• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Surfshark VPN | | Surfshark VPN | onbeperkte apparaten 1 jaar

€ 49,90 * € 59,90 * (16,69% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

OPGELET! In plaats van een productsleutel ontvang je een voucher link voor de licentie. Je krijgt nadere informatie als  je hier klikt .

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 52 keer verkocht
  • BS-10976
  • Meertalig
  • onbeperkte toestellen
  • 1 Maand
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Surfshark VPN | | Surfshark VPN |"

Koop Surfshark VPN en surf veilig op het internet met alle apparaten

Of het nu gaat om ongewenste tracking of geblokkeerde toegang tot verschillende inhoud op het internet, veel gebruikers hebben last van gevaren en beperkingen. Met behulp van de juiste software kun je dergelijke problemen en hindernissen bijzonder efficiënt voorkomen. Met de Surfshark VPN dienst kun je onbeperkt van het Internet gebruik maken, terwijl je een zeer hoog niveau van beveiliging behoudt. Om de dienst te gebruiken heb je een licentie voor de overeenkomstige termijn nodig. Bij BestSoftware koop je de sleutel voor onbeperkt gebruik van de dienst voor de duur van een maand. Je kunt hier bij BestSoftware gunstige voorwaarden en snelle levering van de sleutel binnen maximaal 30 minuten verwachten. Koop dus nu Surfshark VPN en surf veilig op het internet.

De fabrikant belooft je maximale veiligheid met Surfshark VPN

Als je voor een VPN dienst wilt kiezen, profiteer je in principe van een paar voordelen. Uiteindelijk gaat de keuze altijd om maximale beveiliging van je gegevens en je apparaten. De fabrikant Surfshark hecht daarom veel belang aan je bescherming en overtuigt met enkele unieke verkoopargumenten. Dat begint al bij het hoofdkantoor van de onderneming. Het hoofdkantoor van Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, wat uitgebreide regelgeving en speciale voorzieningen mogelijk maakt. Natuurlijk werkt er nog steeds een wereldwijd team voor de firma om alle klanten uitgebreide ondersteuning te bieden. Omdat de fabrikant Surfshark in het buitenland gevestigd is, kan hij ook een bijzonder streng no-logs beleid voeren. Dit betekent dat de aanbieder geen gegevens over je surfgedrag registreert. Of het nu verbindingen of activiteiten zijn, hierover worden geen gegevens bijgehouden.

Tegelijk wordt moderne technologie gebruikt om het gebruik van Surfshark VPN nog veiliger en effectiever te maken. Dat blijkt bijvoorbeeld ook als je kijkt naar de gebruikte apps. Via de huidige protocollen, bijvoorbeeld IKEv2/IPsec, zijn je gegevens uitgebreid beschermd. Je hebt echter nog steeds volledige controle over de gebruikte technologieën, zo kun je bijvoorbeeld via de app het OpenVPN protocol kiezen. Zo kun je alle kenmerken en functies afzonderlijk en toch veilig gebruiken.

VPN dienst voor een onbeperkt aantal verschillende apparaten

Steeds meer apparaten in het dagelijks leven hebben een voortdurende verbinding met het internet. Het is precies op dit punt, namelijk de toenemende verspreiding van op het internet aangesloten platforms, dat de Surfshark VPN dienst in het spel komt en uitgebreide beveiliging in alle omgevingen mogelijk maakt. Natuurlijk is de dienst bij voorrang beschikbaar voor de klassieke computers en notebooks, dit blijkt ook compatibel te zijn met de nieuwe versies van Windows 10 en Windows 11. Je kunt de beveiligde VPN verbinding ook gebruiken op een Mac met alle huidige versies van het systeem.

Maar de Surfshark VPN stelt je ook in staat om onderweg veilig en gemakkelijk van het Internet gebruik te maken. Want belangrijke en gevoelige verbindingen zijn ook steeds vaker op smartphones en tablets te vinden, bijvoorbeeld voor online bankieren via de bijbehorende app. Met behulp van de juiste software van Surfshark werk je hier ook heel veilig en profiteer je van een zeer goede bescherming. Met verdere ondersteuning voor verschillende Linux systemen of zelfs heel speciale platforms, bijvoorbeeld FireTV of Chrome, blijkt de oplossing van Surfshark VPN een heel goede optie te zijn voor uitgebreide bescherming in alle omgevingen.

Door de licentie hier bij BestSoftware te kopen, bescherm je jezelf en je hele gezin tegen de vele bedreigingen. De sleutel voor Surfshark VPN is een oplossing die onbeperkte activeringen mogelijk maakt. Meerdere computers, smartphones of tablets zijn dus geen probleem. Merk echter op dat de licenties aan een bepaalde termijn gebonden zijn. Als dit verlopen is, moet je ze opnieuw vernieuwen.

Vertrouw op de aantrekkelijke voordelen van de Surfshark VPN software

Behalve de nieuwste technologieën voor meer veiligheid en uitgebreide ondersteuning voor vele platforms, kun je van de Surfshark VPN dienst nog veel meer voordelen verwachten waar je in het dagelijks leven gebruik van kunt maken. De camouflage modus zorgt er bijvoorbeeld voor dat niemand herkent dat je een VPN dienst gebruikt. Sommige site exploitanten of dienstverleners blokkeren nu de toegang tot inhoud als je een VPN dienst gebruikt. Dit scenario bedreigt je niet met Surfshark VPN.

Je kunt ook een geïntegreerde whitelister gebruiken als je in het dagelijks leven veilig wilt surfen met Surfshark VPN. Met deze praktische functie kun je afzonderlijke apps of pagina's op het Internet uitsluiten, zodat ze de VPN kunnen omzeilen. Dit is vooral praktisch voor veel bank-apps, bijvoorbeeld, zodat ze goed werken. Met veel verschillende servers in tal van landen profiteer je als gebruiker ook van zeer goede prestaties wanneer je Surfshark VPN gebruikt. Bijgevolg kun je ook bij een snelle internetverbinding rekenen op een snelle reactie en, bijvoorbeeld, ook grotere downloads doen. Overigens is er geen limiet wanneer je een licentie voor Surfshark VPN koopt; je hebt een onbeperkt datavolume tot je beschikking. Met de "MultiHop" technologie verhoog je opnieuw aanzienlijk de veiligheid in het dagelijks leven, want in dit geval wordt de verbinding via verschillende landen tegelijk tot stand gebracht. Het volgen wordt met deze stap veel moeilijker gemaakt.

Wanneer je echter normaal op het internet surft, profiteer je niet alleen van een zeer hoge snelheid en toegang tot alle nodige informatie, maar ook van een veel schonere omgeving. Reclame, trackers, malware of zelfs pishing pogingen vinden niet meer plaats als je de Surfshark VPN gebruikt. En met de functie "Kill Switch" zit je ook aan de veilige kant als je ooit je verbinding met de VPN verliest. In dit geval zullen je gegevens of gevoelige informatie niet in verkeerde handen vallen.

Bij reizen naar gebieden met beperkte toegang tot het internet, speelt de Surfshark VPN ook op veel sterke punten in. Met de "NoBorders mode" heb je zelfs in zulke omgevingen toegang tot alle inhoud, pagina's en opties en kun je vertrouwen op de goede bescherming van de bekende VPN.

Vergeleken met veel andere aanbieders overtuigt Surfshark VPN met een goed totaalpakket. Het feit dat je veel individuele toestellen onbeperkt kunt beschermen en gebruiken is al een heel groot voordeel. De fabrikant Surfshark verwijst ook graag naar een onafhankelijke test, die de veiligheid en uitgebreide bescherming van je gegevens duidelijk aantoont. Tenslotte staat het programma ook zogenaamd torrenting toe, d.w.z. het downloaden van verschillende bestanden via de bekende diensten. De geïntegreerde ad blocker voorkomt ook heel effectief schadelijke of hinderlijke reclame als je met je verschillende toestellen op het Internet bent.

Koop nu voor een geweldige prijs - Surfshark VPN vind je direct bij BestSoftware

Veel deskundigen raden het gebruik van een VPN aan om talrijke gevaren van het internet af te weren. Wacht daarom niet langer en neem geen onnodig risico door op de bekende en populaire oplossing van Surfshark VPN te vertrouwen. Je bent op de juiste plaats voor je komende aankoop, want in de BestSoftware online winkel kun je de runtime licentie tegen aantrekkelijke voorwaarden krijgen. Je bespaart geld met een eenvoudige aankoop van thuis uit. Bovendien zullen we je overtuigen met een top klantenservice, want de uitgebreide ondersteuning van onze klanten is erg belangrijk voor ons. Als je bijvoorbeeld vragen hebt over het activeren van de nieuwe software, helpen we je. Schrijf ons gewoon een korte e-mail met je verzoek, bel ons of chat met een competente medewerker via de live chat. Wij ondersteunen je tot je veilig en effectief met Surfshark VPN in je dagelijkse leven kunt surfen

Systeemvereisten - Surfshark VPN
Compatibele platforms voor PC

Windows, MacOS, iOS, Android, Chrome, Firefox en Linux

Compatibele platforms voor SmartTV's

Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Roku, Android TV, Chromecast, LG TV en Nividia Shield

Compatibele palt formulieren voor smartphones & tablets

Android: Vereist Android OS 5.0 of later
iOS: Versie 10.3.3 (met 64-bit architectuur) of later

Browser extensies

Google Chrome en Firefox

Compatibele consoles

PlayStation 4
Xbox One, Series X en Series S

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Surfshark VPN | | Surfshark VPN |"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Surfshark VPN | | Surfshark VPN |"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Surfshark VPN | | Surfshark VPN |"
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
NIEUW
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Laatst bekeken