• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows

€ 14,90 * € 39,90 * (62,66% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-10894
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows"

 Meer dan alleen een ZIP programma - Koop Ashampoo ZIP Pro 3 nu bij BestSoftware

Met de Ashampoo ZIP Pro 3 software kies je voor een krachtig en uitgebreid uitgerust totaalpakket. De fabrikant biedt je in totaal acht programma's tegen aantrekkelijke condities en ondersteunt je bij effectief dagelijks werk. Behalve van het eenvoudig inpakken en uitpakken van diverse bestanden en archieven, profiteer je ook van andere hulpmiddelen. Bestel je licentie voor Ashampoo ZIP Pro 3 nu in de BestSoftware online shop en profiteer van de beste service indien nodig. Onze ervaren deskundigen helpen je bij de productkeuze of bij de activering, onder andere in onze live chat of ook op de praktische hotline.

Vertrouw op acht programma's in één aantrekkelijk aanbod via Ashampoo ZIP Pro 3

Als je naar de Pro versie van Ashampoo ZIP Pro 3 grijpt, gebruik je een krachtig softwarepakket met in totaal acht functies. De nadruk ligt nog steeds op het werken met ZIP bestanden, maar de basisopties gaan veel verder. Als het gaat om het comprimeren of uitpakken van archieven, profiteer je van een ruime keuze aan mogelijkheden voor verschillende bestanden. Tenslotte worden 60 archiefformaten met gemak ondersteund. Verpak je bestanden in een effectief archief en stuur het meteen naar vrienden of kennissen, of open de al bestaande versies met een paar klikken. Natuurlijk staan je nog veel meer mogelijkheden en functies ter beschikking als je je vertrouwen stelt in de Ashampoo ZIP Pro 3 software. Gebruik bijvoorbeeld de praktische preview van alle inhoud in het archief, zodat je van tevoren weet welke bestanden je kunt verwachten. Zelfs speciale soorten archieven zijn geen probleem voor de software, dit geldt bijvoorbeeld voor versies met een bijzonder sterke 256 bits versleuteling. Dankzij Ashampoo ZIP Pro 3 kun je gemakkelijk zelfuitpakkende archieven maken met maar een paar klikken.

Je kunt de Ashampoo ZIP Pro 3 software met al zijn mogelijkheden en functies niet alleen via zijn eigen interface gebruiken, maar ook integratie in andere gangbare programma's is geen enkel probleem. Gebruik hiervoor de Ashampoo ZIP Pro Office functie. Hiermee krijg je praktische invoegtoepassingen die je dan direct kunt gebruiken in Outlook, Word en Excel van Microsoft. De praktische uitbreidingen zorgen voor directe compressie of encryptie vanuit het betreffende programma. Je kunt ook praktische automatische functies gebruiken in slechts een paar stappen, wat natuurlijk veel tijd en moeite bespaart in het dagelijkse leven.

Als je je ooit geërgerd hebt aan de klassieke Windows Verkenner, ben je zeker niet de enige. Veel gebruikers missen bijvoorbeeld speciale functies, of willen een veel beter overzicht, dan doe je er goed aan Ashampoo File Explorer te gebruiken. Het is een integraal onderdeel van de Ashampoo ZIP Pro 3 software en overtuigt met zijn praktische functies. Je kunt bijvoorbeeld bestanden verplaatsen, branden of versturen in slechts een paar stappen.

De Ashampoo Cloud Browser is ook beschikbaar als je de Ashampoo ZIP Pro 3 software gekocht hebt. Omdat werken met de cloud een centrale rol speelt in het dagelijks leven, geldt dit evenzeer voor de particuliere als de professionele sector. Met de overeenkomstige mogelijkheden van de browser stelt de fabrikant je in staat gemakkelijk bestanden uit te wisselen voor de steeds bijgewerkte gegevens. Er zijn geen andere extra programma's nodig, wat het overzicht in het dagelijks leven veel beter maakt en ook ruimte bespaart op de harde schijf. Natuurlijk ondersteunt deze praktische functie alle gangbare cloud providers, waaronder OneDrive, Dropbox en Google Drive. Je kunt belangrijke bestanden in een paar eenvoudige stappen verplaatsen of ze delen met vrienden, kennissen of collega's.

Als je in je dagelijks leven met ISO bestanden werkt, is de Ashampoo ZIP Pro 3 software ook een heel goede keuze. Dit komt omdat de Ashampoo Virtual Drive functie als een vast onderdeel is opgenomen. Met de software kun je het bestand openen zonder het eerst te hoeven uitpakken. Extra software of een alternatief programma is in dit geval niet nodig, je kunt dit eenvoudig doen met Ashampoo ZIP Pro 3.

 

In het dagelijks gebruik overtuigt de Ashampoo ZIP Pro 3 software met een zeer hoge werksnelheid

Met de huidige versie van de populaire software Ashampoo ZIP Pro 3 kun je ook grotere taken met absoluut gemak uitvoeren. Want de fabrikant geeft alles voor zeer goede prestaties en enorme kracht bij elk gebruik. Bijvoorbeeld, als je een huidige processor met veel kernen gebruikt, gebruikt de software de afzonderlijke kernen onmiddellijk. Dit zorgt voor veel snellere reacties en het hele systeem wordt benut. Bovendien is de jarenlange ervaring van de fabrikant duidelijk merkbaar als je op de Ashampoo ZIP Pro 3 software vertrouwt. Want als je bestanden wilt comprimeren, wordt eerst gezocht naar de beste compressiecode. Als deze code gebruikt wordt, kan tot 70 procent betere compressie bereikt worden. Met deze software kun je veel sneller en effectiever werken, zodat je in het dagelijks leven veel tijd kunt besparen.

Gebruik de Ashampoo ZIP Pro 3 software met gemak op verschillende platforms

De Ashampoo ZIP Pro 3 software is uitstekend geschikt voor gebruik op verschillende computers. Dankzij de zeer goede activering zijn zelfs oudere systemen hier geen probleem. Maar zelfs onder nieuwe Windows versies kun je het programma met absoluut gemak installeren en gebruiken, en met een goede snelheid. Je kunt bijvoorbeeld Ashampoo ZIP Pro 3 installeren onder een huidige Windows versie of zelfs onder Windows 11 Windows 10 of zelfs onder Windows 11. De draagbare versie is ook bijzonder praktisch. Als je besluit deze variant te gebruiken, heb je zelfs de tijdrovende installatie niet nodig. In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om direct en bijzonder effectief aan het werk te gaan. Vooral als je in het dagelijks leven verschillende computers gebruikt, is de mobiele versie erg praktisch en bespaart je veel opslagruimte. Zet Ashampoo ZIP Pro 3 eenvoudig op een externe harde schijf of op een USB stick en je hebt de talrijke functies en krachtige gereedschappen altijd bij de hand.

Bespaar veel geld en koop gemakkelijk - Ashampoo ZIP Pro 3 bij BestSoftware

Bespaar veel geld en winkel tegelijk gemakkelijk door een licentie voor de Ashampoo ZIP Pro 3 software bij ons te bestellen. Wij zorgen voor gunstige voorwaarden, dus voel je vrij om op je gemak de koopmogelijkheden te vergelijken. De huidige versie is altijd bij ons verkrijgbaar en we sturen de sleutel die je nodig hebt om het programma te activeren na maximaal 30 minuten per e-mail naar je toe. Je bent ook welkom om de andere aanbiedingen van de fabrikant Ashampoo in onze online winkel te bekijken, want hier wacht je een ruime en aantrekkelijke selectie. Of Ashampoo Movie Studio Pro 3 voor de optimalisatie van je video's, Ashampoo Cinemagraph voor levendige en indrukwekkende foto's of liever voor effectieve digitale Ashampoo Office 8 voor effectief digitaal kantoorwerk, in onze BestSoftware online winkel blijft vrijwel geen wens onvervuld.

 

Systeemeisen - Ashampoo ZIP Pro 3
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.
 Meer gedetailleerde informatie is te verkrijgen bij de fabrikant

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
NIEUW
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 44,90 * € 69,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken