• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel PaintShop Pro 2021 | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2021 | Windows"

Bij ons kun je Corel PaintShop Pro 2021 bijzonder goedkoop en gemakkelijk kopen

Met de software Corel PaintShop Pro 2021 kun je je foto's en opnamen bijzonder effectief en uitvoerig bewerken. Dankzij de talrijke hulpmiddelen en de intuïtieve bediening geniet het programma grote populariteit, vooral in het professionele segment. Tegelijk kun je je verheugen op de ondersteuning van actuele technieken, bijvoorbeeld wat betreft RAW en HDR. De software Corel PaintShop Pro 2021 is dus bij de tijd en overtuigt al op veel werkplekken. Bij BestSoftware kun je Corel PaintShop Pro 2021 voor een bijzonder lage prijs kopen en krijg je een praktische licentie voor onbeperkt gebruik met alle functies.

Bewerk je beelden effectief en in een paar eenvoudige stappen

De software Corel PaintShop Pro 2021 richt zich op het effectief bewerken van afbeeldingen. Vertrouw op alle standaardgereedschappen en vele nieuwe om je te helpen het beste uit je beelden te halen. Natuurlijk gaan de mogelijkheden veel verder dan het klassieke bijsnijden of aanpassen van het formaat.

Maar zelfs de keuze aan basisgereedschappen is al immens; in klassieke beeldbewerking spelen deze natuurlijk nog steeds een centrale rol. Je kunt bijvoorbeeld praktische beeldcompositie mogelijkheden gebruiken om je op een ander gebied te concentreren. Dit werkt onder andere met de gulden snede of met de zogenaamde regel van derden. Gebruik ook praktische voorinstellingen om de algemene grootte van de beelden aan te passen. Je kunt ook een bepaald percentage of een pixel kiezen en een afdrukformaat met een paar eenvoudige stappen als je vertrouwt op de mogelijkheden van Corel PaintShop Pro 2021. Als je nog oude foto's hebt en ze wilt restaureren of repareren, biedt de software van Corel je ook precies de juiste mogelijkheden voor deze behoefte. Speciaal voor dit doel raden we het gebruik aan van de beeldfoutverwijdering, die een integraal onderdeel is van Corel PaintShop Pro 2021. Pas dan de Faded Colour Correction functies toe om de kleuren weer op hun mooist te maken.

Bovendien zijn er aanpassings-, selectie- en correctiegereedschappen beschikbaar, zodat je Corel PaintShop Pro 2021 kunt gebruiken om beelden effectief te bewerken. Pas de helderheid van je beelden aan in een paar eenvoudige stappen. Andere mogelijkheden zijn ruisverwijdering, scherpte, kleurcorrectie, invullicht en helderheid. Anderzijds gebruik je de selectiegereedschappen in Corel PaintShop Pro 2021 om je op een bepaald gebied in de afbeelding te concentreren. Gebruik ze om een bepaald deel te isoleren. Natuurlijk kun je ook vervormingen, vignettering of kleurafwijkingen bijstellen om het beste uit je opnamen te halen. Als je je foto's ook vanuit een andere hoek wilt laten schitteren, kun je dat heel gemakkelijk doen met behulp van de functie "Perspectiefcorrectie".

Bespaar kostbare tijd met hulpmiddelen en gebruiksgemak

De Corel PaintShop Pro 2021 software is bijzonder geschikt voor professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan de mogelijkheden en de functionaliteit. Maar behalve de talrijke mogelijkheden verliest de fabrikant Corel ook de efficiëntie bij het gebruik van het programma niet uit het oog. Want ook in het professionele segment speelt punctueel en snel werken een centrale rol. In veel gevallen moet men zich zelfs precies aan deadlines en tijden houden om de klussen tot een goed einde te brengen. Natuurlijk biedt het programma Corel PaintShop Pro 2021 hiervoor optimale mogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld de praktische optie om je eigen scripts te maken en te gebruiken. Deze zijn vooral geschikt voor steeds terugkerende stappen en activiteiten. Die kunnen met behulp van de scripts aanzienlijk verminderd worden, zodat het hele werk aan je beelden sneller en doeltreffender gedaan kan worden. Als je de scripts eenmaal gemaakt of opgeslagen hebt, kunnen ze gemakkelijk opnieuw gebruikt worden voor elk werk en elk beeld. Zelfs een reeks bewerkingen en bewerkingen kan tot een script gecombineerd worden om nog meer tijd in je dagelijkse werk te besparen.

De functie voor batchverwerking is ook in de software opgenomen en Corel PaintShop Pro 2021 en maakt je werk veel gemakkelijker. Hiermee kunnen meerdere foto's tegelijk bewerkt worden en aan individuele behoeften aangepast worden. Dit werkt bijvoorbeeld om een watermerk toe te voegen of om het formaat te wijzigen. Met behulp van batch bewerking bespaar je jezelf veel werk, omdat je de bijbehorende stappen niet meer afzonderlijk hoeft uit te voeren en toch niet zonder de bijbehorende effecten of resultaten hoeft te doen.

