• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 | Windows/Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 | Windows/Mac"

Koop Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 voor een geweldige prijs en maak foto- en videocreaties

Met de functierijke Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 suite kun je foto's en video's met gemak maken, bewerken, beheren en delen. Als je Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 online koopt, krijg je twee krachtige software-oplossingen voor een onklopbare voordeelprijs. Het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements 2021 biedt talrijke nieuwe mogelijkheden die de kwaliteit en de impact van beelden aanzienlijk verbeteren. Het videobewerkingsprogramma Premiere Elements 2021 maakt indruk met intelligente bewerkingsfuncties die in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten mogelijk maken. Met Adobe Sensei, Adobe 's kunstmatige intelligentie technologie, kun je moeiteloos correcties aanbrengen en creatieve effecten en animaties maken. Het duidelijke startscherm geeft al een idee van de talloze mogelijkheden en toont inspirerende hulp-artikelen, handleidingen en inhoud. De software maakt automatisch diavoorstellingen en collages van de bestaande foto's en stelt ze beschikbaar voor verdere bewerking als het programma start.

Voor uitgebreide bewerking: koop Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 online

Met het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements 2021 kun je met één klik foto's in bewegende beelden veranderen. Onder andere geanimeerde GIF bestanden met camerabewegingen voor sociale media berichten zijn in een handomdraai mogelijk. Met Adobe Sensei kan de kanteling van het gezicht zo geoptimaliseerd worden dat alle personen op een foto in dezelfde richting kijken. Automatische kleuring geeft oude zwart-wit opnamen een moderne en nieuwe look. Met kunstmatige intelligentie kun je het hoofdonderwerp van een foto isoleren met slechts één klik. Dan kunnen het onderwerp en de achtergrond selectief bewerkt worden. Als je de twee programma's als pakket voor een lage prijs via onze winkel koopt, kun je gezichtskenmerken aanpassen met het fotobewerkingsprogramma. Met de hulpmiddelen kun je gesloten ogen openen en gezichtsuitdrukkingen veranderen. Uitgebreide kleuraanpassingen kunnen met de software gemaakt worden. Je kunt moeiteloos tanden lichter maken, de kleur van de lucht aanpassen en de stemming van een foto veranderen.

Koop Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 goedkoop en gebruik tal van filters

In foto's kun je de huid gladstrijken, filters en effecten toepassen en vervagingen verwijderen in een paar stappen. Vergeleken met de voorganger kun je nu tweekleurige kleurverlopen invoegen en zo foto's een sfeervol duotoon effect geven. Op basis van Adobe Sensei kun je luchten vervangen, voorwerpen verwijderen en waas wegwerken. Als je het programmapakket goedkoop via onze shop koopt, kun je het videobewerkingsprogramma Premiere Elements 2021 gebruiken om een effect toe te passen op een motief of op een bepaald gebied, dat dan op de hele video wordt toegepast. De verbeterde GPU-versnelde prestaties stellen je in staat effecten in real time te bekijken en een film frame-voor-frame te bewerken.

Voor filmische effecten: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 online kopen

Met het "Noise Reduction" effect kun je ongunstige lichtomstandigheden in video's compenseren. Met de software kun je filmische speciale effecten toepassen om de impact van een film nog te vergroten. De geluidssporen kunnen met talrijke functies bewerkt worden en maken een ongecompliceerde integratie van een passende muzikale achtergrond mogelijk. De praktische snelle modus maakt tijdbesparende videobewerking mogelijk en geeft foto's, clips en titels. Luma Fade video overgangen en bounce-back effecten bieden creatieve mogelijkheden voor indrukwekkende videobewerking. Een serie foto's of video's kan met een paar klikken in een time-lapse video veranderd worden. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een verandering in het landschap indrukwekkend in scène te zetten.

 

Systeemeisen - Photoshop & Premiere Elements 2021
Processor
Windows: 6e generatie Intel processor of hoger of vergelijkbare AMD processor met SSE4 ondersteuning
 
Mac: 6e generatie Intel processor of hoger
Besturingssystemen
Microsoft Windows 10 versie 1903 of hoger (versie 1909 aanbevolen); alleen 64-bits versies; Windows 7 en Windows 8.1 worden niet ondersteund
Importeren van HEIF en HEVC bestanden alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo)

Mac: macOS 10.15 of macOS 11
RAM
Windows: Minstens 8 GB RAM aanbevolen
Mac: Minstens 8 GB RAM aanbevolen
Harde schijf ruimte
Windows + Mac: 7,3 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de software-installatie plus 3 GB voor het downloaden van alle optionele inhoud; extra ruimte vereist tijdens de installatie
 
Graphics
Windows + Mac: 1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100% schaling
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant).
Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 | Windows/Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 | Windows/Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 | Windows/Mac"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Laatst bekeken