• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo WinOptimizer 19 | Windows

€ 11,90 * € 29,95 * (60,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 165 keer verkocht
  • BS-10952
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo WinOptimizer 19 | Windows"

 

Koop Ashampoo WinOptimizer 19 en haal meer prestaties uit je computer

Als je je computer in het dagelijks leven regelmatig gebruikt, steeds weer programma's installeert en veel bestanden op de harde schijf opslaat, zul je zeker snel merken dat je prestaties sterk achteruit gaan. Maar je hoeft je niet zomaar bij dit probleem neer te leggen; er zijn praktische software oplossingen beschikbaar om je te helpen het op te lossen. Gebruik gerust de oplossing Ashampoo WinOptimizer 19 en overtuig jezelf van de aantrekkelijke voordelen en vele verschillende functies. Natuurlijk kun je de benodigde licentie voor gebruik tegen aantrekkelijke voorwaarden van ons krijgen in de BestSoftware online shop. Profiteer van alle mogelijkheden die Ashampoo WinOptimizer 19 te bieden heeft.

 

Optimaliseer je computer met de talrijke functies van Ashampoo WinOptimizer 19 

De nadruk van de Ashampoo WinOptimizer 19 software ligt op het effectief en eenvoudig verhogen van de prestaties van de thuiscomputer. Het programma is in de eerste plaats gericht op particuliere gebruikers, omdat daar de prestatieverliezen zich bijzonder snel en bijzonder duidelijk manifesteren. Om deze problemen snel tot het verleden te laten behoren, overtuigt het programma Ashampoo WinOptimizer 19 met veel verschillende functies en hulpmiddelen.

 

De Ashampoo WinOptimizer 19 oplossing bijvoorbeeld geeft aanzienlijk meer vrije ruimte op de bijbehorende harde schijf. Want hoe voller het gegevensmedium, hoe lager de prestaties uiteindelijk zijn. Door te zoeken naar bestanden, informatie en installaties die niet meer nodig zijn, vindt het programma bijzonder snel en gemakkelijk het optimalisatiepotentieel. Verwijder dan de bijbehorende bestanden bijzonder gemakkelijk en in slechts een paar stappen om de prestaties van je computer aanzienlijk te verhogen. Of het nu de prullenbak is of dubbele bestanden, je kunt ze allemaal verwijderen in slechts een paar stappen. Je zult zeker merken dat de programma's daarna veel sneller starten en dat het systeem in het algemeen beter reageert.

 

Maar andere tips en opties om de prestaties te optimaliseren zijn natuurlijk ook in het Ashampoo WinOptimizer 19 programma opgenomen. Zo is bijvoorbeeld de autostart functie belangrijk omdat die een grote invloed heeft op de reactiesnelheid van de computer. Dit komt omdat de Windows autostart map alle snelkoppelingen bevat naar de programma's die ook geopend worden als het systeem gestart wordt. Hoe meer programma's of snelkoppelingen hier opgeslagen zijn, hoe trager de computer uiteindelijk zal reageren en hoe langer het duurt voor hij opstart. Door de map op te ruimen en programma's die niet meer nodig zijn te deselecteren of te verwijderen, kun je de prestaties van je computer gemakkelijk verhogen.

 

Tenslotte zijn het ook de kleine functies en acties die met de Ashampoo WinOptimizer 19 software voor aanzienlijk meer prestaties zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld met het grootste gemak entries uit het register verwijderen die niet meer nodig zijn. Vooral bij het toenemend en langdurig gebruik van de computer zijn op dit gebied veel verschillende ingangen te vinden, die de prestaties kunnen beïnvloeden. Door Ashampoo WinOptimizer 19 de ingangen en snelkoppelingen te laten verwijderen, verhoog je de prestaties op de computer aanzienlijk en profiteer je tegelijk van een verbeterde stabiliteit. Indien gewenst kan het programma ook de bestandsstructuur op de harde schijf optimaliseren. Door bestanden te defragmenteren kunnen ze sneller gevonden worden en kunnen programma's sneller gestart worden. Natuurlijk kan het programma ook overweg met de huidige en populaire SSD's, die in principe op zichzelf al heel goede prestaties kunnen bieden. Met het juiste gereedschap kun je de prestaties en duurzaamheid van de snelle schijven verhogen.

 

Bescherm je gegevens ook effectief met Ashampoo WinOptimizer 19

Bij het gebruik van moderne computers met een besturingssysteem van Microsoft speelt ook de bescherming van persoonlijke gegevens een centrale rol. Dit geldt nog meer als er een voortdurende verbinding met het Internet is. In dit geval wordt belangrijke informatie vaak op een ongewenste manier naar Microsofts servers gestuurd. Dit geldt in overeenkomstige mate ook als je bij de installatie van het systeem de overeenkomstige opties hebt gedeselecteerd. De functies voor meer privacy van de Ashampoo WinOptimizer 19 software kunnen niet alleen gebruikt worden onder Windows 10maar ook onder de oudere versies Windows 8 en Windows 7.

 

De functies van de Ashampoo WinOptimizer 19 software vormen de basis voor meer gegevensbescherming. Het populaire programma werkt op in totaal 73 punten in het systeem en voorkomt bijvoorbeeld het ongewenst overbrengen van bestanden en persoonlijke gegevens naar de respectieve Microsoft servers en diensten. Daarna hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke gegevens.

 

Eenvoudige bediening, veel tips en trucs - Ashampoo WinOptimizer 19 overtuigt over de hele linie

De Ashampoo WinOptimizer 19 software is bijzonder gemakkelijk in het gebruik, ondanks de vele praktische mogelijkheden en functies. De basis hiervoor is de zogenaamde 1-click optimalisatie. Je kunt dit letterlijk nemen, want met slechts één klik begint het programma te zoeken en vindt de plaatsen op je computer waar de prestaties verminderd zijn. Natuurlijk vindt dan in één adem optimalisatie plaats, zodat je dit werk en de verschillende taken niet meer zelf hoeft te doen.

 

De grafische interface met afzonderlijke pictogrammen en categorieën maakt het werken met de Ashampoo WinOptimizer 19 software ook bijzonder gemakkelijk. Navigeer met een paar klikken naar het gewenste gebied en maak gebruik van het aanbod om meer informatie te krijgen over het optimaliseren van je eigen computer. Lees op je gemak en profiteer van de deskundige kennis van de ontwikkelaars, die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt verwerken. Bestel dus nu je licentie voor Ashampoo WinOptimizer 19 en krijg je computer weer op de been.

 

Koop je permanente licentie voor Ashampoo WinOptimizer 19 voor een lage prijs bij BestSoftware

Beslis nu, net als vele andere klanten, voor aanzienlijk meer prestaties en optimale prestaties op je thuiscomputer door een licentie voor Ashampoo aan te schaffen WinOptimizer 19 met ons mee. Want in de BestSoftware online winkel heb je niet alleen gemakkelijk toegang tot de aantrekkelijke aanbiedingen van thuis uit, je bespaart ook geld dankzij de lage prijzen. Een van de vele andere voordelen van onze winkel is de zeer goede klantenservice. Omdat we altijd voor onze klanten klaar staan met ervaren deskundigen en hulp, bijvoorbeeld bij het activeren of het vinden van de juiste producten. Je kunt contact met ons opnemen via live chat, e-mail of hotline en wij zullen je zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment kun je ook andere producten van de firma verwachten Ashampoobijvoorbeeld Ashampoo PDF Pro 2of Ashampoo Burning Studio 22 voor effectief dagelijks werk. We kijken uit naar je aankoop in de BestSoftware online winkel.

 

 

Systeemeisen - Ashampoo WinOptimizer 19
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM RAM: Min 2GB
Andere
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Schermresolutie 1280x768 (Aanbevolen: 1920x1080 )
 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant
Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken