• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
 • Onbeperkt
 • 1 maand - 2 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 581 keer verkocht
  vanaf € 34,90 * € 36,80 *
  Productdetails

  Producten van Surfshark

  Surfshark

  Meer veiligheid in het dagelijks leven dankzij Surfshark

  Bedreigingen in het dagelijks leven zijn alomtegenwoordig, vooral bij het gebruik van moderne technologie en internet. Of het nu gaat om het verlies van gevoelige informatie of beperkte toegang tot een heleboel inhoud op het internet, de gevaren zijn groot. De ontwikkelaar Surfshark levert VPN software.nl. Dit maakt veilig gebruik van de computer mogelijk en overtuigt met vele uitgebreide voordelen. Maar wat zit er eigenlijk achter de ontwikkelaar Sufshark en wat zijn de overtuigende eigenschappen van de software.nl oplossingen? Je vindt de relevante informatie hieronder.

  Feiten en cijfers over het Surfshark bedrijf

  Het bedrijf of de ontwikkelaar Surfshark is al enkele jaren een constante op de markt als het gaat om krachtige VPN software.nl voor Windows 10 of Windows 11. Het is echter een vrij nieuw aanbod op de markt, in 2018 lanceerde Surfshark VPN zijn eigen product. Maar door de vele voordelen en uitgebreide mogelijkheden die met de VPN dienst ontstaan, kon het aanbod zich snel en direct verspreiden. Intussen is de firma een wereldwijd erkend merk dat in vele omgevingen wordt gebruikt en met veel voordelen kan overtuigen. Overigens is het bedrijf in Nederland gevestigd.

  De ontwikkelaar Surfshark zelf verklaart dat hij zijn eigen software.nl programmeert en aanbiedt, in de eerste plaats voor een gratis internet. Daarom introduceerde de firma ook snel nieuwe functies en mogelijkheden voor maximale veiligheid in het dagelijks leven. De laatste tijd geldt dat ook voor 2020, bijvoorbeeld met de vrijgave van twee-factor authenticatie. WireGuard is sinds 2020 ook als nieuwe dienst opgenomen en zorgt voor nog meer veiligheid wanneer je op Surfshark VPN vertrouwt. Het bedrijf vertrouwt ook op talrijke certificeringen en uitgebreide protocollen om maximale veiligheid en volledig vertrouwen van de gebruiker te garanderen.

  Een kort overzicht van Surfshark's producten

  Zoals reeds gezegd is het aanbod van Surfshark een VPN dienst. Een VPN is een virtueel privé netwerk, dat een veilige gegevensoverdracht mogelijk maakt bij gebruik van het internet en alle bijbehorende omgevingen. Terwijl bij normaal gebruik veel informatie wordt doorgegeven en door veel partijen gezien kan worden, is dat bij Surfshark VPN heel anders. Deze dienst voorkomt dat de informatie uitgelezen kan worden, verhult je locatie en je IP adres. Voor een veilige en stabiele verbinding profiteer je als gebruiker van een grote verscheidenheid aan servers op verschillende plaatsen. Met Surfshark VPN spreekt de dienstverlener van duizenden servers die een zeer hoge surfsnelheid mogelijk maken. Om de VPN dienst te gebruiken, moet je een bijbehorende licentie kopen; gratis gebruik is niet mogelijk. Dit onderscheidt het aanbod van veel andere aanbieders. Anderzijds gebruiken degenen die kiezen voor een langdurige relatie, bijvoorbeeld met een looptijd van twee jaar, de VPN dienst veel voordeliger dan in veel gevallen gedacht wordt. Een flexibeler gebruik is ook mogelijk; je profiteert o.a. van een minimale looptijd van één maand. Je kunt dus altijd de licentie kiezen precies zoals je die nodig hebt. Je kunt ook de juiste licenties voor de dienst en veilig surfen in het dagelijks leven krijgen, bijvoorbeeld bij ons in de Best-software.nl.de online winkel. Niets staat dus het directe gebruik van de software.nl in de weg.

  Deze voordelen gelden voor particuliere gebruikers

  De software.nl van de Surfshark ontwikkelaars overtuigt de gebruikers met talrijke en veelomvattende voordelen. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op het reeds genoemde grote aantal servers, dat een constante en hoge surfsnelheid mogelijk maakt. Een ander groot voordeel is het onbeperkte gebruik van de dienst. Vergeleken met veel andere aanbieders is er geen limiet aan de gebruikte eindtoestellen. Bovendien is de ondersteuning zeer uitgebreid. Je kunt de VPN dienst niet alleen op Windows 10 of Windows 11 gebruiken, maar ook op veel andere apparaten. Of het nu op een smartphone of tablet is, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zelfs op een smart TV heb je, met de juiste ondersteuning, de mogelijkheid om van de talrijke voordelen van de dienst gebruik te maken. Bovendien werkt de ontwikkelaar de beschikbare apps en programma's voortdurend bij en zorgt voor hoge prestaties, terwijl ze tegelijk gemakkelijk te gebruiken zijn. Het is nog gemakkelijker om maximale veiligheid in het dagelijks leven te bereiken door de VPN dienst niet alleen direct op toestellen met Windows 10, Windows 11 of Android te installeren, maar ook op je router. Dit garandeert versleutelde en veilige toegang voor elke toegang. Overigens is het gebruik van de software.nl na aankoop niet alleen voor jezelf mogelijk, je kunt de talrijke voordelen ook direct doorgeven aan alle andere gezinsleden. Dit verlaagt de kosten natuurlijk nog meer en maakt het aanbod nog aantrekkelijker.

  Als je ooit problemen hebt gehad met toegang tot streaming inhoud, bijvoorbeeld met de bekende dienst Netflix, is de Surfshark VPN ook een heel goede keuze. De zogenaamde geo-blocking kan bijzonder gemakkelijk en efficiënt omzeild worden met behulp van de huidige software.nl. Natuurlijk werkt dit niet alleen met Netflix, maar ook met veel andere diensten en aanbieders als dat nodig is. De mogelijkheden om het internet te gebruiken zijn dus veel uitgebreider met de juiste VPN dienst van de Surfshark ontwikkelaars. Behalve de bescherming van persoonlijke gegevens en directe toegang tot verdere inhoud op het internet, profiteer je als gebruiker ook van aanzienlijk meer veiligheid met behulp van de VPN dienst. Aanvallen, vervelende reclame of zelfs malware maken geen kans meer en de bedreigingen vormen geen gevaar meer. De mogelijkheden met behulp van de talrijke individuele diensten gaan ook veel verder. Je kunt bijvoorbeeld privé-zoekopdrachten uitvoeren met Surfshark-Search om betere resultaten te krijgen. Surfshark-Alert is ook gratis beschikbaar voor jou als gebruiker en helpt je je eigen identiteit op het Internet te beschermen en controle te houden over je persoonlijke gegevens. Je kunt ook een driemaandelijks veiligheidsrapport ontvangen, dat de ontwikkelaar je op verzoek gemakkelijk toestuurt en dat je direct kunt lezen. Meer veiligheid met een tegelijk eenvoudige toepassing en een zeer hoge surfsnelheid, de aanbiedingen van de Surfshark ontwikkelaar laten vrijwel geen wensen onvervuld en overtuigen je als gebruiker met vele uitgebreide voordelen. Koop je goedkope en geschikte licenties nu direct bij ons, we kijken uit naar je aankoop.

  Koop de betrouwbare VPN oplossing bij Best software.nl

  In Best Software 's online winkel profiteer je van een ruime en aantrekkelijke keuze aan software. Plaats je bestelling van thuis uit in slechts enkele stappen, bekijk de verschillende aanbiedingen op je gemak en profiteer van een hele reeks voordelen. Omdat je met de eenvoudige aanschaf van software geld bespaart, zorgen we in onze winkel voor gunstige prijzen. De directe beschikbaarheid van de talrijke producten voor Windows 10 en Windows 11 is ook een duidelijk voordeel. Na je aankoop maak je meteen de bijbehorende download en kun je Surfshark VPN gebruiken. Kies bovendien de gewenste variant en versie die aan je behoeften voldoet. Gebruik van de Surfshark VPN is alleen mogelijk met een juist aangeschafte licentie, die je snel en gemakkelijk bij ons vindt

  Laatst bekeken