• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

CorelDRAW Standard 2021 | Windows

€ 329,90 * € 359,90 * (8,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 152 keer verkocht
  • BS-10631
  • Duits
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CorelDRAW Standard 2021 | Windows"

Voor professionals en beginners - Koop CorelDRAW Standard 2021 nu bij BestSoftware

Werk effectief aan je beelden en opnamen door de juiste software te kiezen. Voor zowel professionele als particuliere gebruikers is de variant CorelDRAW Standaard 2021 is een heel goede keuze voor jou. Krijg er nu toegang toe, koop je licentie goedkoop bij ons om toegang te krijgen tot de talrijke hulpmiddelen. Corel is een van de bekendste fabrikanten van krachtige software en programma's die je werk vergemakkelijken en je in staat stellen ze afzonderlijk te gebruiken.

Talrijke hulpmiddelen voor effectieve en uitgebreide beeldbewerking

Wanneer je de CorelDRAW Standard 2021 software op je computer installeert en gebruikt, kies je voor een praktische oplossing die gebruikt kan worden voor illustratie, lay-out en beeldbewerking. Tal van hulpmiddelen en praktische functies zijn vrij beschikbaar en stellen je in staat om creatief te zijn bij je dagelijkse werk.
Bijvoorbeeld, als je het meeste uit je laatste vakantiefoto's wilt halen, gebruik je de Corel PHOTO-PAINT Standaard functies. Dit is een krachtig beeldbewerkingsprogramma. Gebruik bijvoorbeeld de opties om het formaat van de foto's aan te passen of gebruik de functies om grijstinten te maken. Bitmap effecten zoals inkleuren, sepia en verscherpen zijn ook inbegrepen. Meer inhoud toevoegen, ongewenste oneffenheden retoucheren of zelfs eenvoudige kleuraanpassingen zijn ook opgenomen in CorelDRAW Standard 2021. De moderne technologie van CorelDRAW Standard 2021 stelt je in staat foto's in afzonderlijke lagen te bewerken en zo je eigen foto's effectief aan te passen.

Maar met CorelDRAW Standard 2021 kun je ook veel andere gereedschappen en mogelijkheden gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld je creatieve inslag om lay-outs en eerste ontwerpen te maken voor brochures, flyers of grote documenten. Met behulp van de uitgebreide mogelijkheden kun je de sjablonen en ontwerpen individueel ontwerpen, aangepast aan de betreffende doelgroep. Met behulp van praktische hulpmiddelen blijft tijdens het werk vrijwel geen enkele wens onvervuld. Gebruik bijvoorbeeld linialen, rasters en hulplijnen om de gewenste voorwerpen precies te plaatsen waar je ze wilt hebben. Je kunt teksten, grafieken en beelden tot op de millimeter nauwkeurig in je ontwerp invoegen en zo optimaal passende schetsen maken.

CorelDRAW Standard 2021 software biedt ook aantrekkelijke mogelijkheden en gereedschappen voor het maken van grafische voorstellingen en inhoud voor publicatie op het web. Dankzij de grote nauwkeurigheid en talrijke optimalisaties ben je altijd verzekerd van gladde randen en een zuivere weergave bij levering op verschillende toestellen.

Ook de andere gereedschappen en mogelijkheden van CorelDRAW Standard 2021 laten vrijwel niets te wensen over. Gebruik bijvoorbeeld de talrijke functies voor typografie. Hiermee kun je schitterende teksten en lettertypes in je projecten maken. Met de vele effecten, die je in een paar stappen kunt gebruiken en toevoegen, kun je een indrukwekkende presentatie maken. Je kunt onder andere schaduwen achter de teksten en lettertypes aanbrengen om de gewenste inhoud te benadrukken. CorelDRAW Standard 2021 is ook heel goed in vectorillustratie. Met behulp van eenvoudige basislijnen en vormen kun je in een paar stappen complexe grafieken maken. Natuurlijk zijn ook voor dit gebied veel verschillende vorm- en tekengereedschappen beschikbaar.

CorelDRAW Standard 2021 overtuigt in het dagelijks gebruik door intuïtieve, eenvoudige bediening

Hoewel de CorelDRAW Standard 2021 software de juiste gereedschappen heeft, zelfs voor professionele gebruikers en behoeften, is de praktische oplossing uit het huis van Corel ook vooral geschikt voor privégebruikers en voor gebruik aan het bureau thuis. Want ook hier zijn de behoeften op creatief gebied zeer uitgebreid. Geef de finishing touch aan je vakantiefoto's als een kostbaar souvenir of gebruik de aantrekkelijke opties voor het maken van webinhoud en afbeeldingen voor je eigen homepage. Om ervoor te zorgen dat CorelDRAW Standard 2021 op alle gebieden probleemloos aan de eisen kan voldoen, besteedde de fabrikant Corel bij de ontwikkeling aandacht aan intuïtief gebruik van de gereedschappen. Je gebruikt veel functies via eenvoudige schuifregelaars of afzonderlijke invoervelden om exacte waarden in te voeren. Het populaire en zeer eenvoudige sleep-en neerzet principe is ook steeds weer terug te vinden en maakt het gebruik van CorelDRAW Standard 2021 meer dan aanzienlijk gemakkelijker voor je.

Mocht je vragen of problemen hebben bij het gebruik van de software, dan is dat ook geen probleem. Met talrijke tips en trucs in een speciaal ondersteuningsgebied is het programma CorelDRAW Standard 2021 zeer beginnersvriendelijk. Neem dus je tijd om de relevante tips en trucs te bekijken, zodat je daarna in het dagelijks leven effectief kunt werken en het totaalpakket van de software ten volle kunt benutten.

Focus op creativiteit dankzij de vele verschillende sjablonen en patronen

Als het gaat om creatieve ontwikkeling en snel alledaags werk in gelijke mate, maak je met de CorelDRAW Standard 2021 software beslist een heel goede keus. Dit komt omdat je zo nodig niet je eigen projecten van de grond af hoeft te maken, maar kunt terugvallen op vele verschillende sjablonen en patronen. Deze zijn standaard in de huidige versie van het programma opgenomen en ondersteunen je bij je werk naar beste vermogen.

Bovendien bestrijken de sjablonen in CorelDRAW Standard 2021 veel verschillende gebieden. Als je bijvoorbeeld de talrijke hulpmiddelen wilt gebruiken om praktische visitekaartjes voor je eigen bedrijf te maken, of als je nieuw briefpapier of flyers plant, zijn er veel verschillende ideeën beschikbaar die je met een klik kunt overnemen. Vooral als het gaat om de opmaak van je projecten is de keuze aan sjablonen al heel groot. De fabrikant zorgt ervoor dat zo goed mogelijk in de behoeften en verschillende doelgroepen wordt voorzien. Veel verschillende kleurpatronen, maten en inhouden zijn dus gelijkelijk beschikbaar en kunnen gemakkelijk in het dagelijkse werk geïntegreerd worden.

Je hoeft ook niet langer op zoek te gaan naar de nodige inhoud voor een aantrekkelijke en individuele vormgeving van je projecten, maar kunt die direct gebruiken uit de uitgebreide bibliotheek van CorelDRAW Standard 2021. Hier heb je meer dan 1000 cliparts en digitale afbeeldingen, meer dan 100 hoge-resolutie foto's, 175 lettertypes, 20 fotolijstjes, 60 sjablonen en 900 vullingen tot je beschikking. Natuurlijk is al dit materiaal vrij van licenties en kan het gemakkelijk in je werk geïntegreerd worden. Blader dus gerust door de ruime keuze aan inhoud bij het gebruik van CorelDRAW Standard 2021 - er moet voor elke behoefte de juiste versie te vinden zijn.

Werk efficiënter en koop CorelDRAW Standard 2021 nu voor een geweldige prijs in onze online winkel

Profiteer van de talrijke gereedschappen en uitgebreide mogelijkheden voor creatieve ontwikkeling in het dagelijks leven en vertrouw op de software CorelDRAW Standard 2021. Natuurlijk kun je de licentie die nodig is voor activering direct hier bij ons verkrijgen. Bekijk op je gemak de gunstige aanbiedingen en bestel de gewenste sleutel voor een lage prijs. We hebben ook veel andere producten en oplossingen van Corel in ons assortiment, die je afzonderlijk kunt kopen en gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op de goed uitgeruste CorelDRAW Graphics Suite 2021 of Corel PDF Fusion voor Windows. Met Corel PaintShop Pro 2021 en Corel PhotoMirage vind je meer praktische producten voor je aankoop. Dus grijp ze nu gerust en profiteer ook van de snelle levering. Binnen maximaal 30 minuten heb je de nieuwe sleutel voor de activering van je software in je mailbox en kun je meteen aan de slag. Natuurlijk staan we ook voor je klaar met de beste klantenservice. We helpen je graag per e-mail, via live chat of op de hotline en bieden ondersteuning, bijvoorbeeld in het kader van de activering.

Systeemvereisten - CorelDraw Standard 2021
Processor Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
Besturingssystemen   

Windows 11 of Windows 10, 64 bit, met de nieuwste updates

RAM 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte

minstens 2,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf voor de applicatie- en installatiebestanden

Scherm Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% schaalvergroting
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 259,90 * € 899,99 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Windows Server 2012 R2 Apparaat Windows Server 2012 R2 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken