• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Start 10 | Windows

€ 25,90 * € 39,78 * (34,89% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-10929
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Start 10 | Windows"

Krijg je Startmenu terug en koop er Start 10 goedkoop voor

Met de verandering van Windows 7 naar Windows 8 microsoft nam een grote stap: het vorige startmenu werd verwijderd en vervangen door een tegel-interface, die o.a. de bediening op touch-apparaten moest vergemakkelijken. Intussen hebben de volgende Windows versies weer een startmenu, maar ook dat is sterk veranderd. Veel gebruikers wensen daarom dat de klassieke versie uit Windows 7 terugkeert. Met het kleine programma Begin 10 kun je dit efficiënt doen. Bestel nu een licentie voor de software in onze winkel. Na maximaal 30 minuten ontvang je de sleutel voor permanente activering en onbeperkt gebruik van het programma.

Meer gebruiksgemak en het vertrouwde uiterlijk krijg je met Start 10

Door het vertrouwde en klassieke startmenu uit Windows 7 terug te brengen op je computer, profiteer je als gebruiker van aanzienlijk meer gebruiksgemak en een vertrouwd uiterlijk. Dit bespaart je een lange en uitgebreide aanpassingsperiode, maar tegelijk kun je nog steeds profiteren van de mogelijkheden en voordelen van het nieuwe besturingssysteem Windows 10 profiteer van.

Natuurlijk krijg je niet alleen het gewenste uiterlijk van het vertrouwde Start menu terug, maar je zult ook de vertrouwde functies weer heel gemakkelijk kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk en snel direct in het Startmenu filteren op de betreffende zoektermen. Ook de basistoegang tot diverse systeemfuncties staat je weer vrij ter beschikking dankzij Start 10. Of het nu Verkenner, Spellen of Instellingen zijn, je vindt alle vertrouwde gebieden weer met één klik. Het populaire overzicht "Alle Programma's" staat natuurlijk ook tot je beschikking en kan heel gemakkelijk gebruikt worden, zodat je altijd de installaties en de programma's op je computer kunt bijhouden. Natuurlijk is er ook direct toegang tot Stardock Fences via een menu ingang. Qua functionaliteit laat Start 10 vrijwel niets te wensen over.

Pas het uiterlijk aan je individuele smaak aan - Start 10 maakt het mogelijk

Behalve de functionaliteit speelt ook het uiterlijk een centrale rol, want het ontwerp is een van de grote redenen waarom veel mensen op het oude Startmenu willen terugvallen. Het Start 10 programma biedt de optimale voorwaarden om een individueel uiterlijk en een aantrekkelijke uitstraling te krijgen. Als gebruiker hoef je zelfs niet op de klassieke varianten te vertrouwen en tevreden te zijn met de status quo; individuele smaak wordt bij het gebruik van de Start 10 software geenszins verwaarloosd. Je kunt dus zoals gewoonlijk de vlakke, strakke vormgeving met de moderne look gebruiken, maar dat hoeft niet.

Want het Start 10 programma brengt de optimale voorwaarden voor individuele vormgeving en maatwerk met zich mee. Overigens, met een praktische textuurondersteuning ziet het toegevoegde Startmenu er op elke computer bijzonder goed uit en de Startbalk uitbreiden naar andere monitoren is ook mogelijk met de populaire software. Als je het uiterlijk na de eerste instelling wilt aanpassen, profiteer je van vele mogelijkheden en uitgebreide opties. Je kunt bijvoorbeeld met één klik je lievelingskleur kiezen en die gemakkelijk naar het startmenu overbrengen. Maar als je iets meer in het oog springend en individueel wilt, is Start 10 ook een goede keuze. Want met de afzonderlijke texturen kun je bijvoorbeeld ook speciale afbeeldingen of aanpassingen maken. Wat belangrijk is, is de ruime keuze die de Start 10 software direct met zich meebrengt. Gebruik veel verschillende afbeeldingen uit veel verschillende gebieden om precies het juiste ontwerp voor de individuele smaak te vinden.

Tenslotte is een van de grote sterke punten van de Start 10 software de bijzonder eenvoudige bediening. De Start 10 software is dus duidelijk gericht op beginners en onervaren gebruikers en kan met een paar klikken bediend worden. Natuurlijk begeleidt de oplossing je bij het instellen en geeft je waardevolle tips en trucs om de werking nog beter te begrijpen. Dit betekent dat niets de directe toegang en het onmiddellijke gebruik van alle functies in de weg staat. Verzeker je dus nu van een laaggeprijsde licentie voor Start 10 bij BestSoftware en profiteer van de voordelen van de software en onze online winkel.

Je licentie voor Start 10 is voor een lage prijs verkrijgbaar in onze online winkel

Als je het vertrouwde uiterlijk en het grote comfort van het oude Start menu ook onder de nieuwste Windows versies wilt behouden, moet je nu een laaggeprijsde licentie voor Start 10 bij ons kopen. We zorgen altijd voor gemakkelijk bestellen en lage prijzen, want natuurlijk moet je aankoop in onze online winkel altijd de moeite waard zijn. Bij BestSoftware hechten we ook veel belang aan een overtuigende klantenservice, zodat we je snel kunnen helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt. Onze ervaren en vriendelijke experts staan voor je klaar in de live chat, beantwoorden snel je e-mails of helpen je op de hotline. Onze tip: Neem bij de aankoop van je licentie voor Start 10 de tijd om in ons assortiment rond te kijken, want hier wachten nog veel meer aantrekkelijke producten op je. Zo kun je bijvoorbeeld licenties kopen voor Windows 10 of voor Windows 11 tegen bijzonder gunstige prijzen. We bieden ook Office pakketten aan, waaronder Microsoft Office 2021 Home and Student voor een voordelige start. We kijken uit naar je aankoop.

 

 

Systeemeisen - Start 10
Besturingssystemen    Windows® 10
Computer

Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Werkgeheugen Min. 2GB werkgeheugen
Andere

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Meer gedetailleerde informatie is te verkrijgen bij de fabrikant
Verdere links naar "Start 10 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Start 10 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Start 10 | Windows"
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Microsoft Access 2019 Windows Microsoft Access 2019 Windows
€ 29,90 * € 106,98 *
Laatst bekeken