• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

CorelCAD 2021 | Windows | Mac

€ 738,90 * € 829,99 * (10,97% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 15 keer verkocht
  • BS-10656
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CorelCAD 2021 | Windows | Mac"

Geschikt voor professionele gebruikers - koop nu CorelCAD 2021!

Speciaal voor professionele tekeningen biedt de CorelCAD 2021 software precies de juiste mogelijkheden en gereedschappen. Bekijk de talrijke mogelijkheden voor creaties in 2D of 3D en profiteer ook van uitgebreide vernieuwingen in de nieuwste versie van 2021, die je productiviteit weer aanzienlijk zullen verhogen. BestSoftware is de juiste plaats om de licentie te kopen die je onbeperkt gebruik toestaat. De licentie voor CorelCAD 2021 is geschikt voor permanent en onbeperkt gebruik in de professionele werkplaats. Profiteer er nu van, het is de moeite waard.

Gebruik een breed scala aan hulpmiddelen en mogelijkheden voor je dagelijkse werk

De kern van CorelCAD 2021 's functionaliteit wordt gevormd door een aantal verschillende gereedschappen die essentieel zijn voor professioneel gebruik. De reeks omvat een gevarieerde verzameling 2D teken- en 3D ontwerpgereedschappen. De doelgroepen zijn, bijvoorbeeld, architectuur, techniek of bouwkunde. Tegelijk wordt de software ook gebruikt wanneer de hoogste precisie vereist is. Met ondersteuning voor meerdere formaten en verschillende technieken is CorelCAD 2021 een krachtige oplossing voor veel professionele gebruikers. Zo zorgt de ondersteuning van .STL voor productieve 3D uitvoer en het native gebruik van het .DWG bestandsformaat is ook geen probleem.

De talrijke gereedschappen in CorelCAD 2021 zijn ontworpen voor eenvoudig, effectief dagelijks gebruik. Zo zijn talrijke ontwerpmogelijkheden vrij beschikbaar, die een onafhankelijke ontwikkeling van de populaire fabrikant Corel voor bouw en techniek vertegenwoordigen. Dit maakt het gemakkelijk om met toonaangevende CAD software eerste ontwerpen te maken, ze in een project om te zetten, en dan over te gaan tot tekenen, plannen en eindbewerking. Geavanceerde 2D tekeningen zijn dus geen enkel probleem, dankzij de moderne technologie van CorelCAD 2021.

Maar de oplossing van Corel beheerst ook de conversie van bestaande projecten met gemak. Als je bijvoorbeeld 2D tekeningen klaar hebt en ze daarna in 3D vorm wilt omzetten, dan bevat CorelCAD 2021 daarvoor de juiste gereedschappen. Een paar kliks zijn voldoende om de tekeningen bijna automatisch in het gewenste formaat om te zetten. Natuurlijk worden nog steeds alle noodzakelijke specificaties, projectparameters en industriële normen toegepast. Bovendien vergemakkelijkt de functionaliteit de samenwerking met collega's aanzienlijk, onder meer door de volgende ondersteuning

Als het gaat om het werken met 3D ontwerpen en tekeningen, laat de CorelCAD 2021 software zich ook van zijn beste kant zien. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld rekenen op een zeer hoge mate van nauwkeurigheid in elke uitvoer. Gebruik het programma van Corel om werk van hoge kwaliteit te maken in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om tekst, grafische of tactiele uitvoer, de mogelijkheden van het programma laten vrijwel niets te wensen over. Bovendien zijn de functies van CorelCAD 2021 zo ontworpen dat ze uitstekend geschikt zijn voor alle praktische taken op het gebied van technisch ontwerpen. Als je wilt, kun je de CorelCAD 2021 software gemakkelijk met je 3D printer gebruiken. Daartoe heeft het ingebouwde ondersteuning voor .STL, waarmee 3D uitvoer direct naar de printer mogelijk is.

Overzicht van de laatste vernieuwingen in CorelCAD 2021

Met de nieuwe versie van de CorelCAD 2021 software introduceert de fabrikant Corel veel nieuwe functies en hulpmiddelen om het dagelijkse gebruik voor jou als gebruiker nog gemakkelijker te maken. Het volgende overzicht toont je de belangrijkste vernieuwingen van de professionele, populaire software van Corel.

Gebruik het palet "Vergelijk Tekeningen" voor een beter overzicht van het huidige werk en de voortgang. Met deze functie kun je gemakkelijk twee bestanden vergelijken. Dit geeft je een direct overzicht van alle veranderingen en aanpassingen die in de bestanden zijn aangebracht. Om die op het eerste gezicht te kunnen vatten, toont het programma de veranderingen en verschillen in kleur. Je kunt zo gemakkelijk de voor en na punten in je werkproces bepalen of binnen een project verschillende voorstellen doen.

Een geoptimaliseerd patroon commando is nu ook opgenomen in de nieuwe versie van CorelCAD 2021. Hiermee profiteer je van gemakkelijk dupliceren van patronen en voorwerpen in hetzelfde perspectief langs een pad. Deze procedure bespaart je natuurlijk kostbare tijd in je dagelijkse werk, want het is niet meer nodig om dezelfde voorwerpen opnieuw te maken. Je herhaalt ze nu eenvoudig langs een lineair of cirkelvormig pad met slechts een paar klikken.

De omzetting van dynamische blokken in door de gebruiker te definiëren blokken is ook een van de belangrijkste veranderingen en vernieuwingen in CorelCAD 2021. Met deze praktische eigenschap profiteer je enerzijds van een grotere controle over je bestanden, maar anderzijds opent het ook extra en geheel nieuwe mogelijkheden voor bewerking. Maak dus gebruik van de mogelijkheid om dynamische blokdefinities om te zetten in door de gebruiker gedefinieerde blokken en zo de veranderingen heel gemakkelijk op te slaan.

In de nieuwste versie van CorelCAD 2021 wijdt de fabrikant zich ook aan geoptimaliseerde PDF uitvoer en herontwerpt hij het dialoogvenster voor afdrukken volledig. Met het nieuwe dialoogvenster maakt Corel het toewijzen van afdrukopdrachten nog effectiever en gemakkelijker, omdat verschillende opties op één plaats duidelijk gecombineerd zijn. Met extra weergave-opties en verbeterde controle over je werk, is afdrukken nu veel gemakkelijker. Als je je werk uit CorelCAD 2021 ook als PDF wilt uitvoeren, kun je nu eenvoudig de bestandsgrootte en beeldkwaliteit naar wens aanpassen. Gebruik de opties voor individuele uitvoer voor je raster en vector beelden.

Stem het gebruik van CorelCAD 2021 software af op je omgeving

Om tijdig en effectief te werken, biedt CorelCAD 2021 software praktische mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld het programma op veel gebieden gemakkelijk aanpassen aan je individuele behoeften. Je kunt ook de talrijke automatiseringsopties gebruiken om veel taken bijna automatisch te laten uitvoeren. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van CorelCAD 2021 besparen ervaren gebruikers met een overeenkomstige belangstelling voor technologie veel tijd in het dagelijks leven en werken ze veel efficiënter. Bovendien maakt het programma van Corel effectieve samenwerking mogelijk met andere software, met verschillende printers en, last but not least, met collega's. De native ondersteuning van het .DWG bestandsformaat en de huidige AutoCAD functie bieden hiervoor precies het juiste gereedschap.

Je kunt ook alle mogelijkheden en functies van CorelCAD 2021 op verschillende systemen gebruiken. Behalve compatibiliteit met het huidige Windows 11 en Windows 10, strekken de installatiemogelijkheden zich ook uit tot het populaire macOS besturingssysteem van Apple. Vooral professionele gebruikers die graag op overeenkomstige computers werken, profiteren met CorelCAD 2021 van een uitgebreide ondersteuning van talrijke technologieën. Koop nu je licentie voor CorelCAD 2021 en overtuig jezelf van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Ga naar BestSoftware en koop CorelCAD 2021 heel goedkoop en gemakkelijk

Om meteen aan de slag te kunnen, koop je nu een licentie van CorelCAD 2021 voor een lage prijs in de BestSoftware online shop. Met aantrekkelijke voordelen en goede mogelijkheden om veilig te bestellen, verwelkomen we je hier bij ons en verheugen we ons erop je zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom is de gekochte software direct beschikbaar om te downloaden en natuurlijk ontvang je de sleutel binnen maximaal 30 minuten per e-mail. Wij hechten bovendien veel belang aan een aantrekkelijke selectie, dus de mogelijkheden om te bestellen gaan veel verder dan CorelCAD 2021. Gebruik bijvoorbeeld de praktische software oplossing Corel AfterShot Pro 3 voor effectieve RAW bewerking of maak geanimeerde beelden met Corel Photo Mirage. Painter Essentials 7, CorelDRAW Standard 2021 of Corel PDF Fusion. Bovenal, voor creatief en effectief werk in het dagelijks leven, krijg je bij BestSoftware alle populaire producten. Shop nu bij ons, we kijken uit naar je bestelling en zullen je ook graag overtuigen van de beste service voor alle vragen of problemen.

Systeemeisen - CorelCAD 2021 Windows 
Processor Intel Core 2 Duo of AMD® Athlon™ x2 dual-core processor
Besturingssystemen    Windows 10* of 8.1, in 32 bit of 64 bit, met de nieuwste updates
RAM 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
Schermresolutie  1280 x 768 (1920 x 1080 (Full HD) is aanbevolen)Systeemvereisten - CorelCAD 2021 Mac
Processor Multicore Intel of Apple M1 processor
Besturingssystemen    macOS Big Sur 11.0, macOS Catalina 10.15 of macOS Mojave 10.14
RAM 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte 1,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Schermresolutie  DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver
Verdere links naar "CorelCAD 2021 | Windows | Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CorelCAD 2021 | Windows | Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CorelCAD 2021 | Windows | Mac"
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 99,90 * € 129,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Laatst bekeken