• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten"

 

Koop Skylum Luminar AI - gebruik de moderne technieken voor effectieve beeldbewerking

Met de Lumina AI software belooft de fabrikant Skylum niets meer en niets minder dan de eerste oplossing voor beeldbewerking die uitsluitend gebaseerd is op het gebruik van kunstmatige intelligentie. Vertrouw op optimale mogelijkheden om het beste uit je eigen beelden te halen en profiteer tegelijk van de doeltreffende, eenvoudige bediening, die je bij regelmatig gebruik veel tijd kan besparen. Bestel nu een licentie, je kunt hem direct van ons krijgen in de BestSoftware online winkel. Bestel je sleutel vanuit het comfort van je eigen huis en vertrouw ook op de regelmatige updates die de bekende fabrikant je vrij ter beschikking stelt.

 

Gebruik de eerste software op basis van kunstmatige intelligentie in het dagelijks leven

Zoals reeds gezegd is de Skylum Luminar AI software een zogenaamde fotobewerker, d.w.z. een programma voor het effectief bewerken van foto's van je vakantie, schietpartij of uitstapje met de familie. Haal het meeste uit je foto's, pas ze gemakkelijk aan je individuele behoeften aan en profiteer van de vele hulpmiddelen.

 

De grote bijzonderheid van Skylum Luminar AI vind je echter op een andere plaats. Want dit is de kunstmatige intelligentie die een groot deel van de taken en optimalisaties overneemt als het gaat om het bewerken van je beelden. Dit betekent: het programma wordt zo ontwikkeld dat de technologie automatisch het potentieel voor verbetering herkent, bijvoorbeeld. Je hoeft niet langer zelf te gaan zoeken of minutieus subtiliteiten bij te werken. Skylum Luminar AI is dus een state-of-the-art beeldbewerkingsprogramma en laat nu al zien hoe het werken met programma's er in de komende jaren uit zal zien.

 

Skylum Luminar AI brengt de nodige hulpmiddelen en functies voor het dagelijkse werk met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld een ruime keuze aan verschillende sjablonen gebruiken, waarmee je persoonlijke foto's en herinneringen dan gemakkelijk geoptimaliseerd kunnen worden. Met veel verschillende variaties wordt de individuele smaak geenszins verwaarloosd. Belangrijk: Wil je meerdere beelden met verschillende kwaliteiten of van verschillende camera's bewerken, dan zorgt de kunstmatige intelligentie van Skylum Luminar AI voor steeds goede resultaten als je hetzelfde sjabloon kiest. De adaptieve sjablonen zorgen er dan voor dat alle foto's eruit zien alsof ze tijdens één enkele fotosessie genomen zijn.

 

Maar de moderne technologie laat zich ook duidelijk voelen in minder goede bronbeelden. Want krachtige en hoge-resolutie camera's worden niet altijd gebruikt om de belangrijke momenten vast te leggen. Met de Skylum Luminar AI software heb je direct toegang tot de Oneindige Pixel functie, die je helpt bij je werk en vooral in deze beginsituatie nuttig is. Zelfs met een lage kwaliteit en een hanteerbare resolutie krijg je schitterende en overtuigende resultaten. En met PhotoXpanse, een andere krachtige functie van Skylum Luminar AI, kun je je foto's gemakkelijk een individueel tintje geven. Voeg daartoe in een paar eenvoudige stappen indrukwekkende 3D effecten aan je foto's toe en pas ze naar wens aan. Nieuwe emoties of boeiende verhalen zijn dus geen probleem meer.

 

Natuurlijk mogen de eenvoudige ontwerpen en hulpmiddelen niet ontbreken in de Skylum Luminar AI software. Pas bijvoorbeeld de belichting aan, verander het licht en de sfeer en verwijder ongewenste voorwerpen uit de bestanden. Dit kan in slechts een paar stappen en tot op de individuele pixel nauwkeurig, zodat de Skylum Luminar AI software werkelijk het beste in je eigen foto's naar boven haalt.

 

Overigens introduceert de fabrikant veel praktische functies en hulpmiddelen met de Skylum Luminar AI software. Daartoe behoren bijvoorbeeld veel meer dan 7000 nieuwe voorwerpen die het programma nu automatisch kan herkennen. Dankzij de verbeterde technologie van Skylum Luminar AI kun je nu ook effectief werken met de verbeterde 3D diepte, die helpt bij de reconstructie van voorwerpen. Als je portret- en huidcorrecties binnen de beelden wilt aanbrengen, lukt dat nu ook met een geheel nieuw ontwikkeld hulpmiddel. Ook de gereedschappen voor wissen en klonen zijn onlangs ingrijpend herzien en kunnen nu zonder problemen in elke fase van de revisie gebruikt worden, onder andere. Nieuwe en verbeterde gereedschappen voor kleurcorrectie ronden de aantrekkelijke en relevante veranderingen in de Skylum Luminar AI software succesvol af.

 

Vooral voor beginners - Skylum Luminar AI overtuigt met zijn enorm gemakkelijke bediening en indrukwekkende resultaten

Ook al is de software Skylum Luminar AI gebaseerd op de nieuwste technologie en kan ze overtuigen met veel mogelijkheden, toch profiteer je als gebruiker van een bijzonder eenvoudige en efficiënte bediening. Het programma is vooral geschikt voor beginners en iedere gebruiker zal er snel zijn weg in vinden. Tegelijk is de reeks functies van Skylum Luminar AI niet langer alleen geschikt voor beginners. De fabrikant zelf wijst er uitdrukkelijk op dat de oplossing ook een zeer goede keuze is voor ervaren gebruikers met navenant hoge eisen.

 

Tussen haakjes: In tegenstelling tot andere programma's krijg je bij aankoop van Skylum Luminar AI een licentie voor permanent gebruik. Bijgevolg is een regelmatige terugkoop van de sleutel voor verder gebruik niet nodig. Als je eenmaal een licentie voor het programma van BestSoftware hebt gekocht, staan alle mogelijkheden en functies je voor onbeperkte tijd ter beschikking.

 

Bespaar veel tijd in je dagelijks leven dankzij intelligente oplossingen en met de juiste hardware

De software Skylum Luminar AI brengt vele intelligente technieken en functies in je dagelijks leven. Enerzijds moeten die voor beduidend betere resultaten zorgen, maar anderzijds kun je er ook een immense hoeveelheid tijd mee besparen. Als je het programma regelmatig gebruikt, als hobby of in het beroepssegment, kun je rekenen op aanzienlijk effectiever en sneller werk. Het zijn immers juist de eenvoudige en eigenlijk saaie taken die veel tijd kosten bij het bewerken en optimaliseren van beelden in het dagelijks leven. Maar met Skylum Luminar AI worden deze taken overgenomen door een actuele en krachtige software. Je kunt dus rustig achterover leunen en wachten tot de basis klaar is.

 

In vergelijking met zijn voorganger zijn de prestaties van het programma ook aanzienlijk verbeterd. De fabrikant raadt echter beslist een snelle SSD aan voor het gebruik van Skylum Luminar AI, zodat je vlot en zonder lange wachttijden kunt werken. Met behulp van moderne technologie en de bijbehorende hardware is bijvoorbeeld een 30 procent snellere verfraaiing van de hemel te bereiken, zodat de toename van de prestaties echt aanzienlijk is.

 

Met een aankoop van Skylum Luminar AI bij BestSoftware bespaar je geld

Koop je licentie voor de software Skylum Luminar AI nu veilig en zonder risico bij ons in de BestSoftware online winkel en bespaar geld, ook dankzij de gunstige prijzen. Je kunt de nieuwste versie van het programma gemakkelijk en snel gebruiken met onze officiële sleutel. Direct na je aankoop krijg je de mogelijkheid om te downloaden en na maximaal 30 minuten verschijnt de sleutel voor de activering in je email inbox. Als je nog vragen hebt of problemen ondervindt, dan steunen we je met onze hotline, met een live chat of met een bijzonder snel antwoord per e-mail. Je kunt op BestSoftware vertrouwen, dit geldt ook voor veel andere software producten uit de creatieve sector. We bieden je bijvoorbeeld Skylum Luminar in de klassieke versie aan tegen een bijzonder gunstige prijs of we stellen je voor Adobe Photoshop Elements 2021 de meest populaire oplossing voor beginners en privé gebruikers.

Systeemeisen - Skylum Luminar AI | Windows / Mac 
Processor

Intel® Core™ i7 7e generatie of hoger

AMD Ryzen™ 7 2e generatie of hoger

Graphics

Windows + Mac: minstens compatibel met Open GL 3.3 of later

Besturingssystemen
Windows 10 | Windows 11 (alle systemen met alleen 64 - bit), BELANGRIJKWindows 7 | Windows 8.1 worden niet langer ondersteund.

Mac: macOS 10.13.6 of hoger. BELANGRIJK: macOS 10.12 wordt niet ondersteund.
Geheugen
Windows: Minstens 8 GB RAM
Mac: Minstens 16 GB RAM
Harde schijf ruimte
Windows + Mac: Harde schijf 10 GB vrije ruimte, SSD voor de beste prestaties
Weergave
Windows + Mac: Minimale resolutie 1.280 × 768
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant).
Verdere links naar "Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten"
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken