• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Home Design 7 | Windows

Ashampoo Home Design 7 | Windows

€ 22,90 * € 49,90 * (54,11% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
  • BS-11555
  • Merhsprachig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Home Design 7 | Windows"

Plan je woonruimte met Ashampoo - koop nu Ashampoo Home Design 7!

Heb je altijd al potentiële veranderingen in je huis van tevoren willen plannen op je thuiscomputer, dan moet je nu goed opletten. Met Ashampoo Home Design 7 is er een krachtige software voor exacte en gedetailleerde huisplanning, die lang niet alleen een goede keuze is voor professionals. Talrijke hulpmiddelen, eenvoudige bediening en up-to-date technologie voor goede prestaties moeten in het dagelijks gebruik vrijwel niets te wensen overlaten. Besluit om je licentie voor Ashampoo Home Design 7 nu bij ons te bestellen en beveilig het populaire programma met slechts een paar klikken en grepen direct van huis uit. Er zijn veel redenen om gemakkelijk bij ons te bestellen, zoals een uitstekende service en een snelle levering.

Ashampoo Home Design 7 is geschikt voor zowel professionals als particulieren

Zoals reeds vermeld verschilt de Ashampoo Home Design 7 software op één essentieel punt van andere planningsprogramma's op de markt. Je profiteert namelijk van een bijzonder eenvoudige bediening en daarom is de oplossing niet alleen een uitstekende keuze voor professionals. Natuurlijk zijn ook interieurontwerpers of architecten goed geholpen met een licentie voor Ashampoo Home Design 7, maar de software heeft ook de juiste mogelijkheden voor thuisgebruik.

Dit wordt niet alleen gewaarborgd door een duidelijke gebruikersinterface waarin je ondanks de vele mogelijkheden altijd het overzicht kunt bewaren. Ook de praktische assistenten laten vrijwel niets te wensen over en maken het programma tot een goede keuze voor particuliere klanten. Al tijdens het eerste gebruik en de planning krijg je uitgebreide hulp en belangrijke tips die je goed van pas komen op weg naar het voltooide project. Als je tijdens de invoer een fout maakt, is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt de praktische assistenten van Ashampoo Home Design 7 gewoon laten zoeken naar onlogische passages of fouten; gevonden problemen worden je direct en snel getoond.

Toch is de Ashampoo Home Design 7 software ook geschikt voor professionele klanten en gebruikers met zeer hoge eisen. Of het nu gaat om gedetailleerde planning of vrij eenvoudige projecten, dankzij de talrijke gereedschappen heb je altijd de vrije keuze en de beste opties bij de hand wanneer je Ashampoo Home Design 7 gebruikt. Natuurlijk kun je ook vertrouwen op een goede optimalisatie, die dus zorgt voor zeer goede prestaties op je thuiscomputer. Dus zelfs op een oudere computer of notebook kun je al je ideeën virtueel laten plannen en weergeven. Bovendien ondersteunt de nieuwste versie van Ashampoo Home Design 7 ook de huidige besturingssystemen van Microsoft, dus Windows 10 en Windows 11.

Overtuig jezelf als particuliere gebruiker van de vele voordelen die de Ashampoo Home Design 7 software je kan bieden. Wij leveren licenties tegen bijzonder lage prijzen, zodat je met slechts een kleine financiële investering de wereld van de praktische planning kunt betreden.

Met talloze hulpmiddelen staat niets creatief werk in het dagelijks leven in de weg

De Ashampoo Home Design 7 software is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar biedt ook een groot aantal mogelijkheden voor het plannen van je eigen woning en interieur. Dit wordt mogelijk gemaakt door talrijke hulpmiddelen en 3D-modellen die met een paar eenvoudige stappen in de betreffende kamers kunnen worden ingevoegd. De fabrikant zelf spreekt van enkele miljoenen objecten in de Ashampoo Home Design 7 software, die gesorteerd zijn in categorieën en beschikbaar zijn voor selectie. Dit zijn niet alleen fantasieproducten, maar ook veel meubels en voorwerpen van bekende fabrikanten. Of het nu gaat om een eettafel, een bank voor de woonkamer of een bed, de Ashampoo Home Design 7 software laat zeker niets te wensen over. Daarnaast kun je natuurlijk de respectievelijke kamers in je eigen vier muren tot in detail laten ontwerpen. Voer daarvoor de juiste maten in en denk aan speciale inrichtingen, zoals deuren of ramen. De Ashampoo Home Design 7 software neemt de illustratie op het beeldscherm al over, je hoeft geen uitgebreide aanpassingen meer te doen.

Als je de basisplanning met Ashampoo Home Design 7 op de computer met succes hebt afgerond, is het tijd om de kamers te inspecteren. Hiervoor bevat het programma een 3D tour die je comfortabel kunt maken. Zo weet je meteen hoe de plannen eruit zullen zien en hoe de resultaten er werkelijk uit zullen zien. Natuurlijk is Ashampoo Home Design 7 state-of-the-art. Daarom kun je ook een fotovoltaïsch systeem op je eigendom plannen met de huidige versie, die je al voor weinig geld bij ons kunt kopen. Alle gangbare typen systemen worden hiervoor volledig ondersteund. Bovendien verzorgt het programma Ashampoo Home Design 7 desgewenst talloze berekeningen en belangrijke calculaties voor je. Zo kun je veel tijd besparen en bijzonder effectief werken met de populaire software in het dagelijks leven.

Krijg Ashampoo Home Design 7 van ons tegen gunstige voorwaarden

Als je geld wilt besparen op je aankoop en toch een officiële licentie voor de Ashampoo Home Design 7 software wilt hebben, dan ben je in de BestSoftware online shop aan het juiste adres. Ga vandaag nog naar onze producten en bestel je gewenste licenties snel en gemakkelijk vanuit het comfort van je huis. Wij willen onze klanten niet alleen overtuigen van goede voorwaarden, maar ook van een snelle en ongecompliceerde levering. We bezorgen je bestelling per e-mail. Binnen 30 minuten na ontvangst van je bestelling ontvang je de e-mail met de productsleutel. Neem de tijd om rond te kijken en laat je inspireren door ons brede assortiment. Als je vragen hebt over een product of je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice niet alleen per telefoon en e-mail bereiken, maar desgewenst ook per live chat. We zien uit naar je aankoop.

 

Systeemvereisten Ashampoo Home Design 7
Besturingssystemen   Windows® 11, Windows® 10
 Processor Elk apparaat dat de bovenstaande besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM-processoren worden niet ondersteund.
Opslagruimte ten minste 2 GB geheugen aanbevolen
Geheugen ten minste 4GB RAM
Andere VS 2015 herverdelers
Verdere links naar "Ashampoo Home Design 7 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Home Design 7 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Home Design 7 | Windows"
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken