en sneller video's bewerken, de AI van de Adobe Premiere Elements 2023 software maakt dit mogelijk. Bovendien biedt de software je een automatische zoektocht naar de beste opnamen of ruisonderdrukking met een muisklik.

Je kunt nu al profiteren van talrijke vernieuwingen in Adobe Premiere Elements 2023

Met de nieuwste versie van de software Adobe Premiere Elements 2023 introduceert de fabrikant Adobe tal van nieuwe functies en zorgt voor een enorme verbetering. Je zult bijvoorbeeld aanzienlijk sneller kunnen werken op je eindapparaten, omdat Adobe de prestaties aanpast. Zowel de installatie als het gebruik zelf zijn veel sneller, de fabrikant spreekt van ongeveer 35 procent verbeterde prestaties. De opslagruimte is nu 45 procent kleiner. De vooruitgang op een Apple computer met een M1 chip is nog indrukwekkender. Tot 70 procent prestatieverhoging is gemakkelijk mogelijk op dit apparaat.

De Adobe Premiere Elements 2023 software maakt het nu ook gemakkelijker om het juiste audiospoor te kiezen. Je kunt dit direct in het programma selecteren. Met de nieuwe versie van 2023 is de selectie van tracks aanzienlijk verbeterd. Hetzelfde geldt voor de selectie van sjablonen in diavoorstellingen. Deze is nu ook enorm uitgebreid, zodat je individueel kunt werken. Daarnaast voeg je ook effecten toe met slechts één klik in de videobewerkingssoftware om indrukwekkende resultaten te bereiken.

Mis de vele functies en mogelijkheden van de Adobe Premiere Elements 2023 software niet en bestel nu je licentie om effectief te kunnen werken. Je profiteert van talrijke instructievideo's en belangrijke tips die gemakkelijk kunnen worden overgenomen om het werk voor beginners te vergemakkelijken. Zo kun je na een korte inwerkperiode al aan de slag met je bestanden en het maximale uit je eigen video's halen.

BestSoftware verkoopt licenties voor Adobe Premiere Elements 2023 voor een speciale prijs

Als je foto's en video's bewerkt als hobby of professioneel, heb je de juiste software nodig om je te ondersteunen. Bij BestSoftware kun je verschillende software oplossingen krijgen voor het bewerken van video's en foto's. We raden je aan om Adobe Premiere Elements 2023 in handen te krijgen. Deze Adobe software voor het jaar 2023 biedt enkele vernieuwingen die zeker de moeite waard zijn voor kopers. Als je nog meer functies voor het bewerken van je foto's wilt hebben, bevelen we ook de software aan Adobe Photoshop Elements 2023. Je kunt beide producten tegen zeer goede voorwaarden krijgen in onze BestSoftware online winkel. Als je een van beide licenties of zelfs beide bestelt, leveren we je de productsleutels 30 minuten na de bestelling per e-mail. Het voordeel van deze levering is dat je je software nog dezelfde dag kunt gebruiken. Als je vragen hebt over een van onze producten of als je hulp nodig hebt bij het activeren van de licentie die je hebt gekocht, helpen en adviseren we je graag. Je kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon of, als je wilt, per live chat. We kijken uit naar je bestelling en heten je welkom in onze BestSoftware online shop.

 

Systeemeisen - Adobe Premiere Elements 2023
Processor
Windows: 6e generatie Intel-processor of hoger of vergelijkbare AMD-processor met SSE4-ondersteuning
 
Mac: 6e generatie Intel-processor of hoger
Besturingssystemen
WindowsWindows 11 | Windows 10 Versie 2004 of hoger (versie 21H1 aanbevolen) Alleen 64-bits versies.

Mac: macOS 10.15 of macOS 11
RAM
Ten minste 8 GB RAM aanbevolen
Ruimte op de harde schijf
Ten minste 7,3 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van de software en 3 GB voor het downloaden van alle optionele inhoud; tijdens de installatie is extra ruimte nodig
Grafische
1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100% schaling
(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant).

 

1. Importeren van HEIF en HEVC bestanden alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo).

2. Internetverbinding voor productactivering en downloaden van inhoud  

3. Adobe Premiere Elements ondersteunt

    Import/export formaten: 

  AVCHD (alleen import), DV-AVI (import/export onder Windows), DVD (alleen Windows), H.264, HEVC, HDV, MPEG-1 (alleen import), MPEG-2, MPEG-4, MP3, QuickTime (bepaalde codecs), Windows 
    Media (alleen Windows) en andere

Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 44,90 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken