• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Home Design 6 | Windows

€ 24,90 * € 49,90 * (50,1% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 41 keer verkocht
  • BS-10886
  • Merhsprachig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Home Design 6 | Windows"

Koop Ashampoo Home Design 6 - krijg een effectief overzicht

Heb je altijd al willen weten hoe het resultaat er achteraf uit zal zien vóór een geplande verbouwing, nieuwbouw of renovatie? Dankzij krachtige en praktische software kun je met weinig moeite de bijbehorende maatregelen plannen en profiteren van individuele planning en zeer eenvoudige bediening. Het programma Ashampoo Home Design 6 bevat de nodige gereedschappen voor uitgebreid gebruik en is tegelijk al lang een zeer goede keuze geworden, niet alleen voor professionals. Ook particuliere gebruikers maken met deze oplossing een heel goede keuze. Profiteer van gunstige en gemakkelijke inkoopmogelijkheden rond Ashampoo Home Design 6 en neem nu een kijkje in onze online winkel. We verheugen ons op je bezoek en overtuigen je, onder andere, met een bijzonder snelle levering binnen maximaal 30 minuten per e-mail.

Niets staat een individueel ontwerp in de weg met Ashampoo Home Design 6

Individueel ontwerpen en effectief plannen staan absoluut centraal bij het gebruik van de Ashampoo Home Design 6 software. Vertrouw op de jarenlange ervaring van de fabrikant en een rijp product. Het is niet zonder reden dat het product in veel professionele omgevingen en in het dagelijks gebruik wordt gebruikt.

De talrijke mogelijkheden en krachtige functies dragen in hoge mate bij tot een effectief gebruik. Natuurlijk spelen de bijgeleverde voorwerpen een centrale rol, want alleen daarmee kun je de kamers binnen je eigen vier muren individueel en op een bijzonder praktische manier inrichten. De fabrikant zelf spreekt van miljoenen verschillende objecten uit alle mogelijke categorieën, vooral in de nieuwe versie van de Ashampoo Home Design 6 software. De individuele behoeften en smaken van de gebruiker worden geenszins verwaarloosd. Behalve de mogelijkheid om de afzonderlijke voorwerpen direct uit de catalogus te kiezen, kunnen de bestaande voorbeelden ook aangepast en dus individueel ontworpen worden in slechts een paar stappen. Behalve veel neutrale modellen biedt Ashampoo Home Design 6 ook fabrikant-specifieke modellen die gemakkelijk in je planning geïntegreerd kunnen worden.

Of het nu gaat om decoratie, meubels of de inrichting van muren en vloeren, met de Ashampoo Home Design 6 software blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld bij het plannen van je eigen vier muren. Opdat fijne details niet verwaarloosd worden en de kwaliteit over de hele lijn goed is, kan zelfs fijn meubilair zonder problemen geplaatst worden, bijvoorbeeld planten of zelfs afzonderlijke foto's. Zo weet je hoe de nieuwe voorwerpen eruit zullen zien en of het totaalpakket past nog voor het eigenlijke werk begint.

Werk vooral nauwkeurig en in verschillende voorstellingen met Ashampoo Home Design 6

Bij de Ashampoo Home Design 6 software telt elke millimeter. Je wilt immers niet dat er tijdens de implementatie negatieve verrassingen optreden. Daarom definieer je alle gegevens op een bijzonder eenvoudige en doeltreffende manier. Voer de exacte maten in de overeenkomstige velden in en het programma zorgt dan voor de nodige berekeningen. Als het nodig is, kun je ook ramen, deuren of zelfs stopcontacten vrij eenvoudig in het programma invoeren, zodat je dan bijzonder effectief en gemakkelijk kunt plannen. Het precieze werk met Ashampoo Home Design 6 betekent echter geen tijdrovende berekeningen en veel werk, want de software neemt dit werk voor je uit handen.

Zodat je jezelf kunt overtuigen van het effect na de geslaagde planning en de precieze plaatsing van alle modellen en inrichtingen, kun je dan profiteren van verschillende voorstellingen dankzij Ashampoo Home Design 6. Kies bijvoorbeeld de fascinerende 3D voorstelling, dankzij welke een virtuele rondleiding door het gebouw en de kamers geen probleem is. Natuurlijk zorgt het programma ook hier voor de ingewikkelde berekeningen en voor bijzonder realistische voorstellingen. Dit strekt zich bijvoorbeeld uit tot licht en schaduw, die zuiver en volgens de specificaties worden weergegeven. Zo weet je precies hoe de nieuwe kamers eruit zullen zien.

De duidelijke bediening is niet alleen geschikt voor ervaren vakmensen

Ruimtelijke planningssoftware met veel functies wordt vooral gebruikt in het professionele segment. De Ashampoo Home Design 6 oplossing wordt ook vaak gebruikt door architecten of kamerontwerpers om een eerste indruk te krijgen en ideeën op te slaan in slechts een paar stappen. De Ashampoo Home Design 6 software is echter ook een goede keuze voor privé gebruikers. Dus als je binnen je eigen vier muren een uitgebreide renovatie of herinrichting wilt uitvoeren, maar vooraf al een eerste indruk van het nieuwe uiterlijk wilt krijgen, raden we je aan het programma te gebruiken. Je kunt een goedkope licentie voor de permanente activering en onbeperkt gebruik van Ashampoo Home Design 6 bij ons in de BestSoftware online winkel krijgen voor een bijzonder lage prijs, dus je hoeft hier niet eens veel geld uit te geven.

Om particuliere en onervaren gebruikers snel hun weg te laten vinden in de talrijke mogelijkheden van de Ashampoo Home Design 6 software, speelt een heel eenvoudige bediening een centrale rol. Je kunt vertrouwen op een overzichtelijke multifunctionele balk waarin alle functies te vinden zijn. Een logische en thematische sortering maakt het gemakkelijker om het gereedschap te vinden dat je op dat moment nodig hebt en je vindt alle belangrijke inhoud in een paar stappen. Bovendien hecht de fabrikant Ashampoo veel waarde aan geoptimaliseerde functionaliteit in de Ashampoo Home Design 6 software. Ondanks ingewikkelde berekeningen kun je dus rekenen op zeer goede prestaties. Zelfs op oudere computers werkt de oplossing zonder problemen en ook nieuwe Windows versies zijn geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op optimale compatibiliteit met Windows 10 of zelfs oudere versies. Niets staat een uitgebreid gebruik van Ashampoo Home Design 6 in de weg.

Bestel je licentie voor Ashampoo Home Design 6 voor een lage prijs in de BestSoftware online winkel

Bestel nu een goedkope licentie voor de software Ashampoo Home Design 6 en kies de BestSoftware online winkel. Met de aantrekkelijke en bijzonder gunstige voorwaarden bespaar je geld met een aankoop van thuis uit. We helpen je ook graag als je vragen of problemen hebt. In dat geval staan onze medewerkers voor je klaar en verlenen je de best mogelijke service. Onze experts staan tot je dienst via live chat, hotline of e-mail. Ons assortiment omvat ook veel andere software producten van Ashampoo. Je kunt bijvoorbeeld Ashampoo Burning Studio 22 of Ashampoo Backup Pro 15 voor zeer lage prijzen kopen om te profiteren van aantrekkelijke voordelen en nog effectiever te werken in het dagelijks leven. Je hoeft ook niet zonder Ashampoo WinOptimizer 19 of Ashampoo Driver Updater te doen, zodat je computer altijd up-to-date is en perfect kan functioneren.

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 4GB RAM
Andere VS 2015 Herverdelers
Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 | Windows"
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken