• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat
Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat
 • 1-5 toestellen
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 294 keer verkocht
  vanaf € 11,90 * € 19,90 *
  Productdetails
  Trend Micro Internet Security 2023 | Windows
  Trend Micro Internet Security 2023 | Windows
 • 1-5 toestellen
 • 1-2 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 48 keer verkocht
  vanaf € 9,90 * € 14,90 *
  Productdetails

  Producten van Trend Micro

  Trend Micro

  Koop goedkope Trend Micro software.nl - je bent op de juiste plaats

  Meer veiligheid bij het gebruik van je eigen computer wordt beloofd door de software.nl van Trend Micro. Deze fabrikant is een bekend merk dat al vele jaren geschikte software.nl voor privé gebruikers levert. De aanbiedingen strekken zich echter niet alleen uit tot de particuliere sector, maar zijn ook een zeer goede keuze voor zakelijke gebruikers. Je profiteert onder andere van een breed scala aan diensten, bijvoorbeeld op het gebied van server-, netwerk- en eindpuntbeveiliging. We hebben een aantrekkelijk aanbod van diensten samengesteld rond de Trend Micro software.nl voor je en verwelkomen je daarom om gemakkelijk vanuit huis te winkelen. Neem dus gerust een kijkje bij de aanbiedingen en maak ook gebruik van de andere mogelijkheden.

  Profiteer van krachtige software.nl uit ervaren handen

  De ervaring van de fabrikant speelt een centrale rol bij de ontwikkeling van de huidige software.nl, zoals de huidige marktleiders telkens weer bewijzen. Met vele tientallen jaren op dit gebied behoort de fabrikant Trend Micro al tot de ervaren vertegenwoordigers op de markt en overtuigt met een goed, gediversifieerd aanbod. Het bedrijf werd in 1988 in Californië opgericht door Steve Chang, een inwoner van Taiwan. Na de oprichting verstreken enkele maanden voordat de eerste software.nlproducten op de markt verschenen. In 1990 brachten de ontwikkelaars het eerste virusbeschermingsprogramma op de markt. Al in 1992 nam een Japans software.nlbedrijf Trend Micro door een Japans software.nlbedrijf, en tegelijk werd het hoofdkantoor van Californië naar Tokio verplaatst. In de loop der jaren heeft de fabrikant de populariteit en bekendheid van zijn eigen producten aanzienlijk kunnen vergroten door slim samen te werken met andere bedrijven. Dit was bijvoorbeeld het geval met een samenwerking met Intel in 1992. In 2004 werkte de fabrikant samen met de e-mail dienst Hotmail. In dat jaar vond er een verandering plaats van dienstverlener voor het controleren van binnenkomende berichten; deze taak werd nu overgenomen door Trend Micro software.nl in plaats van McAfee oplossingen.

  In de loop van het jaar kocht Trend Micro ook steeds weer afzonderlijke bedrijven op om de groei aanzienlijk op te voeren. Onder de overgenomen fabrikanten is bijvoorbeeld Intermute, en hetzelfde geldt voor de IP filterspecialist Kelkea. De overname gebeurde natuurlijk niet uit eigenbelang, maar werd direct gevolgd door de integratie van de overeenkomstige technologieën in de eigen software.nl-oplossingen van de onderneming. Andere overnames zijn de Canadese beveiligingsleverancier Third Brigade, de Taiwanese fabrikant Broadweb en de HP dochteronderneming Tipping Point. In de loop der jaren is Trend Micro 's productassortiment echter steeds meer opgeschoven van klassieke antivirusbescherming naar cloud-gebaseerde beveiligingstechnologie. Met meer dan 5000 medewerkers wereldwijd en een jaaromzet van 115.205 miljard yen is Trend Micro nog steeds een van de grootste en bekendste leveranciers van krachtige en actuele beveiligingssoftware.nl.


  Een overzicht van Trend Micro's software.nl-aanbod

  De software.nl van de fabrikant Trend Micro komt uit het veld van de beveiligingstechnologie. Speciaal voor privégebruikers zijn er geschikte versies beschikbaar die goede bescherming kunnen bieden tegen veel voorkomende bedreigingen bij gebruik van de eigen computer. Een goede aanbeveling en een centraal product in de reeks is het programma Trend Micro maximale beveiliging 2021de software.nl biedt efficiënte bescherming voor een periode van maximaal een jaar. Met behulp van efficiënte en goed doordachte algoritmen profiteer je van zeer goede detectie van de verschillende bedreigingen bij het gebruik van de computer. Of het nu gaat om besmette websites bij het surfen via de browser, klassieke malware of bedreigingen die door misdadigers via e-mail verstuurd worden, met de Trend Micro Maximum Security 2021 software.nl heb je een zeer goede bescherming. De ontwikkelaar richt zich ook op de veranderende behoeften van de gebruikers in het aanbod. Met Trend Micro Maximum Security 2021 kun je bijvoorbeeld veilig op het Internet winkelen en online bankieren zonder bang te hoeven zijn dat gevoelige gegevens worden gestolen. Een van de grote pluspunten van de Trend Micro Maximum Security 2021 software.nl is dat het veel verschillende platforms ondersteunt. Omdat de aandacht bij het dagelijkse werk al lang niet meer alleen uitgaat naar de klassieke desktop PC of notebook, verschuift de toepassing steeds meer naar mobiele apparatuur. Als je bijvoorbeeld een smartphone of een tablet gebruikt, kun je nog steeds vertrouwen op de aangeboden software.nl. Overeenkomstige oplossingen zijn vrij verkrijgbaar voor gebruik op de verschillende eindtoestellen. In dit geval profiteer je van uitgebreide bescherming, niet alleen bij het surfen op het Internet. De mobiele oplossingen waarschuwen je bijvoorbeeld voor schadelijke, gevaarlijke apps die altijd in de stores van mobiele toestellen te vinden zijn. Als je naar de software.nl grijpt Trend Micro maximale beveiliging 2021 zijn er andere programma-onderdelen die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een geïntegreerde wachtwoordmanager, die je helpt je toegangsgegevens op een veilig niveau te houden en ze tegelijk niet te vergeten. Je kunt alleen nog meer opties krijgen door naar de Premium Security Suite te grijpen. Naast alle genoemde functies zijn ook een VPN dienst en een ID beveiligingsfunctie vrij beschikbaar.

  Als je daarentegen een goedkope en eenvoudige optie zoekt, moet je gebruik maken van de aanbieding van Trend Micro Internet Beveiliging 2021 aanbieding. Dit is de goedkope en eenvoudige instapoplossing die je basisbescherming biedt op je eigen computer. De software.nl Trend Micro Internet Security 2021 richt zich vooral op de talrijke bedreigingen van het Internet, die met de dag toenemen. Het programma scant bijvoorbeeld binnenkomende e-mails om je inbox efficiënt tegen alle aanvallen te beschermen. Tegelijk waarschuwt het programma je direct als je een vervuilde of gevaarlijke website oproept. Tegelijk Trend Micro Internet Beveiliging 2021 basisbescherming, dit geldt bijvoorbeeld voor de wijdverbreide ransomware. In geval van een overeenkomstig gevaar waarschuwt de software.nl je onmiddellijk en beveelt de juiste maatregelen aan. Om ervoor te zorgen dat ook je kinderen veilig en efficiënt met de software.nl over het Internet kunnen surfen, is het mogelijk een praktische limiet in te stellen voor inhoud of gebruikstijd. Je stelt zelf de bijbehorende regels voor deze specificaties in. Bovendien belooft de fabrikant een optimalisatie van de prestaties op je eigen computer.

  Tegelijk zorgt Trend Micro ervoor dat de interface bijzonder gemakkelijk te gebruiken is, bijvoorbeeld met intuïtieve menu's en talrijke instelmogelijkheden. Tegelijk profiteer je met Trend Micro 's antivirussoftware.nl van zeer goede prestaties, zodat de bescherming het hele systeem niet vertraagt. Samen met regelmatige updates en deskundige ondersteuning bij vragen of problemen zijn de software.nlproducten van Trend Micro zeer aan te bevelen voor privégebruik.

  Natuurlijk ben je voor je aankoop op de juiste plaats

  In de Bestsoftware.nl online winkel overtuigen we je als klant met aantrekkelijke aanbiedingen en rond de software.nl van Trend Micro. Met een ruime keuze en gunstige prijzen is je aankoop bij ons meteen de moeite waard. Koop bijvoorbeeld Trend Micro Maximum Security voor maximale beveiliging bij het gebruik van je eigen computer. We hebben de juiste versies voor verschillende omgevingen, eisen en systemen. Als je wilt, kun je ook profiteren van meerdere licenties in één voordelig pakket. Dit betekent dat je met één aankoop verschillende toestellen kunt uitrusten met de bijbehorende software.nl. De verkochte licenties zijn gewone sleutels die je voor onbeperkte tijd kunt gebruiken. Deze prijzen zijn heel redelijk en je bespaart geld met een eenvoudige aankoop bij Bestsoftware.nl. Natuurlijk profiteer je ook van een zeer snelle levering van je rijbewijs. De levering van de sleutels voor Trend Micro maximale beveiliging 2021 vindt plaats direct na de aankoop in de winkel, niets staat een onmiddellijke download in de weg. We kijken uit naar je aankoop in de online winkel.

  Laatst bekeken