• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee LiveSafe 2021 | Windows / Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee LiveSafe 2021 | Windows / Mac"

McAfee LiveSafe 2021 goedkoop bestellen in onze winkel

Bescherm je effectief tegen virussen, Trojaanse paarden en malware door te vertrouwen op de McAfee LiveSafe 2021 software. Het programma van de bekende fabrikant overtuigt met aantrekkelijke voordelen en veel mogelijkheden, en een zeer eenvoudige bediening. Je kunt de beveiligingsoplossing ook zonder problemen in het dagelijks leven op alle verschillende eindtoestellen gebruiken, zodat je altijd optimaal beschermd bent. Je kunt mobiele toestellen ook uitrusten met McAfee LiveSafe 2021 en profiteer van de vele jaren ervaring van de fabrikant. Koop je licentie nu goedkoop en gemakkelijk bij BestSoftware, hier ontvang je je sleutel snel per e-mail en profiteer je van de beste service voor alle zorgen.

Veiligheid en bescherming dankzij de nieuwste technologieën

McAfee LiveSafe 2021 is gebaseerd op uitgebreide technieken en bijgewerkte databases om een goede bescherming tegen een breed scala van bedreigingen te garanderen. De krachtige algoritmen controleren alle activiteiten op je eigen computer en detecteren alle bedreigingen. De bescherming is natuurlijk geldig tegen alle gangbare bedreigingen. Klassieke virussen en malware zijn McAfee LiveSafe 2021 net zo gericht als uitgebreide en complexe bedreigingen, bijvoorbeeld exploits of brute-force aanvallen.

Vooral bij het surfen op het Internet of het werken in een netwerk dreigen veel gevaren. Een groot deel van de virussen, malware of ransomware dringt je computer binnen via juist dit gebied. Dienovereenkomstig wordt McAfee LiveSafe 2021 geleverd met uitgebreide webbescherming. Dit controleert je surfactiviteiten en voorkomt zo een infectie. Als je bijvoorbeeld een onveilige link probeert op te roepen, slaat het programma onmiddellijk alarm en voorkomt het dat je een besmette website bezoekt. Met behulp van kleine icoontjes heb je de mogelijkheid om de ernst van individuele aanbiedingen nauwkeurig te beoordelen wanneer je gewoon surft via een browser naar keuze. Dus ook als je op het Internet surft, je bankzaken doet of in bekende winkels winkelt, sta je altijd aan de veilige kant dankzij McAfee LiveSafe 2021

McAfee LiveSafe 2021 is bijzonder compatibel met

Bij de installatie van McAfee LiveSafe 2021 laat de populaire software zich van zijn beste kant zien. Natuurlijk is het vooral een praktische beveiligingsoplossing voor klassieke desktop PC's. Maar hier profiteer je niet alleen van compatibiliteit met Windows 10 en Windows 11maar ook onder macOS in alle huidige versies. Hetzelfde geldt zelfs voor mobiele toestellen. Want met de talrijke apps en het gebruik van gevoelige informatie op de smartphone of tablet worden ook deze varianten steeds meer het doelwit van criminelen, en moet rekening gehouden worden met talrijke gevaren McAfee LiveSafe 2021 als je belangstelling hebt, kun je de app gewoon op je smartphone of tablet gebruiken; onder Android en iOS kun je hem in een paar stappen via de betreffende winkel installeren. Met de "unlimited devices" versie kan de software op alle systemen geïnstalleerd worden zonder extra kosten, dus dit aanbod is een aantrekkelijke keuze, vooral als je veel verschillende technologieën gebruikt.

Meer beveiliging op alle gebieden dankzij McAfee LiveSafe 2021

Als je McAfee LiveSafe 2021 kiest, kun je het niet alleen op verschillende en ontelbare apparaten installeren met ons aantrekkelijke aanbod, maar profiteer je ook van zijn meervoudige tools. Gebruik dus, als aanvulling op de praktische virusbescherming, de praktische spambeveiliging, bijvoorbeeld. Dit zorgt voor meer veiligheid en orde in je e-mail inbox. Spamberichten maken een groot deel uit van alle verzonden berichten en zijn in veel gevallen niet alleen vervelend, maar ook erg gevaarlijk als ze links bevatten. De spambeveiliging van McAfee LiveSafe 2021 herkent overeenkomstige berichten onmiddellijk en verwijdert ze voordat je bijvoorbeeld de schadelijke links kunt openen.

Als je je bijzonder belangrijke herinneringen of zakelijke documenten op een veilige plaats wilt bewaren, maar er tegelijk altijd toegang toe wilt hebben, is de geïntegreerde cloud opslag van McAfee LiveSafe 2021 een heel goede keuze. Met een gigabyte aan opslagruimte kun je gemakkelijk een back-up maken van veel verschillende foto's en herinneringen. Natuurlijk heb je altijd toegang, ook vanaf verschillende eindtoestellen. Met effectieve versleuteling zijn je gegevens in veilige handen. In huishoudens met kinderen kun je ook rekenen op ouderlijk toezicht bij het gebruik van McAfee LiveSafe 2021. Hiermee kun je in een paar eenvoudige stappen de toegestane inhoud bepalen of de gebruikstijden voor het gebruik van moderne technologie instellen. Vooral als je mobiele toestellen gebruikt, profiteer je over de hele lijn van deze functie.

Als je in het algemeen voor meer veiligheid in het dagelijks leven wilt zorgen, kun je de kwetsbaarheidsscanner gebruiken nadat je kort de McAfee LiveSafe 2021 software geïnstalleerd hebt. Dit neemt je hele systeem op alle relevante plaatsen onder de loep en vindt de hiaten die door misdadigers uitgebuit kunnen worden. Verouderde of ontbrekende updates, installaties zonder de juiste handtekening of schadelijke instellingen worden onmiddellijk door de software gevonden en gemarkeerd. Natuurlijk krijg je in één adem praktische tips over hoe je de beveiligingslekken kunt repareren, zodat je je computer uitgebreid en zonder gevaar kunt gebruiken.

Met McAfee QuickClean en de Shredder functie kun je de prestaties en de veiligheid van je computer in gelijke mate verhogen. Beide functies zijn een integraal onderdeel van McAfee LiveSafe 2021 en genieten grote populariteit. Met de versnipperaar kun je bestanden, documenten of beelden die je niet meer nodig hebt op een bijzonder veilige manier van je gegevensdrager verwijderen. Dankzij de bijzonder grondige procedure sta je aan de veilige kant en maak je het onmogelijk de bestanden te herstellen. Met QuickClean daarentegen kun je cookies of tijdelijke bestanden die niet meer nodig zijn verwijderen, om de veiligheid van je computer te verhogen en tegelijk de prestaties ervan aanzienlijk te verbeteren.

Vertrouw bij gebruik van McAfee LiveSafe 2021 ook op de True Key by Intel Security technologie. Deze functie herkent onder andere je gezicht en vingerafdrukken, voor een onbetwistbare identificatie. Ook belangrijk is de mogelijkheid om gevoelige informatie in een virtuele kluis op te slaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor de wachtwoorden van verschillende diensten op het Internet of ook voor de betalingsgegevens van je credit card. Dit betekent dat je deze gegevens en belangrijke informatie niet langer zelf hoeft te onthouden of onveilig op te schrijven, maar dat je op de software kunt vertrouwen. Natuurlijk vult de functie automatisch de relevante velden in als je de overeenkomstige diensten gebruikt, en bespaart je zo kostbare tijd. Met het bijbehorende McAfee account heb je toegang tot de beveiligde informatie op alle aangesloten eindapparaten. Bovendien is een eenvoudig beheer van de gedeponeerde toestellen mogelijk via een website. Voeg ze toe, verwijder systemen of neem direct contact op met McAfee's gratis klantendienst via telefoon, chat of online.

We kijken ernaar uit om je aankoop betaalbaar en gemakkelijk te maken

We zien uit naar je gunstige aankoop van de software van McAfee. Natuurlijk voldoen we hier aan alle verschillende smaken, wensen en behoeften. Zo kun je niet alleen McAfee LiveSafe 2021 goedkoop te kopen, maar ook, bijvoorbeeld, om McAfee Totale Beveiliging 2021 op terug te vallen. Met het all-round pakket profiteer je van de beste mogelijkheden voor doeltreffende bescherming in het dagelijkse leven. Behalve de versie voor onbeperkte apparaten, kun je McAfee LiveSafe 2021 ook kopen voor Windows en geld besparen. Met McAfee Antivirus Plus 2021 ronden we het aantrekkelijke aanbod in ons assortiment af en stellen we je in staat de software die je wilt afzonderlijk te kopen. Krijg er nu toegang toe, bestel de juiste versie met een paar kliks en profiteer van levering per e-mail binnen 30 minuten. Belangrijk: Als je vragen, verzoeken of problemen hebt over de activering van je software, dan helpen we je met de beste service. Bij BestSoftware ondersteunen we je per e-mail, per chat of per telefoon.

 

Systeemeisen - McAfee Livesafe 2021

Besturingssystemen

Microsoft Windows 10, 8.1, 8, en 7 (32-bit en 64-bit)
Mac OS X 10.12 of hoger
Google Android 4.1 of hoger voor smartphones en tablets
Apple iOS 10 of hoger

Processor

1 GHz aanbevolen

RAM

2 GB RAM voor Windows 7 of hoger

Harde schijf ruimte

500 MB vrije ruimte op de harde schijf

Webbrowser

Internet Explorer 10.0 of hoger
Firefox
Google Chrome
Safari (alleen voor Mac OS en iOS)
Microsoft Edge

Weergave

Hoog kleurenscherm met een resolutie van 800×480 pixels of hoger (desktop); 1024×768 of hoger (Windows Store); 1366×768 of hoger (Snap apps)

Ondersteunde e-mail programma's

POP3 - Windows Mail, Outlook, Netscape, IncrediMail, Thunderbird, Becky, Shuriken
MAPI - Outlook
Web - MSN/Hotmail of e-mail account met IMAP/POP3 toegang

(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

 

Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2021 | Windows / Mac"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2021 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2021 | Windows / Mac"
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
Microsoft Outlook 2016 Windows Microsoft Outlook 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken