• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

PhotoZoom Classic 7 | Windows

€ 29,90 * € 69,90 * (57,22% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 7 keer verkocht
  • BS-10864
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "PhotoZoom Classic 7 | Windows"

Creatief werken met beelden dankzij PhotoZoom Classic 7

Wie regelmatig met persoonlijke foto's werkt en veel belang hecht aan creatieve ontwikkeling, zal met de"PhotoZoom Classic 7" software een heel goede keuze maken. Het programma, verspreid door Franzis Verlag en ontwikkeld door Ashampoo, overtuigt met veel gereedschappen en is tegelijk heel gemakkelijk in het gebruik. Je kunt de licentie voor het uitgebreide en permanent onbeperkte gebruik van de huidige versie hier bij BestSoftware krijgen, dus koop nu gerust goedkoop bij ons.

PhotoZoom Classic 7 wordt direct geleverd met veel hulpmiddelen

De PhotoZoom Classic 7 software is goed geschikt voor creatief werk met beelden en wordt geleverd met de juiste hulpmiddelen. In het algemeen is het een programma voor het uitsnijden en vergroten van delen van afbeeldingen. Overeenkomstige toepassingsgebieden vind je, bijvoorbeeld, bij het maken van posters of vergrotingen die je als decoratie aan de muur wilt bevestigen. Hoewel je met de ingebouwde gereedschappen van Windows ook afzonderlijke delen van een foto kunt uitsnijden, bereik je al snel de grenzen als je ze dan vergroot. Hoe groter het einddeel, hoe slechter de kwaliteit in de regel. Door de zeer lage resolutie gaan veel details verloren of worden afzonderlijke pixels zichtbaar.

Met de praktische PhotoZoom Classic 7 software zul je deze problemen zeker niet meer hebben bij het werken met je foto's. Dit is vooral te danken aan de moderne technologie, dankzij welke bijvoorbeeld individuele details automatisch gereconstrueerd kunnen worden. Je kunt dus snel en in een paar stappen vergrotingen zonder artefacten maken. Kristalheldere posters en gedetailleerde belichtingen zijn niet langer een probleem. Om met de PhotoZoom Classic 7 software te werken, kun je beelden van verschillende bronnen gebruiken, bijvoorbeeld van je smartphone of ook klassiek van het Internet. Hoewel de resoluties hier ook steeds hoger worden en standaarden tot 4k en meer geen probleem zijn, is dit nog lang niet voldoende voor een belangrijke vergroting. Met het PhotoZoom Classic 7 programma kun je rekenen op een maximale resolutie van een ongelofelijke 300.000 x 300.000 pixels, waarmee ongelooflijke vergrotingen tot 800 procent mogelijk zijn met maar een paar eenvoudige stappen.

Maar om je foto's en knipsels zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, heeft de software nog veel meer hulpmiddelen om de inhoud en presentatie te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de scherpte, het contrast of, natuurlijk, de beeldgrootte in een paar stappen aanpassen. Met de juiste kennis en de hulpmiddelen van PhotoZoom Classic 7 zijn latere correcties natuurlijk geen enkel probleem.

Overtuig jezelf van de moderne technologie en ervaar de automatische reconstructie van de talrijke details door te vertrouwen op het"PhotoZoom Classic 7" programma. Zelfs heel grote posters die als decoratie dienen zijn geen enkel probleem met behulp van de bijbehorende functies. Met een latere afdruk in schitterende kwaliteit krijg je een onvergetelijke poster en een echte blikvanger voor je eigen vier muren. De fabrikant stelt ook dat zelfs grote hoeveelheden beelden geen probleem zijn voor de verwerking en optimalisatie van deze software. Met de hoge prestaties bespaar je kostbare tijd in je dagelijks leven.

Natuurlijk overtuigt de software door zijn eenvoudige bediening

De fabrikant Ashampoo staat al enkele jaren bekend om software die een zeer goede keuze is, vooral voor privé gebruikers. Het PhotoZoom Classic 7 programma is geen uitzondering. Dus zelfs als onervaren gebruiker kun je vertrouwen op de uitgebreide mogelijkheden van het programma en profiteren van een zeer eenvoudige en zeer intuïtieve bediening.

De talrijke hulpmiddelen en de uitgebreide mogelijkheden laten bij het gebruik van het programma bijna niets te wensen over. Tegelijk besteedt hij, volgens de eigen verklaringen van de ontwikkelaar, ook aandacht aan een bijzonder intuïtieve toepassing. Je hoeft dus niet lang te zoeken of een uitgebreid gewenningsproces te beginnen als je in het dagelijks leven met PhotoZoom Classic 7 wilt werken. Kijk snel rond, laat je ook overtuigen door het hulpgedeelte en haal hier de juiste informatie. Ook de automatische functies en algoritmen dragen in hoge mate bij tot de zeer eenvoudige en efficiënte bediening. Het programma PhotoZoom Classic 7 neemt veel van de taken volledig automatisch over en ontlast je zo van veel werk bij regelmatig gebruik. Zelfs beginners kunnen bijna niets fout doen.

Profiteer van ons aantrekkelijk aanbod bij BestSoftware

In onze online winkel hechten we veel belang aan een aantrekkelijke en gediversifieerde selectie. Daarom vind je bij ons niet alleen PhotoZoom Classic 7 voor creatieve ontwikkeling en het werken met foto's, maar ook veel andere aanvullingen. Wil je bijvoorbeeld afzonderlijke delen van je beeldbestanden uitknippen, dan kun je beter kiezen voor het programma CutOut 8 voor Windows. Wil je meer natuurlijkheid en indrukwekkende effecten, dan kun je ook het programma Nature Projects gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld speciale reflecties en belichting toevoegen aan je eigen bestanden en profiteren van de ruime keuze aan hulpmiddelen en de zeer gemakkelijke bediening. Natuurlijk kun je alle licenties voor een lage prijs bij BestSoftware krijgen.

Koop nu - we kijken uit naar je gemakkelijke bestelling

We kijken uit naar je bestelling en helpen je graag als je vragen hebt over de aanbiedingen van PhotoZoom Classic 7 en andere producten. Bekijk de aantrekkelijke aanbiedingen voor een lage prijs en overtuig jezelf van zeer gunstige licenties die je geld besparen. Natuurlijk ontvang je de gekochte licentie binnen een bijzonder korte tijd, na ongeveer 30 minuten ontvang je je sleutel per e-mail. Activeer dan de software en profiteer van de uitgebreide mogelijkheden die de programma's je bieden voor creatieve ontwikkeling. Je kunt ook altijd op BestSoftware vertrouwen voor de beste service, die je bij elke aankoop gratis krijgt. Bel of mail ons als je algemene vragen hebt. Maar als je problemen hebt met activeren of gebruik, helpen we je ook graag via onderhoud op afstand of via onze live chat. Vertrouw op BestSoftware, je bent op de juiste plaats.

Systeemvereisten - PhotoZoom Classic 7
Processor Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows7 | Windows 8.1 | Windows 10
Andere Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

Verdere links naar "PhotoZoom Classic 7 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "PhotoZoom Classic 7 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "PhotoZoom Classic 7 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
NIEUW
NIEUW
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 49,90 * € 59,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken