• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Trend Micro Internet Beveiliging 2021 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 9,90 * € 14,90 * (33,56% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10101
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Trend Micro Internet Beveiliging 2021 | Windows"

Koop Trend Micro Internet Security 2021 - bij BestSoftware ben je op de juiste plaats

Surf met een goed gevoel en veilig, terwijl de software Trend Micro Internet Security 2021 de nodige bescherming op de achtergrond biedt. Natuurlijk is het programma gebaseerd op de nieuwste technieken en verzekert je zo van een zeer goede detectie van de verschillende bedreigingen. Bovendien besteedt de fabrikant aandacht aan een aantrekkelijk totaalpakket en integreert daarom vele andere functies die veel verder gaan dan een eenvoudige virusscan. Koop nu een licentie voor Trend Micro Internet Security 2021 bij BestSoftware en installeer het programma meteen op je PC voor maximale beveiliging. Natuurlijk is het programma ook compatibel met de nieuwste Windows versies dankzij regelmatige updates, gebruik dit bijvoorbeeld onder Windows 10 of Windows 11.

Veilig winkelen, werken en surfen met Trend Micro Internet Security 2021

Of je nu naar informatie surft, winkelt in de bekende online winkels of werkt met de klassieke kantoorprogramma's van Microsoft, de bedreigingen bij het gebruik van moderne technologie zijn vandaag alomtegenwoordig en complexer dan ooit tevoren. Dankzij moderne algoritmen en talrijke mogelijkheden heeft de software Trend Micro Internet Security 2021 de optimale voorwaarden in zijn bagage om een goede bescherming tegen alle bedreigingen te garanderen.

Hiervoor vertrouwt het programma Trend Micro Internet Security 2021 niet alleen op een actuele en krachtige virusscanner die op de achtergrond werkt, maar ook op vele andere technieken. Zo combineert de fabrikant Trend Micro de klassieke opties en databases met de krachtige cloud en intelligente functies voor bijzonder goede detectie van bedreigingen. Hiermee herkent het programma Trend Micro Internet Security 2021 zelfs de nieuwste bedreigingen en hoeft het niet steeds tegen hoge kosten bijgehouden te worden.

Virussen, Trojaanse paarden en malware zijn op veel verschillende plaatsen te vinden en behoren tot de bijzonder ernstige gevaren in het dagelijks leven. Tegelijkertijd komen in veel gevallen de bijbehorende bedreigingen gewoon op de computer terecht als basisbescherming ontbreekt. Zelfs het bezoeken van een geïnfecteerde website kan in dit geval al genoeg zijn. Maar de laatste jaren zijn ook de complexe bedreigingen sterk toegenomen. Dit geldt bijvoorbeeld voor chantage Trojaanse paarden die de bestanden op de computer versleutelen en ze pas weer vrijgeven na betaling van een vergoeding. Zogenaamde exploits of brute kracht aanvallen zijn ook sterk toegenomen. De Trend Micro Internet Security 2021 software herkent deze gevaren en problemen dankzij geschikte algoritmen en bewaking van alle verdachte activiteiten, bijvoorbeeld in het netwerkverkeer dat zich voordoet, blokkeert ze onmiddellijk en zorgt zo voor een zeer hoog beveiligingsniveau bij het gebruik van moderne technologie.

Er zijn heel wat gevaren te vinden bij het surfen op het Internet. Dus iedereen die vaak onderweg is op het wereldwijde web staat uitgebreid bloot aan de risico's. Criminelen proberen bijvoorbeeld bij online bankieren persoonlijke en belangrijke gegevens te pakken te krijgen. Voor dit doel worden bijvoorbeeld neppagina's gebruikt. Jij als gebruiker merkt hier helemaal niets van en voert gewoon je eigen gegevens in. De BankGuard van de Trend Micro Internet Security 2021 software beschermt je tegen zo'n gevaar door nep-pagina's onmiddellijk te herkennen. De browser laat alleen de veilige en officiële inhoud zien.

Bijzonder praktisch met de Trend Micro Internet Security 2021 software is de bescherming tegen andere gevaren op Internet. Valse of geïnfecteerde Internet pagina's, bijvoorbeeld, vormen een zeer groot risico. De beveiligingssoftware van Micro Trend kan dan ook niet zonder een functie die voorkomt dat je zulke sites oproept en ervoor zorgt dat je niet meer aan deze gevaren wordt blootgesteld. Hetzelfde geldt voor je e-mails. In de mailboxen van de meeste adressen vind je talloze spam en reclame mails. Deze zijn niet alleen erg vervelend en storend, maar kunnen zelfs een groot gevaar voor je persoonlijke gegevens worden met bijbehorende bijlagen of gevaarlijke links. Dienovereenkomstig houdt Trend Micro Internet Security 2021 ook je e-mails en postvak IN in de gaten om de risico's tot een minimum te beperken en alarm te slaan bij gevaar.

Gebruik alle functies van Trend Micro Internet Security 2021 in je professionele en privéleven

Hoewel Trend Micro Internet Security 2021 een krachtige beveiligingssoftware is, is het in de eerste plaats een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket. De mogelijkheden en functies gaan dan ook veel verder dan eenvoudige bescherming.

Dit is duidelijk, bijvoorbeeld in een huishouden met kinderen. Want ook al is de moderne technologie in de vorm van computers en notebooks al op jonge leeftijd in gebruik, toch zijn er vooral op het internet veel gevaren en ongeschikte inhoud voor de gebruikers te vinden. Trend Micro Internet Security 2021 overtuigt daarom met een praktisch ouderlijk toezicht. Zo kun je bijvoorbeeld de gebruikstijd op de verschillende toestellen gemakkelijk beperken. Stel de gebruikstijden in met een paar eenvoudige stappen. Natuurlijk kan dit individueel en heel gemakkelijk gedaan worden. Je kunt ook allerlei instellingen en aanpassingen doen aan de overeenkomstige inhoud op de Internet site. Bepaal de mogelijke Internet pagina's en de inhoud waartoe je kind toegang heeft.

Op veel computers en apparaten zijn kwetsbaarheden en leemtes te vinden, die een groot gevaar kunnen worden als je er geen aandacht aan besteedt. Dienovereenkomstig brengt de Trend Micro Internet Security 2021 software ook praktische functies en hulpmiddelen voor deze problemen. Na een eenvoudige en snelle installatie zoekt de oplossing naar overeenkomstige kwetsbaarheden en problemen op je systeem. Of het nu gaat om verouderde en ontbrekende stuurprogramma's of installaties zonder bijgewerkte handtekening, de veel voorkomende fouten en kwetsbaarheden op de computer worden onmiddellijk gevonden. Je krijgt echter niet alleen een overzicht van de problemen, maar ook direct de juiste tips om de kwetsbaarheden te verhelpen. Op deze manier kun je je computer effectief en in slechts een paar stappen beveiligen.

Als je een van de gebruikers bent die vaak onderweg is in de talrijke sociale netwerken, moet je ook vertrouwen op de praktische mogelijkheden van Trend Micro Internet Security 2021. Effectieve bescherming van je eigen privacy is een integraal onderdeel en kan perfect geïntegreerd worden in het dagelijkse gebruik van je computer. Hiertoe werkt Trend Micro Internet Security 2021 niet alleen met de populairste netwerken, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en andere, maar is het ook heel gemakkelijk in het gebruik. Om de veiligheid van je persoonlijke informatie en gegevens te garanderen, optimaliseert de software de instellingen voor gegevensbescherming. Dit gebeurt geheel automatisch en je hoeft niets te weten van de vele instellingen en opties. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat derden contact met je opnemen, wat niet per se wenselijk is en zelfs een gevaar kan worden met overeenkomstige berichten.

Koop nu voor een lage prijs en begin meteen veilig te werken met Trend Micro Internet Security 2021

Alle deskundigen raden aan om in het dagelijks leven uitsluitend met een bijgewerkt antivirusprogramma te werken. Onze aantrekkelijke aanbiedingen rond de populaire oplossing van Trend Micro Internet Security 2021 beveiligen je effectief en bieden je de nodige bescherming bij het surfen, werken of spelen met je thuiscomputer. Natuurlijk heb je bij BestSoftware ook direct toegang tot de nog beter uitgeruste versie van de populaire beveiligingssoftware in de vorm van Trend Micro Maximum Security 2021. Koop deze licentie ook direct bij ons, bijvoorbeeld om te profiteren van een extra wachtwoordmanager. De lage prijzen gelden voor alle aanbiedingen in onze online winkel en besparen je geld met een eenvoudige aankoop. Neem nu de tijd om rond te kijken en profiteer van snelle levering van de sleutel direct per e-mail. We garanderen levering binnen maximaal 30 minuten en steunen je met een bekwame, beste klantenservice in geval van vragen, wensen en problemen. 

Systeemeisen - Trend Micro Internet Security 2021
Besturingssystemen

Windows 11, Windows 10, Windows 7, Windows Vista

Processor

1 GHz aanbevolen

Geheugen

32-bit: 1 GB aanbevolen

64-bit: 2 GB aanbevolen

Harde schijf ruimte

1.3 GB (1.5 GB aanbevolen)

Webbrowser

Microsoft® Internet Explorer® 9.0, 10.0, 11.0
Mozilla Firefox®, laatste versie
Google Chrome™, laatste versie

Weergave

Hoge-kleuren beeldscherm met een resolutie van 800×480 pixels of hoger (desktop); 1024×768 of hoger (Windows Store); 1366×768 of hoger (Snap apps)

Verdere links naar "Trend Micro Internet Beveiliging 2021 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Trend Micro Internet Beveiliging 2021 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Trend Micro Internet Beveiliging 2021 | Windows"
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
Laatst bekeken