Vertrouw op steun voor vele bronnen en huidige systemen

De Corel PaintShop Pro 2021 software is, uiteraard, technisch bij de tijd. Daarom zijn nieuwe bestanden of beeldfuncties, die in de eerste plaats bedoeld zijn om meer kwaliteit te bieden, geen enkel probleem in het bewerkingsproces. Dit geldt bijvoorbeeld voor de populaire 360-graden camera's. Overeenkomstige foto's kunnen ook heel gemakkelijk en op veel plaatsen bewerkt worden met de Corel PaintShop Pro 2021 software. Je kunt de foto's bijvoorbeeld rechtzetten door ze te roteren. Het verwijderen van een statief uit een afbeelding of het interessante planeet-achtige effect zijn ook vrij beschikbaar als je vertrouwt op het programma Corel PaintShop Pro 2021.

De technieken RAW en HDR worden steeds meer gebruikt in het professionele segment van de fotografie en zijn zelfs te vinden in privé camera's. Daarom is het belangrijk dat een goede beeldbewerkingssoftware die op deze formaten werkt geen probleem oplevert. Met het programma Corel PaintShop Pro 2021 gaat dat met het grootste gemak. Een RAW editor is een integraal onderdeel en helpt je om met weinig moeite overbelichte delen aan te passen of schaduwen bij te stellen. Je foto's schitteren in het gewenste licht in slechts een paar stappen. Bovendien is het mogelijk om verschillende verschillend belichte opnamen te combineren met de bijbehorende hulpmiddelen. Dit levert unieke, schitterende opnamen op in dezelfde scène.

Natuurlijk werkt Corel PaintShop Pro 2021 niet alleen met alle afbeeldingen van verschillende bronnen, maar laat het zich ook van zijn beste kant zien als het op compatibiliteit aankomt. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de optimale ondersteuning voor de huidige besturingssystemen Windows 10 en Windows 11, die erg populair zijn bij professionele gebruikers.

Tip: Als je vragen of problemen hebt met afzonderlijke functies van Corel PaintShop Pro 2021, verwijst de fabrikant je naar verdere online functies en video tutorials. Deze aanvullende informatie geeft je een direct inzicht in de mogelijkheden en de afzonderlijke gereedschappen van de populaire en krachtige software van Corel. Koop je licentie nu voor een lage prijs bij BestSoftware en profiteer van de uitgebreide ervaring van de fabrikant.

We leveren de licentie voor Corel PaintShop Pro 2021 snel en bieden gunstige prijzen

De licentie voor het uitgebreide gebruik van de talrijke gereedschappen van de software Corel PaintShop Pro 2021 is gratis verkrijgbaar in onze BestSoftware online shop. Bij ons kun je aantrekkelijke voordelen verwachten voor elke comfortabele en veilige aankoop, direct van thuis uit. Je kunt onder andere rekenen op een bijzonder snelle levering van de sleutels. Ze staan binnen maximaal 30 minuten tot je beschikking en de directe download na de succesvolle bestelling is ook een groot voordeel. Bovendien kun je nog meer gunstige aanbiedingen verwachten voor software van Corel. Gebruik bijvoorbeeld Corel PDF Fusion voor professioneel werk met PDF bestanden of val terug op het Corel CorelDRAW Standaard 2021 voor creatief werk. Corel Aftershot 3 of CorelCAD 2021 zijn ook gratis verkrijgbaar. Koop dus nu voor een gunstige prijs en overtuig je ook gerust van onze beste klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, helpen we je onmiddellijk per e-mail, per telefoon of zelfs via live chat.

 

Systeemvereisten - Corel PaintShop Pro 2021
Processor Intel® Celeron G-serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen serie en hoger aanbevolen om AI functies te ondersteunen)
Besturingssystemen   

Windows 11 of Windows 10, 64 bit, met de nieuwste updates
Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019

RAM 4 GB RAM (8 GB aanbevolen om AI functies te ondersteunen)
Harde schijf ruimte

3GB beschikbare ruimte op de harde schijf (4GB aanbevolen)

Scherm Schermresolutie van 1366 x 768 (aanbevolen schermresolutie is 1920 x 1080 bij 100 dpi). Tot 250 dpi wordt ondersteund op schermen met de juiste resolutie.
Andere DirectX 10 (of hoger) compatibele videoadapter met nieuwste stuurprogramma (DirectX 12 compatibele discrete VGA kaart aanbevolen voor GPU versnelling)
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie) https://www.paintshoppro.com
Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 | Windows"
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken