• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

iolo System Mechanic 2020 Professional | Downloaden

€ 24,90 * € 35,80 * (30,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 24 keer verkocht
  • BS-10430
  • Meertalig
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "iolo System Mechanic 2020 Professional | Downloaden"

Bereik meer prestaties en koop nu iolo System Mechanic 2020 Professional

Heb je bij regelmatig gebruik ook gemerkt dat de prestaties van je computer snel minder worden? Naarmate het aantal bestanden, geïnstalleerde programma's en langdurig gebruik toeneemt, worden de toestellen trager en trager. Om weer vlot en snel te kunnen werken, staat het programma iolo System Mechanic 2020 Professional tot je beschikking. Het heeft veel opwindende functies en is vooral gericht op onervaren gebruikers die gewoon hun prestaties willen verbeteren. Open het nu, koop bij ons een licentie voor de iolo System Mechanic 2020 Professional software en profiteer weer van maximale prestaties op je thuiscomputer.

Meer prestaties, meer stabiliteit en meer veiligheid dankzij iolo System Mechanic 2020 Professional

De iolo System Mechanic 2020 Professional software geeft je in gelijke mate meer prestaties, meer stabiliteit en meer beveiliging op je computer. Je profiteert van aantrekkelijke voordelen en een uitgebreid totaalpakket. Het programma is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers en is een van de absolute marktleiders. De oplossing heeft al op meer dan 85 miljoen systemen kunnen helpen en is al sinds 1998 gratis beschikbaar.

Om de prestaties van de computer weer aanzienlijk te verhogen, begint het programma iolo System Mechanic 2020 Professional op veel verschillende punten. Het doorzoekt bijvoorbeeld de geïnstalleerde gegevensdragers op bestanden die niet meer nodig of overbodig zijn. Want in het algemeen, uit technisch oogpunt, geldt: hoe voller een harde schijf is, hoe trager hij reageert. De programma's starten daardoor veel trager en overdrachten van grote bestanden duren veel langer. Daarom raden we het gebruik van de iolo System Mechanic 2020 Professional software aan. Dit zoekt naar de gegevens en bestanden op de computer die niet langer nodig zijn, geeft ze weer in een praktisch overzicht en laat je ze snel en gemakkelijk wissen. Op deze manier kun je met een paar klikken gemakkelijk opslagruimte vrijmaken en de prestaties verhogen.

Tegelijkertijd weten de ontwikkelaars van de iolo System Mechanic 2020 Professional software natuurlijk dat in de meeste gevallen onjuiste instellingen of alledaagse processen op de computer verantwoordelijk zijn voor het vertragen van de computer. Dienovereenkomstig neemt het programma het register van het Windows besturingssysteem onder de loep, bijvoorbeeld. Hier vind je vaak verouderde of onjuiste vermeldingen die niet meer nodig zijn en de prestaties van de computer belemmeren. In zo'n geval moeten de vermeldingen gewist of hersteld worden. De software doet dit voor je. Bovendien moet je regelmatig een blik werpen op de autostart map. In deze map vind je een link naar alle programma's op de computer die ook geopend worden als de computer aangezet en opgestart wordt. Hoe meer programma's je hier vindt, hoe trager je computer zal reageren. Als je jezelf niet vertrouwt om de map "op te ruimen" is de software iolo System Mechanic 2020 Professional een heel goede keus. Het ruimt grondig op en vindt alle vermeldingen die niet meer nodig zijn en stelt je in staat ze direct te deactiveren. Je zult zeker snel een duidelijk verschil merken, want na de grondige schoonmaakbeurt start de computer veel sneller op en reageert hij sneller op alle invoer.

Tenslotte zorgt de iolo System Mechanic 2020 Professional software ook voor de instellingen of ontbrekende updates voor Windows of stuurprogramma's op het apparaat dat je gebruikt. Het programma herkent onmiddellijk leemtes of foutieve installaties en stelt geschikte oplossingen voor om de prestaties van de computer te verbeteren.

Vanzelfsprekend is iolo System Mechanic 2020 Professional geschikt voor onervaren gebruikers

Veel functies die nodig zijn om prestatieproblemen op de computer met Windows besturingssysteem te verhelpen, horen eigenlijk bij de basisuitrusting. De bediening van deze functies vereist echter uitgebreide vakkennis. Bovendien kunnen er snel fouten optreden die het gebruik van de computer onmogelijk maken. Daarom is het raadzaam, vooral voor onervaren gebruikers die niet vertrouwd zijn met de betreffende procedures, om krachtige en praktische software te gebruiken. In zo'n geval is het iolo System Mechanic 2020 Professional programma een heel goede keuze. Je kunt onder andere rekenen op een heel eenvoudige en bijzonder doeltreffende werking, waarvoor geen voorkennis nodig is. De fabrikant hecht veel waarde aan intuïtief gebruik. Met slechts één klik gaat de praktische oplossing op zoek en spoort de afzonderlijke problemen op de computer op. Complicaties verhelpen om de prestaties te verhogen is natuurlijk geen probleem voor het programma iolo System Mechanic 2020 Professional. Je kunt dit in slechts één stap doen, dus ook hier is geen ervaring of vaardigheid nodig.

Tussen haakjes: Natuurlijk werkt het programma iolo System Mechanic 2020 Professional onder alle huidige Windows versies. Of Windows 7, Windows 8 of zelfs de nieuwe versies van Windows 10 en Windows 11, niets staat in de weg om het in het dagelijks leven te gebruiken.

De professionele versie biedt nog meer mogelijkheden

Het programma iolo System Mechanic 2020 Professional is echter niet alleen een eenvoudige en effectieve manier om de prestaties van het systeem te verhogen, maar ook een aantrekkelijk totaalpakket. Als gebruiker kun je dan ook rekenen op vele andere praktische functies die de toepassing en het gebruik van de PC in het dagelijks leven veel gemakkelijker maken.

Zo profiteer je van bijzonder effectieve bescherming tegen allerlei bedreigingen in het dagelijkse leven. Gebruik hiervoor de functies System Shield en AntiSpyware. Met System Shield, bijvoorbeeld, kun je je verdedigen tegen alle gangbare bedreigingen, waaronder virussen, Trojaanse paarden en rootkits. AntiSpyware, bijvoorbeeld, verwijdert spyware en andere PC parasieten van de computer.

Bestanden gaan altijd verloren in het heetst van de strijd. Dit gebeurt bijvoorbeeld door per ongeluk wissen. Met de "Zoek en Herstel" functie van de iolo System Mechanic 2020 Professional software kun je ze gemakkelijk herstellen als dat nodig is. Dit werkt niet alleen op de geïnstalleerde harde schijf van de notebook of computer, maar ook op externe opslagmedia of zelfs op USB sticks. Je kunt ook herstellen na het legen van de prullenbak. Het programma is ook overtuigend als het gaat om het veilig verwijderen van bestanden die niet meer nodig zijn. De functie "DriveScrubber" is hiervoor beschikbaar en wist de bestanden volgens militaire veiligheidsnormen, zodat ze niet meer hersteld kunnen worden.

Gebruik de nieuwe Windows 11 of het nog steeds zeer populaire Windows 10 besturingssysteemmoet je je zorgen maken over je persoonlijke bestanden. De iolo System Mechanic 2020 Professional software bevat een nieuwe functie, Privacy Shield, waarmee je je persoonlijke gegevens met een paar eenvoudige stappen kunt beschermen. Het onderdeel van de aantrekkelijke complete oplossing zoekt onafhankelijk naar beveiligingshiaten die persoonlijke informatie aantasten en voorkomt bijvoorbeeld het doorgeven van surfgewoonten, feiten over de gebruikte programma's en nog veel meer informatie. Tenslotte is de SafetyNet functie ook beschikbaar als je iolo System Mechanic 2020 Professional in het dagelijks leven gebruikt. Onbedoelde veranderingen aan de computer of het systeem kunnen zo heel gemakkelijk teruggezet worden. Bovendien krijg je directe toegang tot meer dan 100 verborgen Windows instellingen waarmee je de PC individueel kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Beveilig nu je laaggeprijsde licentie voor iolo System Mechanic 2020 Professional in onze winkel

Verhoog nu de prestaties van je thuiscomputer aanzienlijk met de krachtige software iolo System Mechanic 2020 Professional en kies voor een eenvoudige aanschaf van de licentie bij ons in de BestSoftware online winkel. Wij inspireren onze klanten regelmatig met onze bijzonder lage prijzen en zeer eenvoudige verwerking. Kies gewoon het gewenste product uit ons assortiment, bestel met een paar muisklikken en profiteer dan van bijzonder snelle levering per e-mail. Na maximaal 30 minuten staat de sleutel tot je beschikking en kun je het product heel gemakkelijk activeren. Je hebt dan onmiddellijk toegang tot alle functies. Om nog effectiever met je computer te werken, bieden we je nog veel meer aantrekkelijke producten aan. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op laaggeprijsde licenties voor Windows 11 Pro of Windows 11 Home of op geschikte Kantoorpakketten. Bevel o.a Microsoft Office 2021 Thuis en Student voor een gunstige start en optimale omstandigheden voor digitaal kantoorwerk.

Systeemeisen - iolo System Mechanic 2020 Professional
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM RAM: Min 512 MB (2 GB aanbevolen)
Harde schijf ruimte

Minstens 50MB vrije ruimte

Schermresolutie 1280x768 (Aanbevolen: 1920x1080 )
Internet Internetverbinding vereist voor activering.
 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant
Verdere links naar "iolo System Mechanic 2020 Professional | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "iolo System Mechanic 2020 Professional | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "iolo System Mechanic 2020 Professional | Downloaden"
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
€ 17,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Laatst bekeken