• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Backup Pro 15

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 15"

Voorkom effectief gegevensverlies en koop nu Ashampoo Backup Pro 15 bij BestSoftware

Met een regelmatige back-up, d.w.z. een back-up van je persoonlijke bestanden op een harde schijf, ben je voor de zekerheid aan de veilige kant. Dit is nog een reden waarom je altijd back-ups moet maken. Met behulp van de software Ashampoo Backup Pro 15 kun je deze taak heel gemakkelijk uitvoeren, en tegelijk bespaar je een hoop tijd en moeite. Ontlast jezelf en koop nu een licentie voor het Ashampoo Backup Pro 15 programma bij ons in de BestSoftware online winkel, we geven je graag persoonlijk advies en ondersteunen je naar beste vermogen. Onze deskundigen staan voor je klaar in live chat, per e-mail of op de hotline.

Vertrouw op de eenvoudige en effectieve back-up van je bestanden met Ashampoo Backup Pro 15

De Ashampoo Backup Pro 15 software heeft alle nodige mogelijkheden en functies voor een effectieve back-up van je bestanden. Back-ups zijn in het dagelijks leven belangrijker dan ooit tevoren en dat geldt niet alleen voor de professionele sector. Je moet ook regelmatig back-ups van je bestanden maken op je privé bureau. Want een defect aan de harde schijf of een aantasting van het systeem met malware of ransomware gebeurt helaas veel sneller dan verwacht. Het programma Ashampoo Backup Pro 15 is bijzonder geschikt voor zowel beginners als professionals.

Om er zeker van te zijn dat de juiste back-ups en reservekopieën van je bestanden altijd beschikbaar zijn in geval van nood, kun je met gemak back-ups maken. Je hoeft er niet eens veel tijd en moeite in te steken, want het meeste werk wordt geheel automatisch gedaan. Stel eenvoudig de gewenste intervallen in voor het back-uppen van je bestanden. Of het nu om de zeven dagen of eens in de veertien dagen is, je bepaalt als gebruiker gewoon hoe en wanneer de back-ups gemaakt worden. Het werk gebeurt dan automatisch in de achtergrond en je hoeft je geen zorgen meer te maken over de tijdrovende back-up.

Als het gaat om het back-uppen van bestanden en back-ups van de Ashampoo Backup Pro 15 software, profiteer je van een breed scala aan uitgebreide ondersteuning. Natuurlijk ben je welkom om de gebruikelijke externe harde schijven of een USB stick voor dit doel te gebruiken, de basis en de gangbare varianten worden gemakkelijk ondersteund. Maar nieuwe technieken en mogelijkheden om back-ups op te slaan zijn geen enkel probleem voor de Ashampoo Backup Pro 15 software. Gebruik bijvoorbeeld je eigen netwerktechnologie met een NAS om de informatie veilig en effectief op te slaan. De back-up direct in de cloud is ook bijzonder praktisch. Het programma Ashampoo Backup Pro 15 ondersteunt hiervoor veel verschillende bekende diensten. Natuurlijk zijn de juiste compressienormen vrij verkrijgbaar. Kies uit vier verschillende varianten en bepaal dan precies de juiste variant voor je eigen back-ups.

Tenslotte komt het programma Ashampoo Backup Pro 15 met nog veel meer mogelijkheden die je werk met back-ups en reservekopieën veel gemakkelijker maken. Het programma onderzoekt bijvoorbeeld de beoogde gegevensdrager vóór een back-up. Bijgevolg weet je al vóór de eerste back-up of de technieken helemaal in orde zijn of dat er hier een risico is. Je krijgt direct bericht van mogelijke problemen en kunt snel reageren als zich defecten voordoen. Dit werkt voor alle verschillende soorten gegevensdragers, bijvoorbeeld interne en externe harde schijven.

Werk in noodgevallen verder met de praktische software Ashampoo Backup Pro 15

Als er een gevaar of een defect is aan de harde schijf van je computer of als een ransomware zich toegang tot je computer heeft verschaft, laat het Ashampoo Backup Pro 15 programma zijn volle krachten zien. Je kunt dan gemakkelijk de bestaande backup terugzetten, zodat de computer weer als vanouds beschikbaar is. Natuurlijk kun je de back-ups in een paar eenvoudige stappen terugzetten. Bovendien hoef je, dankzij de zeer eenvoudige bediening, niet bijzonder vertrouwd te zijn met de installatie van de back-ups, en ook hier is het Ashampoo Backup Pro 15 programma een heel goede keus voor beginners. Volg gewoon de bijbehorende tips en trucs.

Profiteer van topprestaties en de praktische Backup Viewer

Als je ooit backup software gebruikt hebt, kun je problemen gehad hebben met de prestaties op je computer. Dit komt omdat veel van de programma's die voor de back-up gebruikt worden de computer aanzienlijk vertragen. Zodra dan de back-up begint, kan de technologie nauwelijks gebruikt worden. Met de Ashampoo Backup Pro 15 software hoef je je echter geen zorgen meer te maken over dit probleem, want zeer goede prestaties zijn verzekerd, zelfs wanneer het programma een back-up aan het maken is. De optimalisatie en jarenlange ervaring zijn dus duidelijk merkbaar in de Ashampoo Backup Pro 15 oplossing en je kunt alle mogelijkheden en functies van de computer zonder problemen gebruiken.

In de regel zijn de back-up bestanden in een versleuteld en veilig formaat, zodat ze onmiddellijk beschikbaar zijn als het ergste gebeurt. Maar vooral bij oudere bestanden is er altijd de wens om de back-ups eens te bekijken. Met de Ashampoo Backup Pro 15 software kun je dit bijzonder gemakkelijk en effectief doen. Gebruik de geïntegreerde Backup Viewer om de relevante bestanden snel en gemakkelijk te openen en de bestanden die ze bevatten op je gemak te bekijken. Natuurlijk vindt het bekijken plaats in een beveiligd gebied, zodat veranderingen of zelfs defecten aan de bestanden mogelijk zijn. Daarna kun je gewoon verder werken en de back-ups benaderen.

Koop licenties goedkoop - Ashampoo Backup Pro 15 kun je krijgen in onze BestSoftware Shop

De BestSoftware online winkel is je betrouwbare en ervaren partner als het gaat om het kopen van originele en bewezen software producten. De tevredenheid van onze klanten is bijzonder belangrijk voor ons. Daarom zorgen we bij de aanschaf van bijvoorbeeld Ashampoo Backup Pro 15 voor zeer gunstige voorwaarden. Je bespaart geld en krijgt toch een originele licentie rechtstreeks van de fabrikant, zodat je het programma altijd en zonder beperkingen kunt gebruiken. We sturen de sleutel per e-mail naar je toe. De sleutel is dan binnen maximaal 30 minuten voor je beschikbaar. We verwijzen je ook graag naar onze andere reeks laaggeprijsde software producten van Ashampoo. Bestel bijvoorbeeld Ashampoo PDF Pro 3 voor Windows om efficiënter met PDF bestanden te werken. Of je kunt gebruiken Ashampoo Home Design 6om een eerste opzet van een basisrenovatie te maken. Met Ashampoo Burning Studio 22 en Ashampoo WinOptimizer 19 zijn er ook veel andere producten beschikbaar voor effectief en creatief werk.

 

Systeemeisen - Ashampoo Backup Pro 15
Besturingssystemen   

Windows 10

Processor Elke processor die het hierboven genoemde besturingssysteem ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Andere Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant.
Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 15"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 15"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 15"
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2016 Apparaat Microsoft SQL Server 2016 Apparaat
vanaf € 79,90 * € 102,48 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken